רוצים לדעת למה לא כדאי לכם לרכוש טלוויזיה השנה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הוא מדבר על למה לא כדאי לרכוש טלוויזיה עכשיו, לא השנה.
הוא אומר שכדאי מאד לחכות לדגמי 2020 אם אתה לא חייב לקנות מסך ממש עכשיו ויכול לחכות כמה חודשים.
בנוסף, חלק מהסיבות שהוא נותן רלוונטיות רק לשוק האמריקאי. (כמו מסכי OLED של VIZIO ומינילד של TCL)
הוא אומר שכדאי מאד לחכות לדגמי 2020 אם אתה לא חייב לקנות מסך ממש עכשיו ויכול לחכות כמה חודשים.
בנוסף, חלק מהסיבות שהוא נותן רלוונטיות רק לשוק האמריקאי. (כמו מסכי OLED של VIZIO ומינילד של TCL)
אין חדש תחת השמש. כל מה שהוא אומר שם ידענו שנה שעברה. דגמי 2019 של LG (שזה המותג של בערך 90 אחוז מהפורום פה) עונים נראה לי ברוב הדברים המרכזיים של HDMI 2.1 שהוזכרו אם לא בכולם. כך שלטעמי אין שום טעם לחכות. להיפך... השינוי המשמעותי של HDMI 2.1 קרה בLG כבר ב2019...
הדבר היחיד שמצאתי מעניין הוא הגודל החדש של 48... מתאים לחדרי שינה בעיני בדיוק כפי שנאמר בסרטון ובפורום פה כבר כמה פעמים.
הדבר היחיד שמצאתי מעניין הוא הגודל החדש של 48... מתאים לחדרי שינה בעיני בדיוק כפי שנאמר בסרטון ובפורום פה כבר כמה פעמים.
·TheCoolest כתב:חלק מהסיבות שהוא נותן רלוונטיות רק לשוק האמריקאי. (כמו מסכי OLED של VIZIO ומינילד של TCL)...
בהתחלה לשוק האמריקאי , בהמשך לכל השאר .
סיבה נוספת שהייתי ממתין : LG הקימה מפעל ליצור פאנלי OLED חדש בקוריאה
קצב הייצור יואץ והמחירים ימשיכו לרדת אפילו בקצב יותר מהיר .
הזמן יגיד את שלו
-
Huber
- חבר במועדון HT

pessik - זה לא יקרה בקרוב. המפעל יכנס לייצור רק עוד 1-2 שנים. זה לא אומר ישירות שתראה ירידות מחירים עוד 1-2 שנים, אלא יותר. מה שכן השנה VISIO משחררת מסכי OLED משלה לראשונה והם נחשבים מותג זול, שם תמצא אופציה לקבל OLED במחירים תחרותיים (במידה ויגיע לארץ).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Huber @pessik
·
יש לי טלוויזיה של VIZIO, והייתה לי אחת נוספת ישנה יותר.
הם חברה אמריקאית, והם לא משווקים וסביר להניח שגם בחיים לא ישווקו לשוק הישראלי.
גם TCL, בארה"ב יש להם דגמים שונים, שמריצים מערכת ROKU. בשאר העולם המסכים שלהם מריצים אנדרויד.
ל-TCL יש סיכוי גבוה יותר להגיע לארץ עם טלוויזיות טובות, אבל לדעתי המסכים הבאמת "שווים" שלהם (מינילד וכו') משווקים רק בארה"ב, לפחות כרגע.
·
יש לי טלוויזיה של VIZIO, והייתה לי אחת נוספת ישנה יותר.
הם חברה אמריקאית, והם לא משווקים וסביר להניח שגם בחיים לא ישווקו לשוק הישראלי.
גם TCL, בארה"ב יש להם דגמים שונים, שמריצים מערכת ROKU. בשאר העולם המסכים שלהם מריצים אנדרויד.
ל-TCL יש סיכוי גבוה יותר להגיע לארץ עם טלוויזיות טובות, אבל לדעתי המסכים הבאמת "שווים" שלהם (מינילד וכו') משווקים רק בארה"ב, לפחות כרגע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

pessik - אז זהו שזה לא שנה-שנתיים. מהרגע שהמפעל יכנס לייצור עד שהמוצרים יגיעו לשוק וישפעו על התמחור, יותר קרוב ל 3-4 שנים. צריך להבין את זה ולא לחשוב שירידת מחירים היא אוטוטו בפתח.