מעוניין לקנות נגן divx למערכת קולנוע
שלום לכולם!
ברשותי מערכת קולנוע ביתית עם טלוויזית LCD בגודל 42 אינץ'. אני מחפש נגן dvd divx xvid שיספק תמונה באיכות גבוהה לטלויזיה , שיריץ packed bitstream וכתוביות בעברית ללא המרה. . .כלומר רק להוריד ולצרוב ;]
על אילו נגנים העונים על הדרישות אתם ממליצים? ? ?
תודה רבה לכול העוזרים ! ! !
ברשותי מערכת קולנוע ביתית עם טלוויזית LCD בגודל 42 אינץ'. אני מחפש נגן dvd divx xvid שיספק תמונה באיכות גבוהה לטלויזיה , שיריץ packed bitstream וכתוביות בעברית ללא המרה. . .כלומר רק להוריד ולצרוב ;]
על אילו נגנים העונים על הדרישות אתם ממליצים? ? ?
תודה רבה לכול העוזרים ! ! !
אני צריך את הביטסטרים כיוון שאין לי כוח וסבלנות להעביר כול קובץ במודיפייר ואז לצרוב, אלא ישר להוריד ולצרוב עם הכתוביות ללא כול עריכה/סיבוב כתוביות או משהו בסגנון ;(PHOENIX כתב:אכן כן,למה אתה צריך PACKED BISTRAM? אם אני לא טועה פיוניר 393 יענה לך גם על הדרישה הזאת והוא גם זול...
הפיוניר שאמרת תומך בpacked bitstream ?
תודה רבה!
אני אף פעם לא ערכתי סרט DIVX או XVID ולאפקסים אין HDMI אם אתה רוצה DVD עם HDMI תצטרך לשלם הרבה יותר וחבל אם אתה מתכוון לראות עם המכשיר רק סרטי DIVX וXVID מהאינטרנט עד שתעבור לHTPC או לDVD מהדור החדש אני ממליץ על הAPEX 811,זול מאוד בעזרת עדכון תקבל כתוביות טובות וגם תפריטים בעברית ואתה לא צריך להפוך כלום במחשב
אבל קח בחשבון שהשלט שלו על הפנים!!! אם הDVD יושב נמוך או מוסתר, זה בעייתי...PHOENIX כתב:אני אף פעם לא ערכתי סרט DIVX או XVID ולאפקסים אין HDMI אם אתה רוצה DVD עם HDMI תצטרך לשלם הרבה יותר וחבל אם אתה מתכוון לראות עם המכשיר רק סרטי DIVX וXVID מהאינטרנט עד שתעבור לHTPC או לDVD מהדור החדש אני ממליץ על הAPEX 811,זול מאוד בעזרת עדכון תקבל כתוביות טובות וגם תפריטים בעברית ואתה לא צריך להפוך כלום במחשב...