אני אשמח לעזרתכם.
בשעה טובה שדרגתי להורים את הטלוויזיה בסלון ל Sony XF9005 65.
אבא שלי נורא אוהב סרטים, אנחנו מחוברים ל YES בטלווזיה וזה הגיע למצב שהוא מכיר כל סרט אפשרי שהם משדרים.
עכשיו עם הטלוויזיה החדשה אני רוצה לעשות לו מערכת שתנגן סרטים שאני אוריד מהאינטרנט ואשים אותם על דיסק קשיח.
יש רק בעיה אחת - אבא שלי בן 75 והוא שונא טכנולוגיה, אם משהו לא יעבוד טוב במערכת הוא לא ישתמש בה.
אני חייב שהמערכת תהיה ממש נוחה לשימוש לאדם מבוגר בלי הרבה סבלנות ושהיא תעבוד 100% מהזמן בלי נפילות או שגיאות.
כרגע יש לנו MI BOX S שמותקנת עליו NETFLIX ועדיין אבא שלי לא הכי סבלני בלהשתמש בה.
מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 3000 ואפילו יותר במידת הצורך.
אני חשבתי על לקנות NVIDIA SHIELD TV PRO (כי הבנתי שהוא הסטרימר הכי מומלץ היום) ולחבר אליו דיסק קשיח עם הסרטים כדי לבטל כל הגבלה של מהירות אינטרנט על ניגון הקובץ.
אני כן רוצה שתהיה לי גישה לדיסק הקשיח דרך הרשת הביתית כדי שאוכל להעביר סרטים חדשים שאוריד לדיסק הקשיח דרך האינטרנט במקום לנתק את הדיסק הקשיח ולהעביר אותו בין המחשב שלי ולבין הסטרימר.
כל סרט יהיה ב 4K וישקול בין 10GB - 30GB ויהיה עם קובץ SRT באותה התיקיה איתו.
השאלה המרכזית היא באיזה נגן להשתמש (אם זה KODI או PLEX, הבנתי שבשניהם יש בעיות) כדי שהסרטים ינוגנו בצורה חלקה ומהירה ושהספריית סרטים תהיה מסודרת יפה מאוד בצורה טובה נוחה מאוד כדי שאבא שלי ילמד להשתמש בזה ולא יתחרפן
בנוסף חייב שלנגן תהיה תמיכה מלאה בעברית וגם פרטים על הסרט בעברית (שנת יציאה, זא'נר, תקציר, שחקנים...).
אשמח להצעות ועזרה