מישהו יודע אם אפשר לשדרג UPLOAD בפרטנר פייבר?
רק אם יש לך סיב אופטי באיזור והכי הרבה שתקבל כי לקוח פרטי זה 100 העלאה עד 1000 הורדהViruzZ כתב:חשוב לי לפחות 200מב...
כנ''ל לגבי סלקום פייבר
לקוחות עסקיים יכולים לקבל גם מהירויות סימטריות כמו 100 על 100 וכ''ו
כמובן מחירים בהתאם לא כולל מע''מ.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
·יש לי 1000/100, אבל אני רוצה לשדרג ל 1000/200, האם זה אפשרי?MrYair כתב:רק אם יש לך סיב אופטי באיזור והכי הרבה שתקבל כי לקוח פרטי זה 100 העלאה עד 1000 הורדה......
כנ''ל לגבי סלקום פייבר
לקוחות עסקיים יכולים לקבל גם מהירויות סימטריות כמו 100 על 100 וכ''ו
כמובן מחירים בהתאם לא כולל מע''מ....
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אנלימיטד זה כבר היסטוריה אם אני לא טועה נמכרה לסלקום.ViruzZ כתב:שמעתי שיש איזה חוק חדש שחייבים לשתף תשתית פייבר בין כל החברות, ל UNLIMITED יש חבילות סימטריות...
משמחובר לאנלימטד יש לו חיבור סימטרי אבל לא להיט בכלל
אצלינו בעבודה יש לנו 200 סימטרי אבל בפועל זה מרגיש כאילו זה
2 מגה סימטרי להוריד ולעלות משהו זה סיוט ועצבים ובזבוז זמן.
כמה שזה נשמע הזוי אותו קובץ לוקח יותר מהר לעלות על תשתית של הוט אם
10 מגה העלאה מאשר 200 מגה של אנלינטד.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

@MrYair
·
מעניין אם אפשר לאחד 2 חיבורים ל 1, יש לנו בבית תמיד 2 חיבורים, יש לי את שלי פרטי שהיה 500 הוט ואכשיו 1G של פרטנר, ובסלון יש חיבור עד100 של בזק ל VOD ול WIFI לטלפונים, אבל יותר זול לקחת עוד חיבור של 500 אם נתב וטלפון חינם ולבטל בזק וחיבור של בזק לאינטרנט, כמובן שיש לזה מינוס: אין גיבוי, לפני זה היה לי תמיד גיבוי אם לא הוט אז בזק
·
מעניין אם אפשר לאחד 2 חיבורים ל 1, יש לנו בבית תמיד 2 חיבורים, יש לי את שלי פרטי שהיה 500 הוט ואכשיו 1G של פרטנר, ובסלון יש חיבור עד100 של בזק ל VOD ול WIFI לטלפונים, אבל יותר זול לקחת עוד חיבור של 500 אם נתב וטלפון חינם ולבטל בזק וחיבור של בזק לאינטרנט, כמובן שיש לזה מינוס: אין גיבוי, לפני זה היה לי תמיד גיבוי אם לא הוט אז בזק
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה נקרא Load Balancing ויש ראוטרים (יקרים יחסית או כאלה שהחלפת את ה-Firmware שלהם) שתומכים בזה. העניין הוא שלכל חיבור יש כתובת IP שונה ולכן אפשר להגיע בסה"כ לסכום המהירות של שני החיבורים אבל על חיבור TCP בודד לא תוכל לעבור את המהירות של חיבור אינטרנט אחד.ViruzZ כתב:@MrYair
·
מעניין אם אפשר לאחד 2 חיבורים ל 1, יש לנו בבית תמיד 2 חיבורים, יש לי את שלי פרטי שהיה 500 הוט ואכשיו 1G של פרטנר, ובסלון יש חיבור עד100 של בזק ל VOD ול WIFI לטלפונים, אבל יותר זול לקחת עוד חיבור של 500 אם נתב וטלפון חינם ולבטל בזק וחיבור של בזק לאינטרנט, כמובן שיש לזה מינוס: אין גיבוי, לפני זה היה לי תמיד גיבוי אם לא הוט אז בזק...
במילים אחרות - נניח שאיחדת שני חיבורים של 500 מגה כל אחד - אם אתה מוריד שני קבצים בו"ז מהאינטרנט אז ייתכן שאכן כל קובץ יהיה במהירות 500 מגה וסה"כ תגיע ל-1G אבל הורדה של קובץ בודד לא תעבור את ה-500.
@NegativeIQ
·
בראוטרים של אסוס יש load balancing זה נקרא שם dual wan וזה באמת עובד אבל לא מושלם.
בזמנו הייית משתמש בזה לחבר 2 קווים למהירות כפולה גם קו 200 של הוט וגם קו 100 של בזק ואכן הייתי מקבל מהירות משולבת בהורדות וגם בהעלאות ברוב המקרים.
אני אומר ברוב המקרים כי זה מאוד תלוי בתוכנה שבה אתה משתמש. התוכנה צריכה לתמוך בכמה הורדות/העלאות במקביל לקובץ בודד. רוב התוכנות יודעות לעבוד ככה לדוגמא הדפדפן כרום ותוכנות של טורנטים יודעות לעשות את זה אז באמת שם אתה מקבל מהירות כפולה גם עבור קובץ בודד. אבל תוכנת הסינכון backup and sync של גוגל לסנכרן לגוגל דרייב לא יודעת ולכן הייתי מעלה רק במהירות upload של קו בודד.
·
בראוטרים של אסוס יש load balancing זה נקרא שם dual wan וזה באמת עובד אבל לא מושלם.
בזמנו הייית משתמש בזה לחבר 2 קווים למהירות כפולה גם קו 200 של הוט וגם קו 100 של בזק ואכן הייתי מקבל מהירות משולבת בהורדות וגם בהעלאות ברוב המקרים.
אני אומר ברוב המקרים כי זה מאוד תלוי בתוכנה שבה אתה משתמש. התוכנה צריכה לתמוך בכמה הורדות/העלאות במקביל לקובץ בודד. רוב התוכנות יודעות לעבוד ככה לדוגמא הדפדפן כרום ותוכנות של טורנטים יודעות לעשות את זה אז באמת שם אתה מקבל מהירות כפולה גם עבור קובץ בודד. אבל תוכנת הסינכון backup and sync של גוגל לסנכרן לגוגל דרייב לא יודעת ולכן הייתי מעלה רק במהירות upload של קו בודד.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מאד מעניין, במיוחד בגלל שאני רוצה נתב ASUS AX1100, ויש לו פורט אחד של 2.5Gshay3203 כתב:@NegativeIQ
·
אני אומר ברוב המקרים כי זה מאוד תלוי בתוכנה שבה אתה משתמש. התוכנה צריכה לתמוך בכמה הורדות/העלאות במקביל לקובץ בודד. רוב התוכנות יודעות לעבוד ככה לדוגמא הדפדפן כרום ותוכנות של טורנטים יודעות לעשות את זה אז באמת שם אתה מקבל מהירות כפולה גם עבור קובץ בודד. אבל תוכנת הסינכון backup and sync של גוגל לסנכרן לגוגל דרייב לא יודעת ולכן הייתי מעלה רק במהירות upload של קו בודד....
אם אני עושה load balancing לחיבור 1G של פרטנר ו 500 של הוט, באתרים שתומכים אני יקבל 1.5G
רגע רגע אתה אומר שגם ה UPLOAD נהיה יותר מהיר, לא רק ה DOWNLOAD?
במקרה הזה אם זה עובד שווה לקחת סיכוי ובמקום חיבור שני של הוט [שהוא גם גיבוי] שיש לי, לקחת עוד חיבור של פרטנר ולקבל 200מב אפלואד
הזמתי היום מ אמזון נתב MikroTek HEX S ב200שח, רוצה לשחק קצת אם זה, יש לו גם Dual Wan ועוד מלה אפשרויות, אבל יש לו גם חיבור SFP ובסופו של דבר אני רוצה אותו במקום ה Media Converter הפשוט ובטח זול של D-Link שקיבלנו חינם.
·
·MrYair כתב:אנלימיטד זה כבר היסטוריה אם אני לא טועה נמכרה לסלקום.......
משמחובר לאנלימטד יש לו חיבור סימטרי אבל לא להיט בכלל
אצלינו בעבודה יש לנו 200 סימטרי אבל בפועל זה מרגיש כאילו זה
2 מגה סימטרי להוריד ולעלות משהו זה סיוט ועצבים ובזבוז זמן.
כמה שזה נשמע הזוי אותו קובץ לוקח יותר מהר לעלות על תשתית של הוט אם
10 מגה העלאה מאשר 200 מגה של אנלינטד....
זה דיי שטות. אני מחובר לאנלימיטדת כבר 3 שנים ומרוצה מכל רגע.
המהירות כמעט תמיד במקסימום של החבילה, האפלואד סימטרי וטס.