ANDROID CAR שינוי שפה
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
יש לי נייד עם רום סיני, המשמעות שלא קיימת עברית מקורית בנייד. כאשר אני מחבר את המכשיר עם כבל למע' אנדרואיד קאר ( ניסאן קשקאי ) מופיע לי ב WAZE את המקלדת אבל באנגלית ( הWAZE בנייד זה בעברית )
יש אפשרות שהמקלדת תהיה בעברית ?
תודה
יש לי נייד עם רום סיני, המשמעות שלא קיימת עברית מקורית בנייד. כאשר אני מחבר את המכשיר עם כבל למע' אנדרואיד קאר ( ניסאן קשקאי ) מופיע לי ב WAZE את המקלדת אבל באנגלית ( הWAZE בנייד זה בעברית )
יש אפשרות שהמקלדת תהיה בעברית ?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא, כי אין עדיין תמיכה של גוגל במקלדת עברית והקראת טקסט בעברית של הודעות ב-Android Auto.
אבל אמירת הכתובת בעברית דווקא עובדת יפה מאוד ב-Waze שרץ ב-Android Auto, לחץ על הכפתור הצבעוני של המיקרופון ותיווכח בעצמך.
אבל אמירת הכתובת בעברית דווקא עובדת יפה מאוד ב-Waze שרץ ב-Android Auto, לחץ על הכפתור הצבעוני של המיקרופון ותיווכח בעצמך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. יש לי סמארטפון עם תמיכה רשמית בעברית.
הבעייה היא באפליקציית ה-Android Auto של גוגל, שבה אין תמיכה רשמית בישראל, וזה לא קשור לאיזה דגם סמארטפון יש לך.
הבעייה היא באפליקציית ה-Android Auto של גוגל, שבה אין תמיכה רשמית בישראל, וזה לא קשור לאיזה דגם סמארטפון יש לך.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@winer-r
מה שפת הממשק של המכשיר?
קרה לי שהמכשיר היה על אנגלית וזה לא עבד, אבל התחיל לעבוד כשהחלפתי את השפה לעברית. אח״כ שיניתי חזרה לאנגלית וזה נשמר.
עדיף גם שלפחות עד שאתה רואה שזה עובד תקבע את gboard בתור המקלדת הנבחרת בטלפון.
מה שפת הממשק של המכשיר?
קרה לי שהמכשיר היה על אנגלית וזה לא עבד, אבל התחיל לעבוד כשהחלפתי את השפה לעברית. אח״כ שיניתי חזרה לאנגלית וזה נשמר.
עדיף גם שלפחות עד שאתה רואה שזה עובד תקבע את gboard בתור המקלדת הנבחרת בטלפון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יפה, לא ידעתי. אנסה.dr0r כתב:כבר חצי שנה שיש מקלדת עברית ב-Android Auto (אני הוספתי אותה...)
אם היא לא מופיעה לך, תוודא קודם כל שיש לך את gboard, ועברית מוגדרת בה כאחת משפות המקלדת....
ונקווה שיהיה לנו הקראת טקסט בעברית בקרוב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מעדכן שגם בלי gboard יש אצלי מקלדת בעברית.pixies כתב:יפה, לא ידעתי. אנסה.......
ונקווה שיהיה לנו הקראת טקסט בעברית בקרוב....
אצלי כבר הייתה מותקנת המקלדת המצויינת של Anysoft (מני אבן דהן), כנראה שבאחת הגירסאות האחרונות הוא דאג לכך שבאנדרואיד AUTO היא תופיע כולל תמיכה בעברית:
https://play.google.com/store/apps/deta ... oard&hl=en
@winer-r, אולי שווה לך לנסות אותה. אחרי התקנת המקלדת של מני תתקין גם הרחבת העברית שלה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... brew&hl=en