התלבטות אחרונה בהחלט- לפני קנייה גדולה
הדגמים עליהם אני מדבר הם
סוני 46W2000
סמסונג 46M81
לאחר שכבר הייתי נעול על הסוני הייתי אצל זוהר בארמגדון והוא בהחלט הצליח "לבלבל" אותי עם הסמסונג שעל פניו נראית טלויזיה מצויינת
בגלל שהחלטתי שזו תהיה אחת מהשתיים הנ"ל ובגלל שאני הולך להשקיע סכום לא מבוטל הייתי רוצה חוו"ד נוספת ממי שמבין -
על סמך הנתונים של 2 המסכים ונסיון אישי של מי שיש לו - מה לבחור?
(מבחינת המחיר אין הפרש גדול אז זה לא מהווה שיקול)
תודה
סוני 46W2000
סמסונג 46M81
לאחר שכבר הייתי נעול על הסוני הייתי אצל זוהר בארמגדון והוא בהחלט הצליח "לבלבל" אותי עם הסמסונג שעל פניו נראית טלויזיה מצויינת
בגלל שהחלטתי שזו תהיה אחת מהשתיים הנ"ל ובגלל שאני הולך להשקיע סכום לא מבוטל הייתי רוצה חוו"ד נוספת ממי שמבין -
על סמך הנתונים של 2 המסכים ונסיון אישי של מי שיש לו - מה לבחור?
(מבחינת המחיר אין הפרש גדול אז זה לא מהווה שיקול)
תודה
לדעתי ה סוני עדיפה בגלל
אין ספק שהסמסונג מתקדמת ( ניגודיות , חיבורים וכו ) אבל בהשוואה לסוני בשידורי הטלויזיה סוני מנצחת את הסמסונג אם זה:
סינון רעשים . תיקון תמונה . חיבורי SCART
בשורה התחתונה אם השימוש לטלוזיה יהו גבוה אז עדיף סוני אם HD אז בהחלט SAMSUNG
סינון רעשים . תיקון תמונה . חיבורי SCART
בשורה התחתונה אם השימוש לטלוזיה יהו גבוה אז עדיף סוני אם HD אז בהחלט SAMSUNG
הסמסונג M46 טובה מאוד
לא ראיתי את הסוני בגודל הזה אבל מצויה אצלי ה-46 M של סמסונג והתמונה בהוט הפתיעה אותי לטובה (גם ביחס לעיוותים בהעברה למסך רחב שמדברים עליהם כאן בהודעות אחרות) בסה"כ כנראה שהסמסונג קניה יותר כדאית (לא נראה לי שהעלויות זהות). עדיין לא ראיתי אצלי בבית תכנים של FULL HD (עדיין אין לי מקורות מתאימים) ואני מאמין ומצפה שהם יהיו מעולים. אגב אני מסתכל עליה ממרחק של 3.00 מטר (חדר שינה) - לכל אלה שמדברים על נוסחאות למרחק צפייה אבל תמיד העדפתי לראות גדול וקרוב.
סמסונג LCD 46' טוליפ FHD
מה ההפרש במחיר בינהם?
אני גם ראיתי את הסמסונג בארמגדון טוליפ 46' בשידורי יס והיא הציגה תמונה מעולה לטעמי ובהשוואה למסכי LCD אחרים אני יודע שהסוני מאד יקרה ואילו את הסמסונג ניתן להוציא בפחות מ- 20K (יש לי מחיר תפנה אליי בפרטי )
לפי דעתי הסמסונג עדיפה על הסוני לא לשכוח שהיא זכתה ב- WHAT HI-FI בחמישה כוכבים
ובאתר של CNET היא מדורגת במקום האשון לפני הסוני מסידרה X (שזוהי למעשה הסידרה היוקרתית ביותר של סוני) שוב אם תרצה להחליף רשמים תפנה אליי בפרטי לגבי הצעת המחיר הכי טובה שקיבלתי עד היום.
אני גם ראיתי את הסמסונג בארמגדון טוליפ 46' בשידורי יס והיא הציגה תמונה מעולה לטעמי ובהשוואה למסכי LCD אחרים אני יודע שהסוני מאד יקרה ואילו את הסמסונג ניתן להוציא בפחות מ- 20K (יש לי מחיר תפנה אליי בפרטי )
לפי דעתי הסמסונג עדיפה על הסוני לא לשכוח שהיא זכתה ב- WHAT HI-FI בחמישה כוכבים
ובאתר של CNET היא מדורגת במקום האשון לפני הסוני מסידרה X (שזוהי למעשה הסידרה היוקרתית ביותר של סוני) שוב אם תרצה להחליף רשמים תפנה אליי בפרטי לגבי הצעת המחיר הכי טובה שקיבלתי עד היום.