התחדשתי!
רואה שיש גרסא חדשה באתר של סוני (אנדרואיד . הטלוויזיה הגיעה עם גרסא 7.
1. למה כשאני בודק גרסא חדשה דרך תפריט בטלוויזיה הוא אומר שאין? האם מדובר סגרסא לוקאלית?
2. אם אשדרג דרך הקובץ באתר של סוני (הורדה ידנית לתוך USB) האם יש סיכוי שאאבד את כל העברית כי זו כבר לא תהיה גרסא של סוני ישראל (אם יש דבר כזה בכלל)?
השדרוג מעביר מגרסת אנדרואיד 7 ל-8.
שינוי משמעותי מאד מבחינת יכולות וממשק.
לכן אני שואל. ולכןאני מנסה להבין מה ההבדל בין שדרוג דרך הממשק לבין מקובץ באתר.
האם זה אותו שדרוג? או שיש לוקליזציה מסויימת שתאבד לי ?
טוב מעדכן שאיךשהוא שהגעתי לאלקטרוניקס פרו (שמסתבר שהם נותני השירות - לא ידעתי). פתחו לי קריאה ואמור לחזור אלי מישהו מהתמיכה הטכנית..
אעדכן אם תהיה תשובה טובה.
מצחיק כי חלק מהסיבה שלקחתי סוני הייתה כדי להתחמק מהם ולא ידעתי, והנה תפסו אותי בהפוכה. כל כך הרבה סיפורי זוועה עליהם הבהילו אותי קצת...
אני איתך בקטע הזה, אלא שבמקרה הפסציפי הזה, העדכון יצא לפני יותר מחצי שנה...ו! הוא גם מהווה שינוי משמעותי.
נראה לי שבתור טכנולוג בשנת 2020 זה מגוחך שאשב ו"אחכה" שהאלים יעזרו לי ושפתאום העדכון יימצא ב OTA.
יכול גם לעולם לא להגיע כי אלף ואחת סיבות שלא קשורות - או כי זה איך שהוא קשור לייבוא ולגרסא לוקאלית שמעולם לא טיפלו בה פה, מי יודע..
ממש קיוויתי שמישהו כאן כבר ניסה.
דרך אגב - אפילו לשדרג לבד אני לא מצליח - כי משום מה הטלוויזיה לא מוכנה לקבל את ה disk on key שלי (כן כן, ניסיתי...).
אני מוריד את ה FW, שם על DOK, מחבר, ומקהל הודעה שאי אפשר לבצע את העדכון ממנו (ניסיתי כבר עם 5 DOK שונים, כולם ב FAT32, בגדלים שונים).
ahersko כתב:1. השדרוג יגיע OTA - תמתין בסבלנות ההפצה של סוני לפעמים איטית
2. לא תרגיש בשום הבדל
איך אומרים? עובד! אל תיגע!
...
אתה טועה, מדובר בעדכון תוכנה משמועתי מעבר לממשק ולאנדרואיד היותר חדש יש שיפור ביצועים משמעותי.
בנוסף העידכון מוסיף תמיכה ב Dolby Vision. (בטלויזיה הזו אולי דווקא מדובר בחיסרון)
אני שדרגתי דרך DOK ללא שום בעיה, העברית עדיין נשארה כמו שהייתה לפני העדכון.
אתה טועה, מדובר בעדכון תוכנה משמועתי מעבר לממשק ולאנדרואיד היותר חדש יש שיפור ביצועים משמעותי.
בנוסף העידכון מוסיף תמיכה ב Dolby Vision. (בטלויזיה הזו אולי דווקא מדובר בחיסרון)
אני שדרגתי דרך DOK ללא שום בעיה, העברית עדיין נשארה כמו שהייתה לפני העדכון.
...
·היי!
חברים, קודם כל תודה על המענה המהיר!
עכשיו רק נשאר שמישהו יסביר לי למה אני לא מצליח לשדרג דרך DOK.
באתר כתוב בבירור שצריך נפח של 4G או פחות. ושיהיה FAT32. שניהם ביצעתי. וניסיתי 3 DOK שונים.
הוא פשוט לא מוכן. אומר שאי אפשר לבצע מה DOK הזה.
מכירים?
FLAW - אולי יכול לתאר מה היה התהליך שלך? איך ביצעת את השדרוג ?
אוקיי, אז במחקר נוסף: פשוט הורדתי FW לא נכון *דופק את הראש בקיר*.
ועכשיו שמצאתי את הנכון הכל עובד יופי.
זיהה, התקין, ועכשיו אני בגרסא 8 (שבה *הכל* שונה). יש עברית הכל מתקתק כמו שעון.
קודם כל מעבר מאנדרואיד 7 ל8. ממשק חדש לחלוטין כולל מסך בית ואפשרות לקיצורי דרך בצורה נוחה יותר, ו"suggestions" מובנים בצורה ממש מגניבה.
על אותו משקל של מעבר בטלפון מגרסא גדולה לגרסא גדולה, בסוף אתה רואה אותו דבר אבל הדרך (הממשק) שונה.
תמיכה ב Dolby Vision חדשה. ומניח שיש עוד שיפורים סמויים.