חנות מומלצת לרכישת CD PLAYER חדש
שלום,
לאחר 4 שנים הדנון 720AE שלי חדל לנגן דיסקים.
בבדיקה שעשיתי באמאזון גרמניה - יש שם מספר נגנים טובים אך הם לא שולחים לארץ, ובזאפ בארץ יש נגנים פחות איכותיים ובמחיר מאוד גבוה.
האם ישנן חנויות ברשת בהן ניתן לרכוש נגני CD בזול עם התאמה לרשת החשמל בישראל? מה לגבי רכישה מאמאזון UK או ארה"ב?
תודה
בבדיקה שעשיתי באמאזון גרמניה - יש שם מספר נגנים טובים אך הם לא שולחים לארץ, ובזאפ בארץ יש נגנים פחות איכותיים ובמחיר מאוד גבוה.
האם ישנן חנויות ברשת בהן ניתן לרכוש נגני CD בזול עם התאמה לרשת החשמל בישראל? מה לגבי רכישה מאמאזון UK או ארה"ב?
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה זה CD?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עשית לי את הלילה .....vivi כתב:מה זה CD?...
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תחום ה CD הפך ל היי-אנד בלבד , אף אחד לא מחזיק נגנים זולים (היה עוזר אם היית מציין תקציב) כי .... ראית את התגובה הקודמת ...cynicoren כתב:שלום,
תודה...
יש פה המון שמוכרים יד שניה בגרושים ובטוח שעובדים וכנראה גם יותר זול מעלות המשלוח מחול.
אם לא תמצא - תתקשר ננסה לעזור למרות שזה לא התחום שלי
יעקב.
למרות שזה כבר לא כ"כ בתודעה, לכל המותגים היפניים המוכרים יש נגני CD לא יקרים. כולם נמכרים בארץ בכל החנויות המתמחות. חלק מתומחרים בחזירות, חלק מתומחרים סביר. לדוגמה- מרנץ cd 5005 (יש לי ניסיון טוב איתו) נמכר בארץ סביב ה- 1,600 ש"ח, באמאזון ב- 400$ לפני משלוח/מיסים. לא תמיד משתלם לקנות באמאזון (לא שאני נגד, כל מקרה לגופו).
המרנצים טובים, דנונים לא לגעת מדהים שגם היום 2020 עדיין לא למדו לייצר נגנים אמינים, גם החדשים פח.
אגב אם תרצה יש לי אונקיו 7030 מצב חדש לגמרי, בן כמה חודשים במערכת משנית, אני לא משתמש בו כלל.
1000 שקלים.
וזה נגן פנטסטי, מפתיע ו בגדול!
תן קשר אם רלוונטי 05421760-85
אגב אם תרצה יש לי אונקיו 7030 מצב חדש לגמרי, בן כמה חודשים במערכת משנית, אני לא משתמש בו כלל.
1000 שקלים.
תן קשר אם רלוונטי 05421760-85
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
@cynicoren
לפי הצילום רשום 230v.
אבל אמור להיות רשום במידע על המוצר, או שפשוט תשאל את המוכר.
לפי הצילום רשום 230v.
אבל אמור להיות רשום במידע על המוצר, או שפשוט תשאל את המוכר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·Moshe984 כתב:המרנצים טובים, דנונים לא לגעת מדהים שגם היום 2020 עדיין לא למדו לייצר נגנים אמינים, גם החדשים פח.
1000 שקלים.
תן קשר אם רלוונטי 05421760-85...
מרבית העדיין לא נולדו עדיין אולי
דנון יצרו ומיצרים נגנים אמינים אנני מכיר אישית את האחרונים אבל
נגנים אצלי משנים 1989 - 1992 2001 מנגנים כמו תותחים ויש לי 6 יחידות כאלה
DCD-3520
3560
1520
1520 זהב
2560
DCD-1650AR
כולם העליונים מבוססים טרנספוט דנון+ מסילה ומגירה בסיס ליזר SONY עם עינית ובסיס SONY האחרון מבוסס שרפ
אולם בשנים אחרונות הנושא ירד מעט למרות שהסאונד ברמת טופ קלאס CD או DAC עובר כל פורמט של הקבצים
אין לכם כדי להשוות עדיין הסאונד של הקבצים כולל DSD שחושבים איזה פלא קח מולו את המקביל בCD
באותו דאק ישמע CD הרבה רבה טוב יותר מהקובץ כי מתווספים כל כך הרבה פרמטרים של העברה . נכון הקובץ מורכב ..
והמון חברות עוסקות PS AUDIO למשל ועוד חברות להביא את הקובץ נטו לDAC ללא בעיות בדרך
וכל זה לא ברמות שמרבית כאן מחזיקים
והיות אין ראפרנס השוואה אז חושבים ומאמינים כי מה ששומעים מהקובץ הוא המצאת המאה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
על הדגם הכי טוב שנכנס בתקציב שלך... אני טוען שאונקיו עדיפים, ודאי על ימאהה. המראנץ פחות מוכרים לי.alonak כתב:היי חברים,
גם אני מחפשת נגן CD...
נראה לי שאני אלך על ONKYO.
יש כמה באמזונים השונים.
תקציב-בסביבות ה-2,000 ש"ח.
על איזה דגם ללכת?
תודה!...
.Anything can be done, but it's only done if it's done