הבדלים בין יבואני MI BOX S
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
בוקר טוב,
אני רוצה לרכוש ללקוח MI BOX S ושמתי לב שיש לפחות 4 יבואנים של המוצר :
קריסטילאנו,המילטון,מובייל ישראל, רונלייט.
רציתי לדעת האם יש הבדל בין המכשירים המיובאים והאם כדאי לרכוש מיבואן ספציפי לאור בעיות שהתגלו במכשיר ?
תודה רבה
אני רוצה לרכוש ללקוח MI BOX S ושמתי לב שיש לפחות 4 יבואנים של המוצר :
קריסטילאנו,המילטון,מובייל ישראל, רונלייט.
רציתי לדעת האם יש הבדל בין המכשירים המיובאים והאם כדאי לרכוש מיבואן ספציפי לאור בעיות שהתגלו במכשיר ?
תודה רבה
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
איזה שרות בדיוק צריך לנגן? או שעובד או שלא.
כשהייתי צריך נגן דחוף כמתנה נכנסתי לאייבורי וקניתי הכי זול שהציעו.
כשהיה לי זמן ונקלעתי למבצע בעליX הזמנתי, לקח חודש +,
שניהם עובדים.
כשהייתי צריך נגן דחוף כמתנה נכנסתי לאייבורי וקניתי הכי זול שהציעו.
כשהיה לי זמן ונקלעתי למבצע בעליX הזמנתי, לקח חודש +,
שניהם עובדים.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
למען השם, זה בסך הכל בורד עם תוכנה, התוכנה עוברת עדכון תקופתי, אין פה כלום חוץ מזה. ממה יש לפחד? שלא יהיה עברית?
הייתי קונה את זה באריזה סגורה גם בתחנה המרכזית הישנה, אם היו מוכרים את זה שם. למי אכפת מי היבואן? מה הסיכון? 200 שקל?
הייתי קונה את זה באריזה סגורה גם בתחנה המרכזית הישנה, אם היו מוכרים את זה שם. למי אכפת מי היבואן? מה הסיכון? 200 שקל?
מספר הדגם של מכשיר ה mi box s הוא MDZ-22-AB.
למי שרוצה את דגם ה mi box 3 (העדיף עליו לדעתי), יש להקפיד לרכוש את הדגם MDZ-16-AB.
כל שאר השיקולים (זמן משלוח, מחיר, יכולת מימוש אחריות) צריכים כמובן להילקח בחשבון גם הם, אבל כל מי שיקפיד לרכוש את הדגמים הנ"ל מכל מקום בעולם יקבל את הדגמים האהובים והמומלצים שיש לחצי מדינה.
למי שרוצה את דגם ה mi box 3 (העדיף עליו לדעתי), יש להקפיד לרכוש את הדגם MDZ-16-AB.
כל שאר השיקולים (זמן משלוח, מחיר, יכולת מימוש אחריות) צריכים כמובן להילקח בחשבון גם הם, אבל כל מי שיקפיד לרכוש את הדגמים הנ"ל מכל מקום בעולם יקבל את הדגמים האהובים והמומלצים שיש לחצי מדינה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde