אני עומד בפני רכישה של PS3 ויש לי מס ' שאלות אודה אם תתיחסו לכל מהן אני חדש בעסק
1.האם PS3 מנגן סרטי דיוידי מכל הסוגים צרובים DVD-R,DVD-RW וכמובן מקוריים מכל האיזורים.
2. קראתי שיצא עידכון אחרון FW 1.8 שעושה upscale ל-סרטי דיוידי רגילים האם זה משפר באופן משמעותי את הצפייה בסרט לאיזו איכות זה מגיע 720P/1080I/1080P?
3.האם לדעתכם בעקבות העידכונים שיצאו ואמורים לצאת קניית ה-PS3 היא הקנייה המשתלמת ביותר כיום בהשוואה ל-HTCP או סטרימר.
4.האם PS3 יידע לקרוא קבצים של סדרות/סרטים שהסיומת שלהן AVI
המסך שיש לי תומך ב-1080P.
אודה להתייחסותכם
רכישה של PS3
1. מנגן כל סוגי ה DVD שהזכרת ועושה upscale בצורה טובה + (לא מצוין כדברי אקסלנס) מגיע עד 1080P (מניסיון במסך שלי)
2. אני לא חושב ש PS3 יכלו להחליף HTPC מחר וכמות הפורמטים תמיד תהיה מוגבלת אבל העדכון האחרון הביא את ה H.264 וכנראה יגיעו פורמטים נוספים אך לא נראה לי ש DIVX או XVID שהם כרגע פורמטים פופולריים ביותר בתחום יהוו חלק מהעדכונים בעתיד.
3. ואם כבר מדברים על פלוסים אז ה BD הוא ללא ספק בונוס מדהים. לא מזמן ראיתי את הפרק הראשון של סדרת הטבע Planet Earth ב 1080P וזה פשוט מדהים לא ניתן לתאר במילים חייבים לראות. מצד שני HTPC ואינטרנט מהיר יכולים לתת לך תוצאה דומה.
אם נושא במשחקים מדבר אליך ואתה לא רואה את עצמך מסתדר ללא BD אז PS3 הוא בהחלט בשבילך אם לא אז HTPC.
2. אני לא חושב ש PS3 יכלו להחליף HTPC מחר וכמות הפורמטים תמיד תהיה מוגבלת אבל העדכון האחרון הביא את ה H.264 וכנראה יגיעו פורמטים נוספים אך לא נראה לי ש DIVX או XVID שהם כרגע פורמטים פופולריים ביותר בתחום יהוו חלק מהעדכונים בעתיד.
3. ואם כבר מדברים על פלוסים אז ה BD הוא ללא ספק בונוס מדהים. לא מזמן ראיתי את הפרק הראשון של סדרת הטבע Planet Earth ב 1080P וזה פשוט מדהים לא ניתן לתאר במילים חייבים לראות. מצד שני HTPC ואינטרנט מהיר יכולים לתת לך תוצאה דומה.
אם נושא במשחקים מדבר אליך ואתה לא רואה את עצמך מסתדר ללא BD אז PS3 הוא בהחלט בשבילך אם לא אז HTPC.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. מנגן הכל.
2. יכולות ה upscale כרגע לא מרהיבות, לדברי Sony הם ישפרו את הנושא בעתיד.
ניתן למצוא שלל ביקורות ברשת על יכולת ה upscale לאחר fw 1.8 - בכולן היכולת הזאת קיבלה ציונים בינוניים ומטה.
3. כיום ה ps3 לא יכול להחליף סטרימר יעודי או htpc, התמיכה בפורמטים הינה חלשה ויש צורך בהרבה טרחה (החלפת שרתי dlna, סיומות של קבצים, החלפת ה xmb ל ydl עבור פורמטים מסויימים, המרת קבצים ועוד...) לפני שאתה בכלל יכול לעשות play.
4. זה דווקא כן.
2. יכולות ה upscale כרגע לא מרהיבות, לדברי Sony הם ישפרו את הנושא בעתיד.
ניתן למצוא שלל ביקורות ברשת על יכולת ה upscale לאחר fw 1.8 - בכולן היכולת הזאת קיבלה ציונים בינוניים ומטה.
3. כיום ה ps3 לא יכול להחליף סטרימר יעודי או htpc, התמיכה בפורמטים הינה חלשה ויש צורך בהרבה טרחה (החלפת שרתי dlna, סיומות של קבצים, החלפת ה xmb ל ydl עבור פורמטים מסויימים, המרת קבצים ועוד...) לפני שאתה בכלל יכול לעשות play.
4. זה דווקא כן.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אתם מטעים את הבחור,
הוא שאל האם ה PS3 יודע לנגן כל סוגי DVD מקוריים?!
אם רכשת בישראל תאלץ להסתפק בסרטי PAL בלבד,אם בחו"ל אז NTSC...
בקיצור הוא לא מולטי זון.
הוא שאל האם ה PS3 יודע לנגן כל סוגי DVD מקוריים?!
אם רכשת בישראל תאלץ להסתפק בסרטי PAL בלבד,אם בחו"ל אז NTSC...
בקיצור הוא לא מולטי זון.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money