שליטה בכתוביות תרגום במכשיר DVD

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
אביגיא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיבלתי דיסקים עם סרטים שהורדו מאתרים שונים באינטרנט עם כתוביות של תרגום אנגלי המופיע במהופך, מימין לשמאל, או עם תרגום עברי בפונטים זעירים שכמעט ואינם ניתנים לקריאה. המדובר בהקרנה במכשיר DVD המחובר למסך פלסמה ולא במחשב.
מישהו אמר לי שבעזרת השלט של מכשיר ה-DVD ניתן לשנות גודל של פונטים וכיוונם על המסך. האם זה נכון - ואיך מפעילים פונקציה זו?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום :D
יעזור לדעת באיזה DVD מדובר.

לגבי הפונקציה שהעלת, לא מכיר DVD עם FIRMWARE מקורי, המאפשר משחק עם פונטים. רק FIRMWARE משודרג.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

אביגיא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

בתשובה לשאלתך: מכשיר ה-DVD הינו מסוג VERTEX, דגם 312A שנרכש לפני כשנה וחצי ופועל מצויין
מסך הטלוויזיה שבו אני משתמש (אולי אפשר לשנות בו פונקציות של פונטים) הוא פנאסוניק 42" מסוג 42PWD8S
- ואם במכשירים אלה אין כל אפשרות לפונקציה הנ"ל של הגדלת פונטים או הפיכתם (משמאל לימין ולהיפך) - מהו השידרוג עליו כתבת ואיך משיגים אותו?
תודה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

http://cax.nm.ru/
הבחור מליונטוורק הוא היוצר של העדכון.

אביגיא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נכנסתי לאתר של הבחור מליונטוורק והוא נראה רב ערך - אך לגבי, חסר תועלת, כי ההסברים שלו לוקים בחסר.
ברשותי, כאמור, מכשיר DVD מסוג VERTEX DIVX 312A - אבל איני יודע היכן אוכל למצוא את מס' ה-SERVO ואת סוג הדגם (07.10 או 07.11).
לפי הוראותיו של הבחור, יש להיכנס בעזרת השלט ל-SETUP ומשם ל-PREFERENCES ואז להקיש את הספרות 1379 - אבל השלט מאפשר להיכנס ל-SETUP ןאינני מוצא את ההמשך, לא -PREFERENCES ולא PERFORMANCES
או שאינני יודע איך למצוא אותם. נסיון לחפש דרך להעביר לבחור הרוסי את שאלתי במייל נכשל, כי לא הופיעה כתובתו.
שאלה נוספת: בחוברת הוראות ההפעלה של מכשיר ה-VERTEX נכתב כי להורדת עדכוני תוכנה יש להיכנס לאתר www.stmc.biz - ושאלתי היא איך אפשר להוריד תיקוני ועידכוני תוכנה למכשיר DVD?
תודה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אין שם עדכונים לעברית.

אני מבין את הבעיה, אבל אין לי את הDVD הספציפי, אני אשאל כמה קומרדים לתחום.
נסיון לחפש דרך להעביר לבחור הרוסי את שאלתי במייל נכשל, כי לא הופיעה כתובתו.
...
יש פורום שלם מוקדש לעדכון זה
http://www.lionetwork.net/modules/lhfor ... 55&hl=312A

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”