האם על חוסר חיבור SCART בטלוויזיה עלי להתפשר על אחרת?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
cluber77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי, לפני מספר ימים כתבתי כאן שבשבוע הבא בעזרת ה' אני ואישתי ניכנס לבית החדש ושמכל הדברים שקנינו במאות אלפי שקלים חסרה לנו טלוויזיה.

אחרי נבירות באתרים שונים, בפורום המדהים הזה ובמספר חנויות אני מודה שלרכוש LCD עבורנו זו משימה יותר קשה מהמשימה שהייתה לנו לבחור בית להבדיל אלף אלפי הבדלות.

אחרי שירדתי מהדגמים החדשים של LG עקב הבעיה שהתגלתה במסכים שלהם חשבתי ללכת על הסאמסונג.
מכל הדגמים הסדרה החדשה שלהם "בורדו" נראית מדהים, ראינו אותה היום והיא הייתה אכן מרשימה,מה גם ששמעתי שה XBOX 360 שאני רוכש בקרוב נראית מדהים עליה. שתי בעיות עיקריות שהיו לנו איתה זה שהיא בגימור מאד מבריק ורואים כל טביעת אצבע ואבק עליה, לי האמת זה פחות מפריע מאשר לאישתי.
הבעיה השניה שמפריעה לי היא חוסר בחיבורי SCART

לא מבין למה טלוויזיה כזאת לא מגיעה עם חיבור כל כך נחוץ, השאלה שלי האם בשל חוסר חיבורי SCART אני צריך לשקול לא לרכוש אותה? הסקארט חסר לי כי יש לי DVD מקליט עם 80 ג'יגה הארד דיסק, היום ה DVD מחובר לממיר הגדול של יס בחיבור SCART ומשם לטלוויזיה טושיבה CRT גם בSCART

הבעיה היא שעד שמצאתי דגמים שכן נראו לי, לכולן אין את ה SCART וזה פשוט מבאס אותי.
אישתי רוצה ללכת על SONY KDLU2000 מהסדרה הישנה כי יש אותה להורים שלה והיא דיי מרוצה ממנה למרות שבנתונים שלה היא נופלת מהרבה טלוויזיות אחרות.

אשמח אם תעזרו לי בסוגיה הזאת.

נ.ב תקציב עד 5000 ש"ח ל 32 אינץ'

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

cluber77 כתב:היי, לפני מספר ימים כתבתי כאן שבשבוע הבא בעזרת ה' אני ואישתי ניכנס לבית החדש ושמכל הדברים שקנינו במאות אלפי שקלים חסרה לנו טלוויזיה.

אחרי נבירות באתרים שונים, בפורום המדהים הזה ובמספר חנויות אני מודה שלרכוש LCD עבורנו זו משימה יותר קשה מהמשימה שהייתה לנו לבחור בית להבדיל אלף אלפי הבדלות.

אחרי שירדתי מהדגמים החדשים של LG עקב הבעיה שהתגלתה במסכים שלהם חשבתי ללכת על הסאמסונג.
מכל הדגמים הסדרה החדשה שלהם "בורדו" נראית מדהים, ראינו אותה היום והיא הייתה אכן מרשימה,מה גם ששמעתי שה XBOX 360 שאני רוכש בקרוב נראית מדהים עליה. שתי בעיות עיקריות שהיו לנו איתה זה שהיא בגימור מאד מבריק ורואים כל טביעת אצבע ואבק עליה, לי האמת זה פחות מפריע מאשר לאישתי.
הבעיה השניה שמפריעה לי היא חוסר בחיבורי SCART

לא מבין למה טלוויזיה כזאת לא מגיעה עם חיבור כל כך נחוץ, השאלה שלי האם בשל חוסר חיבורי SCART אני צריך לשקול לא לרכוש אותה? הסקארט חסר לי כי יש לי DVD מקליט עם 80 ג'יגה הארד דיסק, היום ה DVD מחובר לממיר הגדול של יס בחיבור SCART ומשם לטלוויזיה טושיבה CRT גם בSCART

הבעיה היא שעד שמצאתי דגמים שכן נראו לי, לכולן אין את ה SCART וזה פשוט מבאס אותי.
אישתי רוצה ללכת על SONY KDLU2000 מהסדרה הישנה כי יש אותה להורים שלה והיא דיי מרוצה ממנה למרות שבנתונים שלה היא נופלת מהרבה טלוויזיות אחרות.

אשמח אם תעזרו לי בסוגיה הזאת.

נ.ב תקציב עד 5000 ש"ח ל 32 אינץ'
...
אז ככה
שלרגע לא תשנה את ההחלטה שלך קח את הסמסונג
תרכוש טרנסקודר ב400 שח
ותהנה מאוד!
זה שאין סקארט זה מרגיז עם זאת יש דברים טובים אחרים במסל הזה אז תהנה מהם
אין מוצר מושלם אל תשכח את זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”