התחדשתי באוזניות grado rs1
לאחר קריאת מאמרים ובקורות כאן באתר בקרתי היום אצל תומר מאולפני אבי יפה בירושלים
ראשית ברצוני להודות לתומר על הארוח ההסבר לכל שאלותי והסבלנות שגילה.
האזנתי למספר אוזניות שהיו בחנות וללא שום התלבטות רכשתי את האוזניות GRADO RS1 ומגבר של NAIM אין לי מילים לתאר את החויה בלהאזין להם נהדר.
ראשית ברצוני להודות לתומר על הארוח ההסבר לכל שאלותי והסבלנות שגילה.
האזנתי למספר אוזניות שהיו בחנות וללא שום התלבטות רכשתי את האוזניות GRADO RS1 ומגבר של NAIM אין לי מילים לתאר את החויה בלהאזין להם נהדר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלום מרטין
השותי לבייר סננהיזר akg ורק הווזניה של אולטראסון לימיטד אדישן נשמעה לי טובה יותר כולן הוגברו על ידי אותו מגבר של נאיים.
מכל מגוון האוזניות ששמעתי הrs1 היתה הטובה ביותר חוץ מהאולטראסון אבל המחיר שלא היה בתקציב שלי
תודה
השותי לבייר סננהיזר akg ורק הווזניה של אולטראסון לימיטד אדישן נשמעה לי טובה יותר כולן הוגברו על ידי אותו מגבר של נאיים.
מכל מגוון האוזניות ששמעתי הrs1 היתה הטובה ביותר חוץ מהאולטראסון אבל המחיר שלא היה בתקציב שלי
תודה
yoramg
באוזניות כן יש לי אוזניה של זננהיזר ה-540 אבל זה לא זה
שמעתי את הבייר dt880 990 והגרדו נשמעה לי טוב יותר מה שמצא חן באוזני שהאוזניה הזו מדגישה את הקצוות בעיקר בגבוהים ולי זה היה מאד חשוב כי יש לי ירידה בשמיעה במיוחד בתדרים הגבוהים
שמעתי את הבייר dt880 990 והגרדו נשמעה לי טוב יותר מה שמצא חן באוזני שהאוזניה הזו מדגישה את הקצוות בעיקר בגבוהים ולי זה היה מאד חשוב כי יש לי ירידה בשמיעה במיוחד בתדרים הגבוהים
yoramg
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש ותהנה. אני אישית לא ממש חובב גראדו שמעתי את רוב הדגמים שלהם כולל ה-GS1000 וה-HF1. היחיד שלהן שלא צורם לי זה ה-SR60 בגלל הפאדים. אני אישית חובב גדול יותר של אלסנדרו שמשפרים את האוזניות האילו פלאים.
השילוב עם המגבר של Naim מעניין דווקא. בחרת באוזנייה מאוד בהירה עם מגבר שממה שידוע לי יש לו סאונד מאוד יבש. אם תשמע עם מגבר קצת יותר "חיי" אני מאמין שהסאונד שתקבל יהיה בהיר יותר משמעותית.
השילוב עם המגבר של Naim מעניין דווקא. בחרת באוזנייה מאוד בהירה עם מגבר שממה שידוע לי יש לו סאונד מאוד יבש. אם תשמע עם מגבר קצת יותר "חיי" אני מאמין שהסאונד שתקבל יהיה בהיר יותר משמעותית.
קשה לי להאמין שזה יהפוך מגבר מאוד יבש למגבר פתוח במיוחד. בכל מקרה, הכי חשוב שאתה אוהב את זה וזהו.
anatoli
האם תוכל לפרט/להסביר מה זה מבחינתך "מגבר יבש" האוזניה נשמעת( ושוב באוזני )נהדר הפעלתי אותה ללא המגבר ישירות בכניסת אוזניה בנגן cd של דנון ואין מה להשוות ללא המגבר האוזניה נשמעת "אנמית " מאד ז"א שהמגבר מוציא מהאוזניה את המיטב כך אני מקוה ברור לי שישנם מגבריםשונים וטובים מהנאים אך אני לא מצליח להבין את המוסג יבש.
האם תוכל לפרט/להסביר מה זה מבחינתך "מגבר יבש" האוזניה נשמעת( ושוב באוזני )נהדר הפעלתי אותה ללא המגבר ישירות בכניסת אוזניה בנגן cd של דנון ואין מה להשוות ללא המגבר האוזניה נשמעת "אנמית " מאד ז"א שהמגבר מוציא מהאוזניה את המיטב כך אני מקוה ברור לי שישנם מגבריםשונים וטובים מהנאים אך אני לא מצליח להבין את המוסג יבש.
yoramg
לא הבנת אותי נכון כנראה. אני לא אומר שהמגבר לא מסוגל להזיז את האוזניות. הכוונה היא שהסאונד שלו מאוד יבש. יש לו חיסרון בפירוט, והצליל שלו עם רזולוציה לא מספקת. אני יודע שה-990 למשל (של בייר) עם ה-NAIM נשמע מאוד מאוזן. עם זאת, עם כל מגבר אחר ששמעתי אותן הן היו בהירות כמעט כמו ה-880 עם צרימה כלשהי בתדרים מסוימים.
כצעד ראשון מדובר במערכת מאוד רצינית. הצעד הראשון שלי היה Audio Technica A900 שבתור התחלה הן מצוינות בגלל הורסאטיליות שלהן והאיכות הטובה ביחס למחיר.