מה דעתכם על הרעיון...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
XEON פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

רעיון עבור אנשי הפורום ובכלל...

--------------------------------------------------------------------------------

שלום לכולם,
מה דעתכם חברי הפורום,אם יקימו תוכנית טלוויזיה בשם: HOME THEATER, אבל מאוד מאוד מקצועית שבו מומחים בתחום האודיו וידאו (נגיד,עופר לאור) יסבירו וידגימו בשידור חי את כל החידושים והטכנולוגיות בתחום המורכב והמעניין הזה,כולל הדגמות וצילומים מתערוכות וכו... וכך יהיה לנו ערוץ מעניין נוסף וממכר לא פחות מתוכניות הספורט.ובנוסף סוף סוף נוכל להנות גם מפירסומות יפות,ללא טמפונים,מסירי שיער,שניצלים וכו...למה כי הם יהיו מורכבות בזמן התוכנית אך ורק מפרסום מותגים של מוצרי אודיו וידאו תאווה לחושים.לי נראה שכולם ירויחו מזה,גם מוכרי המותגים גם ערוץ 10 או ערוץ 2 וגם הצופים בבית.
כמה מאיתנו לא שורפים שעות מול המחשב בחיפוש תמידי של צילומים ומאמרים על מוצרים או טכנולוגיות בתחום הזה.לא עוד...יהיו לנו הדגמות וצילומי תקריב גם על רכיבים בתוך המכשירים (כמובן עם זכויות).
יתכן שאם אחד מהערוצים המסחריים ירימו את הכפפה,יהיה להם רייטינג גבוהה מאוד.

מקווה שהרעיון יתגשם,
בברכה לכולם,
שבתאי ראובן
קרית ביאליק

XEON פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

המימון של התוכנית...

שליחה #2 

עופר,

המימון לפי ההגיון שלי, יבוא מפירסום מותגים,זכותי שלי ושל המון אחרים וזה אפילו חובה לפרסם ולהדגים יכולות של מותגים כמו... Pioneer 5000EX או Loewe Individual Compose שהרבה אנשים לא מכירים בכלל את הדליקטסים הללו, למרות שהם עם פוטנציאל גבוהה לקניה.אני מכיר אנשים שלא חסר להם כסף שקנו טלוויזיות בסופר מרקט ב-7,8,12K והם גאים שקנו בזול ולי לא נעים להסביר להם שקנו מוצר באיכות ירודה,וזה למה?כי לא מגיע אליהם אינפורמציה ותדרוך. כי לא כולם גולשים באינטרנט.
לגבי הפקה ועריכה אני סומך על אנשי המקצוע באולפנים,רק צריך להביא להם את הרעיון,ובכלל אני מצפה קודם לראות הרבה תגובות מהפורום,אני מקווה חיוביות.

*יש פלח גדול באוכלוסיה שרוצים לראות פירסומות כמו:
"הדור הבא כבר כאן....נגני ה-BLURAY של PIONEER שעות של צפיה חלומית על דיסק אחד
או
*מומחים קבעו הפלסמה הטובה בעולם נקודה...PIONEER 5000EX " ובאותו זמן מראים את המסך ב-360 מעלות.
או
"זה הרבה פחות ממיליון שקל....ה-PORCHE של הטלוויזיה LCD אצלך בסלון...LOEWE INDIVIDUAL COMPOSE תרגיש את החדות את השלמות" וכו...
איזה כיף ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

הרעיון לא חדש עבורנו.
הוא בהחלט כיון שיהיה לנו נחמד ללכת אליו, אם יהיה ערוץ שירים את הכפפה...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”