התייעצות לגבי 2 סטאפים שונים
אהלן,
יש לי מגבר DENON קולנוע ביתי די חדש ואני שוקל שדרוג.
יש לי 2 כיוונים כרגע:
מגבר קולנוע ביתי יותר מתקדם מחברה אחרת.
להשאיר את המגבר ולחבר אליו מגבר כח ל יציאות PRE OUT, ראיתי מספר מגברי כח למכירה כגון:
rotel rmb 1095
PARASOUND HCA-2205
ומניח שיש עוד אחד או שתיים טובים.
אני בעיקר משתמש במגבר למוזיקה, 80% אך חשוב לי הקולנוע ביתי, לאיזה כיוון כדאי ללכת? האם כאשר מגבר כח מחובר למגבר הום סינמה אחר דרך PRE OUT מקבל איזשהי חתיממת סאונד מהמגבר או לא?
תודה מראש.
יש לי מגבר DENON קולנוע ביתי די חדש ואני שוקל שדרוג.
יש לי 2 כיוונים כרגע:
מגבר קולנוע ביתי יותר מתקדם מחברה אחרת.
להשאיר את המגבר ולחבר אליו מגבר כח ל יציאות PRE OUT, ראיתי מספר מגברי כח למכירה כגון:
rotel rmb 1095
PARASOUND HCA-2205
ומניח שיש עוד אחד או שתיים טובים.
אני בעיקר משתמש במגבר למוזיקה, 80% אך חשוב לי הקולנוע ביתי, לאיזה כיוון כדאי ללכת? האם כאשר מגבר כח מחובר למגבר הום סינמה אחר דרך PRE OUT מקבל איזשהי חתיממת סאונד מהמגבר או לא?
תודה מראש.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
איזה רמקולים?
איזה רסיבר DENON?
מה הביא אותך למחשבה לגבי שדרוג?
אלו דברים שיכולים לשפוך אור על הדברים
איזה רסיבר DENON?
מה הביא אותך למחשבה לגבי שדרוג?
אלו דברים שיכולים לשפוך אור על הדברים
היי,
יש לי דנון AVRX4400H, רמקולים mordaunt short 908, אך אולי גם זה יוחלף, הסיבה לשדרוג, רוצה לעלות לרמה יותר גבוהה (באודיו רכב יש לי יותר ניסיון וגם יש לי ציוד ברמה מאוד גבוהה, אז יודע להעריך ציוד ואיכות ואת המשמעות).
סיכוי רב שאביא בהמשך רמקולים אחרים, עדיין לא יודע איזה סוג ומתי אך יודע שיהיו רצפתיים בוודאות.
רציתי בין היתר לדעתי האם שמחברים מגבר כח ל PRE OUT וואז הדנון או כל מגבר אחר באותה תצורה הופך להיות קדם מגבר, האם חתימת הסאונד תגיע מהדנון או ממגבר הכח?
שוקל מגבר יש שנייה פה בפורום של YAMAHA 3080 או כמה אופציות אחרות של POWER.
מקווה שזה נתן קצת יותר רקע.
תודה מראש לעונים.
יש לי דנון AVRX4400H, רמקולים mordaunt short 908, אך אולי גם זה יוחלף, הסיבה לשדרוג, רוצה לעלות לרמה יותר גבוהה (באודיו רכב יש לי יותר ניסיון וגם יש לי ציוד ברמה מאוד גבוהה, אז יודע להעריך ציוד ואיכות ואת המשמעות).
סיכוי רב שאביא בהמשך רמקולים אחרים, עדיין לא יודע איזה סוג ומתי אך יודע שיהיו רצפתיים בוודאות.
רציתי בין היתר לדעתי האם שמחברים מגבר כח ל PRE OUT וואז הדנון או כל מגבר אחר באותה תצורה הופך להיות קדם מגבר, האם חתימת הסאונד תגיע מהדנון או ממגבר הכח?
תודה מראש לעונים.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
·yossiam2 כתב:היי,
תודה מראש לעונים....
לדעתי עדיף לשדרג ולתת את רוב כובד השדרוג לרמקולים הקדמיים(לפני הגברה), שינוי משמעותי מובטח לעומת הוספת
פאוור, בהמשך אם יהיה צורך הייתי מוסיף פאוור או מגבר סטריאו.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חד משמעית !!yossiam2 כתב:@niko. אתה חושב שרמקולים קודמים להגברה? מבחינת סדרי עדיפויות?...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חד משמעית יעזור.. !!שחו כתב:·אבל אולי יעזור לך להגיע ל 30 עמודים:lol:......
ובהקשר של השרשור גם אני חושב שהרמקולים קודמים להגברה...
.
.