עדכון מחיר שכירות הוטבוקס
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
התשלום הכי מציק שקיים
כבר עדיף שייקרו את החבילה מאשר לגבות על הדבר הזה
כבר עדיף שייקרו את החבילה מאשר לגבות על הדבר הזה
חתימה חתימתית !
באסה שאני אהיה כבול לתשלום הזה.
כיום אני ללא תשלום על ההוטבוקס אבל במאי כשתסתיים לי החבילה לשלם ככה סתם 16.90 שברור לכולנו שעד סוף השנה הנוכחית זה יגיע גם ל - 19.90.
פשוט כסף על שקר. חבל שאי אפשר לרכוש את ההוטבוקס 4 מהם ולא להיות כבול ולשלם כל שנה 202.80 ש"ח סתם.
הרי לבזק אני לא אחזור כדי לקבל מהירות של 45.. ונוצר מצב כדי להנות משירות אני צריך לשלם יותר (אבל יותר) מדיי על שטות.
מקווה שהשוק הסיטונאי עם תשתית הוט יהיה בקרוב מאוד שככה גם אם תהיה עלות על ההוטבוקס 4 - המחיר של החבילה עצמה יהיה נמוך טיפה וזה יתקזז.
כיום אני ללא תשלום על ההוטבוקס אבל במאי כשתסתיים לי החבילה לשלם ככה סתם 16.90 שברור לכולנו שעד סוף השנה הנוכחית זה יגיע גם ל - 19.90.
פשוט כסף על שקר. חבל שאי אפשר לרכוש את ההוטבוקס 4 מהם ולא להיות כבול ולשלם כל שנה 202.80 ש"ח סתם.
הרי לבזק אני לא אחזור כדי לקבל מהירות של 45.. ונוצר מצב כדי להנות משירות אני צריך לשלם יותר (אבל יותר) מדיי על שטות.
מקווה שהשוק הסיטונאי עם תשתית הוט יהיה בקרוב מאוד שככה גם אם תהיה עלות על ההוטבוקס 4 - המחיר של החבילה עצמה יהיה נמוך טיפה וזה יתקזז.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא הבנתי, קיימים אנשים שעדיין משלמים את העלות החודשית הזאת להוט?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כשאי אפשר להשתמש במודם פרטי זה המצב.
גם הספקיות גובות תשלום בשוק סיטונאי.
פגיעה בתחרות והעיקר שבחזון של משרד התקשורת כתוב שהם מעודדים תחרות...
גם הספקיות גובות תשלום בשוק סיטונאי.
פגיעה בתחרות והעיקר שבחזון של משרד התקשורת כתוב שהם מעודדים תחרות...
- TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני לא משלם את זה מאז שהוא התחילו (לנסות) לגבות כסף על השטות הזו. התקשרתי ודרשתי שיבטלו את זה מייד (כי הם פשוט החליטו ביום בהיר אחד לגבות את זה בלי להתקשר ולקבל את הסכמתי) . קיבלתי גם זיכוי וגם ירידה במחיר החבילה. כשעברה שנה מאז, פשוט התקשרתי להאריך את המבצע.
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
חכה ותראה...TaylorSammy כתב:אני לא משלם את זה מאז שהוא התחילו (לנסות) לגבות כסף על השטות הזו. התקשרתי ודרשתי שיבטלו את זה מייד (כי הם פשוט החליטו ביום בהיר אחד לגבות את זה בלי להתקשר ולקבל את הסכמתי) . קיבלתי גם זיכוי וגם ירידה במחיר החבילה. כשעברה שנה מאז, פשוט התקשרתי להאריך את המבצע....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@איינשטיין
·
שמע, נכון ששום דבר לא ודאי, אבל מאוד אופתע אם בסיום החבילה הנוכחית שלי אבקש להמשיך אותה (או שאני מתנתק) והם יעדיפו לנתק אותי.
·
שמע, נכון ששום דבר לא ודאי, אבל מאוד אופתע אם בסיום החבילה הנוכחית שלי אבקש להמשיך אותה (או שאני מתנתק) והם יעדיפו לנתק אותי.