איכות ושירות - לא בסמסונג! ההשקעה הכי גרועה שלי אי פעם
...
צודק, עשית השקעה גרועה.
מוצרי יוקרה כמו טלווזיה זו הם מבחינה כלכלית התמורה הכי נמוכה למחיר שקיימת וזה דבר ידוע (מדד של תועלת לדולר). בהתחשב בעובדה הכלכלית הנוספת שככל שהתחרות גוברת הפחת של מוצרים מכנים ואלקטרונים (ביחס לזמן כמובן) רק הולך וגדל. אז עושה רושם שהיה שווה להתייעץ עם כלכלן לגבי איפה להשקיע את כספך מאשר מה שבפועל גרם ללכת על החלטה לשלם על מוצר אלקטרוני כלכך יקר.
אם המטרה היתה להנות מיידית מטכנולוגית קצה (בהנחה שזה מה שבאמת גורם לך הנאה, כמו לחצי מחברי הפורום הזה) אז את התועלת שלך כבר הפקת, ומה שקרה הוא בעיקר מבאס. אין שום מדד שמעיד שהמוצר הכי יקר בתחום האלקטרוניקה הבידורית הבייתית מחזיק יותר ממוצרי ביניים (שם גם התמורה למחיר הכי גבוהה).
הכלל הגס והלא מדעי אומר שהכי אמינים בתחום האלקטרוניקה הביתית התחרותית הם מוצרי "הביניים מינוס", והגרועים הם ההכי זולים (שם חסכו בכל דבר על חשבון איכות ,אמינות וכו') ובנוסף גם ההכי יקרים - שהם הכי מתוסבכים מבחינה אלקטרונית כשהאלקטרוניקה יושבת על הקצה של היכולות שלה (מה שפשוט יותר לייצור "ומתאמץ" פחות - מחזיק יותר).
לגבי מה שנאמר על השירות גם לי צרם בעין מה שנרשם וזה גם פוגע בנו כצרכנים: מה בדיוק רצית שהם יעשו או יגידו לך? האחריות נגמרה, הם לא חייבים לך כלום. גישת "המגיע לי" רק פוגעת בנו כצרכנים ומעלה מחירים. היתה יכול לפחות לבוא בגישה אחרת של בקשה ולא של "היתי מצפה" או "מגיע לי". זו הסיבה שקיבלת תשובות שהרגיזו אותך - דחקת אותם לפינה על משהו לא מוצדק ואת התגובות שקיבלת מינפת להוצאת קיטור בפומבי. גם אני מסכים פה שזה לא נראה טוב.
וכמובן הגורם לסיבה המקורית של התרד הזה - הטלווזיה שנדפקה. זה בהחלט מבאס ובטח שמבינים שהלך כלכך הרבה כסף שתוכנן להיות בשימוש זמן רב, אני ממש מבין אותך. אמנם לא שמעתי על מקרה כזה שמופיע הרבה אבל כן שמעתי בפורומים שונים בעולם על פאנלים שנשברים מבפנים אצל סמסונג אחרי זמן קצר, לא יודע מה הסטטיסטיקה אבל בהחלט נתקלתי בזה.
הדבר היחיד שאני יכול לנחם אותך איתו הוא שממש לא הפסדת 27 אלף ש"ח (הרי אמרנו - הפחת לשנה במוצר זה הוא מטורף). השווי של הטלווזיה שלך היום הוא 3000 ש"ח במקרה הטוב, וזה מה שהפסדת (הרי טלווזיה של 7 אלף היום אוכלת את המסך הזה בלי מלח).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000