SM8600 VS Q60

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dfbhd13 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים,

הייתי שבוע שעבר בחנות והתלבטתי בין שני הדגמים האלו. בסוף הלכתי על ה-LG SM8600.
אחרי יום יומיים התחלתי לחשוב שהייתי צריך לקחת את ה-Q60.
כשאני צופה כמעט בכל תוכן, בין אם דרך פרטנר TV או דרך המחשב שאני מנגן קבצי בלוריי, המסך לא מרגיש לי בהיר מספיק, כמו בלפטופ שמורידים כמה נקישות בבהירות המסך. בדקתי וה-backlight מכוון ל-100.

דבר ראשון מה הדעות שלכם בין המסכים האלו? ודבר שני,אתמול גיליתי פיקסל שרוף אז אני תוהה אם אצור קשר עם החנות אם הם יסכימו להחליף לי לסמסונג Q60 (שהיה 50 שח זול יותר מה8600) אם כבר יבואו להחליף לי את המסך עם הפיקסל השרוף. אתם יודעים אם זה אפשרי או שבדרך כלל הם לא יכולים להחליף בין מותגים (LG ל- SAMSUNG)

תודה לעונים

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@dfbhd13
·
לא מפתיע.
ב-Q60 הבהירות ב-50% חזקה יותר מב-SM8600. וגם אחידות שחורים וניגודיות טובה יותר.
הוא בגדול קצת יותר טוב:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1

ואם היית קונה Q6FN או NU8000 מהשנה שעברה, אז יש להן בהירות טובה עוד יותר, ואלה דגמים טובים אף יותר:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1

לגבי פיקסל שרוף - לא הייתי סומך על זה.
מי שמטפל בדברים האלה זה השירות לקוחות של LG, (חברת ח.י.) ולא החנות. אז הם בטוח לא יחליפו לך לדגם של סמסונג.
מה גם שבד״כ פיקסל שרוף בודד לא עילה להחלפת מסך (צריך מינימום של X פיקסלים שרופים, תלוי בנותן שרות).
אתה יכול לברר בחנות לגבי אפשרות של שדרוג (אם המסך השני יקר יותר, אולי ישתלם להם), אבל לא בטוח שהם יסכימו היות והמסך שלך כבר היה בשימוש.

אם שום דבר אחר לא יעבוד, אתה תמיד יכול למכור את הטלויזיה ביד2, ואז לקנות חדשה. אבל כמובן שזה יעלה לך קצת יותר כסף.

dfbhd13 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@mdk_25
·
אחלה, תודה רבה על התגובה, יצרתי איתם קשר וזה בטיפול. נראה מה יקרה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”