שלום רב,
במסגרת חיפושי אחרי מקרר חדש לבית קראתי קצת בנושא כדי להבין מה המקרר הכי אמין ומתאים לבית שלנו וקצת קיבלתי כאב ראש מכל המידע הסותר שמצאתי ברשת.
בשורה התחתונה הבנתי שכדי למקסם את רמת האמינות של המקרר כדאי לשמור על:
• עדיפות למקררים שלא מיוצרים בטורקיה (ארה"ב, דרום קוריאה, גרמניה בין הארצות שכן עדיפות).
• עדיפות למדחס DIGITAL INVERTER.
עולם הביקורות ברשת בנושא המקררים הוא בעייתי, כמעט לכל מקרר (שיש עליו ביקורות, כי על הרבה מקררים אין ביקורות כלל) יש ביקורות שלילית על רעשים חריגים או תקלות לאחר תקופה קצרה כאשר הביקורת גם באה לצד תלונות על השירות שמתקבל מהגורם שמספק את האחריות.
האם יש לכם המלצות למקרר מסויים?
• עדיפות למקפיא תחתון.
• נפח נדרש עד 600 ליטר ולא פחות 500 (כיום עם מקרר 573 ליטר (מתוכם 390 לערך זה תא הקירור)).
• אין בעיה מבחינת מקום (אין קיר צמוד / נישה למקרר).
כל המלצה/הערה/הארה בעניין תתקבל בברכה, תודה רבה.
בחירת מקרר לבית
-
BestBuyGuy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לא מזמן קניתי מקרר בבלאק פריידי.
היה לי קשה לבחור מותג, על כולם יש דעות שליליות ביותר, וגם אני לא רוצה לתת את כספי ליבואן שלא מכבד את הלקוחות.
בחרתי בהייסנס. התגובות בעיקר חיוביות, ח.י. הוא יבואן טוב, 3 שנים אחריות והיה להם מקרר בגודל שאני צריך (גדול יותר משלך).
זה אמנם סיני, אבל חברה ענקית ולא מוצר מדבקה. קיבלתי גם תגובות טובות מחברי הפורום לדגם הספציפי שבדקתי .
לשיקולך.
היה לי קשה לבחור מותג, על כולם יש דעות שליליות ביותר, וגם אני לא רוצה לתת את כספי ליבואן שלא מכבד את הלקוחות.
בחרתי בהייסנס. התגובות בעיקר חיוביות, ח.י. הוא יבואן טוב, 3 שנים אחריות והיה להם מקרר בגודל שאני צריך (גדול יותר משלך).
זה אמנם סיני, אבל חברה ענקית ולא מוצר מדבקה. קיבלתי גם תגובות טובות מחברי הפורום לדגם הספציפי שבדקתי .
לשיקולך.