חבילות בדואר ישראל לא מגיעות, כנראה שגם לכם זה קורה.
כמוני וכמו רבים מחכה לחבילות שעדיין לא הגיעו, יש לי מספרי מעקב שמתחילות ב-UR, UH, RP, UW, LL, UY, LO וכו... ולא מצליח לדעת את מיקומם בדואר ישראל וגם ב-17TRACK.
התאריך הרחוק ביותר של חבילה שאני מחכה לה מלפני 3 חודשים, לפעמים אפילו לא מגיע שום חבילה בשבוע שלם.
כרגע יש לי 15 חבילות שאין לי מושג מה איתם בטווח 3 חודשים אחורה עד היום(ראוי לציין ששבועיים לא הזמנתי דבר)
מה שגרוע זה שכנראה החבילות מגיעות לארץ ולא נסרקות כלל.
אני יכול להניח שרוב החבילות כאן בארץ תקועות איפה שהוא, בטח גם בתוך בריכת מים.
זה מעצבן, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
התאריך הרחוק ביותר של חבילה שאני מחכה לה מלפני 3 חודשים, לפעמים אפילו לא מגיע שום חבילה בשבוע שלם.
כרגע יש לי 15 חבילות שאין לי מושג מה איתם בטווח 3 חודשים אחורה עד היום(ראוי לציין ששבועיים לא הזמנתי דבר)
מה שגרוע זה שכנראה החבילות מגיעות לארץ ולא נסרקות כלל.
אני יכול להניח שרוב החבילות כאן בארץ תקועות איפה שהוא, בטח גם בתוך בריכת מים.
זה מעצבן, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
יש לי חבילה שנשלחה אלי דרך דואר שליחים של דואר ישראל לפני מספר ימים.
קיבלתי מייל עם מספר מעקב לאחר יומיים. היום התקשרה אלי נציגה של דואר ישראל לתאם את ההגעה ביום חמישי הקרוב.
לך תבין...
קיבלתי מייל עם מספר מעקב לאחר יומיים. היום התקשרה אלי נציגה של דואר ישראל לתאם את ההגעה ביום חמישי הקרוב.
לך תבין...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
דואר שליחים זה מערך כמעט נפרד לחלוטין שעובד בצורה סבירה רוב הזמן ומקבל עדיפות עם משלוחים של אמזון. עם חבילות קטנות מחו"ל שמגיעות לכאן בטונות הדואר לא מסוגל להתמודד ויש עיכובים של שבועות על גבי שבועות. אני מחכה ל-3 חבילות בין 30 ל-40 ימים וממשיך לספור.
אלעד
בנוסף, יצא לי כבר כמה פעמים לקבל הודעה שניה לאיסוף חבילה כשהודעה הראשונה לא הגיע אליי כלל.
אני מצלם כבר את ההודעות כדי לא ללכת סתם לאסוף חבילות שנאספו עלי ידי בעבר.
עד לפני חודש הייתי מקבל הודעות SMS לבוא לאסוף את החבילות, היום כבר לא.
מצב הדואר מתדרדר.
אני מצלם כבר את ההודעות כדי לא ללכת סתם לאסוף חבילות שנאספו עלי ידי בעבר.
עד לפני חודש הייתי מקבל הודעות SMS לבוא לאסוף את החבילות, היום כבר לא.
מצב הדואר מתדרדר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אחרי עיכובים, קיבלתי את כל החבילות שהיו תקועות בדאר ישראל מנובמבר.
הם באמת לא סורקים אותן עם הגעתן לארץ, כך שהמעקב די חסר משמעות. פשוט פתאום מקבלים הודעה שהחבילה הגיעה...
הם באמת לא סורקים אותן עם הגעתן לארץ, כך שהמעקב די חסר משמעות. פשוט פתאום מקבלים הודעה שהחבילה הגיעה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
בזמן האחרון שילמתי שוב עבור מוצרים שקניתי באליאקספרס ושקיבלתי החזר עבורם כי החבילות לא הגיעו עד לזמן סגירת ההזמנה. בסופו של דבר החבילות כן הגיעו, באיחור של מספר שבועות. אתמול שלחתי הודעה למוכר על חבילה רביעית כזו. אני חושב שבפעם הבאה במקום לפתוח דיספיוט אני אבקש מהמוכר שיאריך את זמן הסגירה של ההזמנה בעוד חודש.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
מהחגים של נובמבר קיבלתי 6 מתוך 8 .
2 ממש מהר והשאר בטיפטוף.
על אחת שלא הגיעה קיבלתי החזר דיספיוט לאחר תוספת הזמן
כרגע יש לי דספיוט על הנוספת שלא הגיעה
** אני לא הולך לסניף על כל התראה... אלא כעבור שבוע + , בתקווה שיגיע משלוח נוסף בנתיים.
*** היו לא מעט מקרים שהתקשרו מהסניף, למה אני לא בא לקחת משלוח.
2 ממש מהר והשאר בטיפטוף.
על אחת שלא הגיעה קיבלתי החזר דיספיוט לאחר תוספת הזמן
כרגע יש לי דספיוט על הנוספת שלא הגיעה
** אני לא הולך לסניף על כל התראה... אלא כעבור שבוע + , בתקווה שיגיע משלוח נוסף בנתיים.
*** היו לא מעט מקרים שהתקשרו מהסניף, למה אני לא בא לקחת משלוח.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני קיבלתי בתחילת ינואר השנה חבילה שנשלחה אלי מארה"ב באוקטובר ושהמעקב אחריה הופסק לאחר שדווח על הגעתה לישראל. במקרה פתחתי את היישומון בטלפון למעקב אחר חבילות וזיהיתי שהיא ממתינה לי בסניף הדואר הראשי בהוד השרון. לא קיבלתי מסרון, לא קיבלתי הודעה בדואר - כלום.
ללא אותה בדיקה אקראית שלי החבילה עוד הייתה מוחזרת לשולח מבלי שהייתי מודע לכך.
ללא אותה בדיקה אקראית שלי החבילה עוד הייתה מוחזרת לשולח מבלי שהייתי מודע לכך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בשבועיים האחרונים התחילו לטפטף חבילות מאוקטובר / נובמבר.
אני כבר בנוהל קבוע עובר פעם בשבוע על ההזמנות ומבקש להאריך זמני סגירה איפה שצריך.
הדואר לא ממש מתייחס לחבילות שזרוקות על המשטחים לפני סריקה - מבחינתם הן עדיין לא הגיעו לארץ
אני כבר בנוהל קבוע עובר פעם בשבוע על ההזמנות ומבקש להאריך זמני סגירה איפה שצריך.
הדואר לא ממש מתייחס לחבילות שזרוקות על המשטחים לפני סריקה - מבחינתם הן עדיין לא הגיעו לארץ
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
מעבר לכל החבילות התקועות שלאט לאט מגיעות, יש לי חבילה שהדואר הודיעו שהתקבלה ונמסרה בסניף כלשהו בתל אביב.
כשניסיתי לפנות אליהם, התגובה החצופה היתה:
החנות לא עונה להודעות, בתקווה יענו לי אחרי שיסתיימו חגיגות ראש השנה הסיני, אבל אני לא בונה על זה...
כשניסיתי לפנות אליהם, התגובה החצופה היתה:
אין עם מי לדבר. AliExpress סגרו את העסקה עוד לפני שזה הגיע, ובגלל שעברו כבר שבועיים אי אפשר לפתוח dispute יותר.במענה לפנייתך שבסימוכין, בבדיקה במערכת מעקב פריטים נמצא כי הפריט שבנידון נמסר בתאריך 08/01/2020 בתל אביב
בהתאם לחוק הדואר 1986 ולהוראות איגוד הדואר העולמי, דבר הדואר נמצא בחזקת השולח עד לשלב מסירתו לנמען. במקרה של אובדן דבר דואר רשום או חבילה, הסתייגות במסירה שנמצאה מוצדקת, אחריות לתשלום פיצויים הינה כלפי השולח, אם הגיש בקשה רשמית לבירור במינהל דואר המוצא....
החנות לא עונה להודעות, בתקווה יענו לי אחרי שיסתיימו חגיגות ראש השנה הסיני, אבל אני לא בונה על זה...
@dr0r
·
תפתח תביעה בכרטיס אשראי כמובן במידה והסכום של המוצר שווה את זה ולא מדובר על דולרים בודדים שאז זה לא שווה אפילו את הטירחה.
במקרים כאלה שרשום שהחבילה נמסרה אין לך על מי לסמוך, לא על הדואר שכנראה הוא זה שעשה מתחתחילה את הטעות ומסר את החבילה למישהו אחר ובטח לא על עליאקספרסס שהשירות שלהם במקרה הטוב סביר ומבחינתם ברגע שהחבילה מסומנת שנמסרה לא מעניין אותם למי.
אם תפתח תביעה בחברת האשראי הם יחזירו לך את הכסף בסופו של דבר ובשביל זה בדיוק נועדה ההגנה שלהם.
כמובן שתאורטית אתה יכול גם לתבוע את הדואר אבל זה כבר יותר בלאגן.
·
תפתח תביעה בכרטיס אשראי כמובן במידה והסכום של המוצר שווה את זה ולא מדובר על דולרים בודדים שאז זה לא שווה אפילו את הטירחה.
במקרים כאלה שרשום שהחבילה נמסרה אין לך על מי לסמוך, לא על הדואר שכנראה הוא זה שעשה מתחתחילה את הטעות ומסר את החבילה למישהו אחר ובטח לא על עליאקספרסס שהשירות שלהם במקרה הטוב סביר ומבחינתם ברגע שהחבילה מסומנת שנמסרה לא מעניין אותם למי.
אם תפתח תביעה בחברת האשראי הם יחזירו לך את הכסף בסופו של דבר ובשביל זה בדיוק נועדה ההגנה שלהם.
כמובן שתאורטית אתה יכול גם לתבוע את הדואר אבל זה כבר יותר בלאגן.
@מספיקלי
·
דרך אגב התגובה של הדואר בהחלט חצופה בגלל שהטעות היא אצל הדואר הם אלה שמסרו את החבילה למישהו אחר. דרך אגב אם הוא יקח את הדואר לבית משפט הוא בוודאות יזכה בתביעה כי על הדואר יהיה להוכיח מי חתם על החבילה ואת המספר ת.ז של אותו בנאדם שחתם בהנחה שזה דואר רשום.
·
דרך אגב התגובה של הדואר בהחלט חצופה בגלל שהטעות היא אצל הדואר הם אלה שמסרו את החבילה למישהו אחר. דרך אגב אם הוא יקח את הדואר לבית משפט הוא בוודאות יזכה בתביעה כי על הדואר יהיה להוכיח מי חתם על החבילה ואת המספר ת.ז של אותו בנאדם שחתם בהנחה שזה דואר רשום.