איכות ושירות - לא בסמסונג! ההשקעה הכי גרועה שלי אי פעם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2802
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #41 

Kotipelto כתב:לגבי הביקורת שלך:
1. אני לא מכפיש. אני מתלונן. זה לגיטימי. זכותך לא להסכים
2. לא מבין למה אתה מטיף לי על אחריות אישית. אולי אם תקרא את ההסבר תבין טוב יותר את נקודת המבט שלי
אם היית משוחח בעצמך עם אלקטרוניקס פרו, היית מתפוצץ מתסכול. אפס תודעת שירות.
כך או אחרת, אתה יכול להבין מהשרשור שאני לא הראשון, ולצערי גם לא האחרון, שמתלונן על רמת השירות.
...
·
להתלונן זה דבר אחד, ולציין שאין שירות בסמסונג זה דבר אחר לחלוטין.
יש פה אינסוף תלונות מוצדקות על שירות ז$ל של אלקטרוניקס פרו, אבל מכאן ועד להאשים באי מתן שירות או בתעריף שערורייתי כשאין לך בכלל הסכם שירות, נשמח לי פשוט מגוחך. אל תתבלבל. ח.י היו שולחים אותך לכל הרוחות באותה המידה. אין כאן שירות פילנטרופי.

ברור לך שאם היתה לך אחריות בתוקף, סמליין היו חייבים לתקן\להחליף לך. בטלויזיות הדקות של היום, החלפת פנל היא משימה בלתי כדאית כלכלית. ועם זאת, במחירי הטלויזיות של היום, הרחבת אחריות מעבר ל- 3 שנים פשוט לא כידאית.

ולעניין התופעה שצילמת, מנקה חרוצה במיוחד עלולה גם לגרום לנזק כזה, באמצעות לחץ בעת מירוק כתמים בצג.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #42 

Kotipelto כתב:
...
...
·

מחיר\עלות הם יחסיים.
הפלזמות הראשונות עלו 100-120 אלף ש"ח, הרזולוציה הייתה 480P והתמונה ירקרקה...
טלויזיות הLCD הראשונות, בגודל 24" וברזולוציה נמוכה, עלו כ20 אלף ש"ח.
הפלזמה הקודמת שלי, של פנסוניק, 42" עלתה 14,000 (HD READY).
במקור, רציתי לרכוש OLED, אבל המחיר היה 51 אלף ש"ח, אז 27 אלף נראו "הגיוניים" לשיא הטכנולוגיה של סמסונג...

איך אמרו פעם הגשש החיוור - טעה\טועים\טעות...
...
·
אם זה מעודד אותך, בטלויזיות OLED יש בעיה של צריבות (בדגמים של פעם הרבה יותר חמורה מהיום), אז אם היית קונה OLED ב-51,000 שקל, היית מסיים עם טלויזיה צרובה בשווי 51,000 שקל.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 11/01/2020 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #43 

איכות ושירות - לא בסמסונג! ההשקעה הכי גרועה שלי אי פעם
...
צודק, עשית השקעה גרועה.
מוצרי יוקרה כמו טלווזיה זו הם מבחינה כלכלית התמורה הכי נמוכה למחיר שקיימת וזה דבר ידוע (מדד של תועלת לדולר). בהתחשב בעובדה הכלכלית הנוספת שככל שהתחרות גוברת הפחת של מוצרים מכנים ואלקטרונים (ביחס לזמן כמובן) רק הולך וגדל. אז עושה רושם שהיה שווה להתייעץ עם כלכלן לגבי איפה להשקיע את כספך מאשר מה שבפועל גרם ללכת על החלטה לשלם על מוצר אלקטרוני כלכך יקר.

אם המטרה היתה להנות מיידית מטכנולוגית קצה (בהנחה שזה מה שבאמת גורם לך הנאה, כמו לחצי מחברי הפורום הזה) אז את התועלת שלך כבר הפקת, ומה שקרה הוא בעיקר מבאס. אין שום מדד שמעיד שהמוצר הכי יקר בתחום האלקטרוניקה הבידורית הבייתית מחזיק יותר ממוצרי ביניים (שם גם התמורה למחיר הכי גבוהה).

הכלל הגס והלא מדעי אומר שהכי אמינים בתחום האלקטרוניקה הביתית התחרותית הם מוצרי "הביניים מינוס", והגרועים הם ההכי זולים (שם חסכו בכל דבר על חשבון איכות ,אמינות וכו') ובנוסף גם ההכי יקרים - שהם הכי מתוסבכים מבחינה אלקטרונית כשהאלקטרוניקה יושבת על הקצה של היכולות שלה (מה שפשוט יותר לייצור "ומתאמץ" פחות - מחזיק יותר).

לגבי מה שנאמר על השירות גם לי צרם בעין מה שנרשם וזה גם פוגע בנו כצרכנים: מה בדיוק רצית שהם יעשו או יגידו לך? האחריות נגמרה, הם לא חייבים לך כלום. גישת "המגיע לי" רק פוגעת בנו כצרכנים ומעלה מחירים. היתה יכול לפחות לבוא בגישה אחרת של בקשה ולא של "היתי מצפה" או "מגיע לי". זו הסיבה שקיבלת תשובות שהרגיזו אותך - דחקת אותם לפינה על משהו לא מוצדק ואת התגובות שקיבלת מינפת להוצאת קיטור בפומבי. גם אני מסכים פה שזה לא נראה טוב.

וכמובן הגורם לסיבה המקורית של התרד הזה - הטלווזיה שנדפקה. זה בהחלט מבאס ובטח שמבינים שהלך כלכך הרבה כסף שתוכנן להיות בשימוש זמן רב, אני ממש מבין אותך. אמנם לא שמעתי על מקרה כזה שמופיע הרבה אבל כן שמעתי בפורומים שונים בעולם על פאנלים שנשברים מבפנים אצל סמסונג אחרי זמן קצר, לא יודע מה הסטטיסטיקה אבל בהחלט נתקלתי בזה.
הדבר היחיד שאני יכול לנחם אותך איתו הוא שממש לא הפסדת 27 אלף ש"ח (הרי אמרנו - הפחת לשנה במוצר זה הוא מטורף). השווי של הטלווזיה שלך היום הוא 3000 ש"ח במקרה הטוב, וזה מה שהפסדת (הרי טלווזיה של 7 אלף היום אוכלת את המסך הזה בלי מלח).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Kotipelto פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #44 

ice2k כתב:
...
...
צודק, עשית השקעה גרועה.
מוצרי יוקרה כמו טלווזיה זו הם מבחינה כלכלית התמורה הכי נמוכה למחיר שקיימת וזה דבר ידוע (מדד של תועלת לדולר). בהתחשב בעובדה הכלכלית הנוספת שככל שהתחרות גוברת הפחת של מוצרים מכנים ואלקטרונים (ביחס לזמן כמובן) רק הולך וגדל. אז עושה רושם שהיה שווה להתייעץ עם כלכלן לגבי איפה להשקיע את כספך מאשר מה שבפועל גרם ללכת על החלטה לשלם על מוצר אלקטרוני כלכך יקר.

אם המטרה היתה להנות מיידית מטכנולוגית קצה (בהנחה שזה מה שבאמת גורם לך הנאה, כמו לחצי מחברי הפורום הזה) אז את התועלת שלך כבר הפקת, ומה שקרה הוא בעיקר מבאס. אין שום מדד שמעיד שהמוצר הכי יקר בתחום האלקטרוניקה הבידורית הבייתית מחזיק יותר ממוצרי ביניים (שם גם התמורה למחיר הכי גבוהה).

הכלל הגס והלא מדעי אומר שהכי אמינים בתחום האלקטרוניקה הביתית התחרותית הם מוצרי "הביניים מינוס", והגרועים הם ההכי זולים (שם חסכו בכל דבר על חשבון איכות ,אמינות וכו') ובנוסף גם ההכי יקרים - שהם הכי מתוסבכים מבחינה אלקטרונית כשהאלקטרוניקה יושבת על הקצה של היכולות שלה (מה שפשוט יותר לייצור "ומתאמץ" פחות - מחזיק יותר).

לגבי מה שנאמר על השירות גם לי צרם בעין מה שנרשם וזה גם פוגע בנו כצרכנים: מה בדיוק רצית שהם יעשו או יגידו לך? האחריות נגמרה, הם לא חייבים לך כלום. גישת "המגיע לי" רק פוגעת בנו כצרכנים ומעלה מחירים. היתה יכול לפחות לבוא בגישה אחרת של בקשה ולא של "היתי מצפה" או "מגיע לי". זו הסיבה שקיבלת תשובות שהרגיזו אותך - דחקת אותם לפינה על משהו לא מוצדק ואת התגובות שקיבלת מינפת להוצאת קיטור בפומבי. גם אני מסכים פה שזה לא נראה טוב.

וכמובן הגורם לסיבה המקורית של התרד הזה - הטלווזיה שנדפקה. זה בהחלט מבאס ובטח שמבינים שהלך כלכך הרבה כסף שתוכנן להיות בשימוש זמן רב, אני ממש מבין אותך. אמנם לא שמעתי על מקרה כזה שמופיע הרבה אבל כן שמעתי בפורומים שונים בעולם על פאנלים שנשברים מבפנים אצל סמסונג אחרי זמן קצר, לא יודע מה הסטטיסטיקה אבל בהחלט נתקלתי בזה.
הדבר היחיד שאני יכול לנחם אותך איתו הוא שממש לא הפסדת 27 אלף ש"ח (הרי אמרנו - הפחת לשנה במוצר זה הוא מטורף). השווי של הטלווזיה שלך היום הוא 3000 ש"ח במקרה הטוב, וזה מה שהפסדת (הרי טלווזיה של 7 אלף היום אוכלת את המסך הזה בלי מלח).
...
אני מודע לנקודות שהעלית. אני בתחום משנות ה90...
לא מסכים עם הנקודה ש"גישת "המגיע לי" רק פוגעת בנו כצרכנים ומעלה מחירים." זו לא הסיבה להעלאת מחירים.

המחירים בישראל והרווח שהיבואנים גוזרים, בטח כשלוקחים בחשבון את תודעת השירות הנמוכה (למעט חלק קטן של יבואנים), מקוממים. זה נכון לתחומים רבים, ובמקום לנצל את השירות כגורם מבדל מול חנויות האונליין מחו"ל, זה חוזר אליהם כמו בומרנג. רואים זאת בענפים אחרים בתעשייה.

מקריאת התגובות בשרשור אני למד שהרוב כאן נכנעים למציאות שבה משלמים מחיר מופקע לצד איכות ושירות לא מספקים.

תודה לכולם.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #45 

@nir11
·המחיר בחנויות מתמחות לא יותר יקר משאר המקומות לפחות ה3 שאני מכיר

ריימונד1930
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: daniel cohen
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #46 

@alchemy
·לגבי הנושא של מסך הטלויזיה SMSUNG שהתקלקל לאחר 4 שנים.
לדעתי חלק גדול מהצרכנים לא מכירים את חוק הגנת הצרכן , וכן, את התקנות שירות ואחריות לאחר מכירה !!
1. מכשיר טלויזיה מעל גודל 21 - 23 אינץ, היבואן חייב להחזיק חלקי חילוף במשך 7 שנים ( כל החלקים ) !!
2. לדעתי הסיבה שאמרו לך באלקטרוניקס-פרו או היבואן, שמחיר המסך יעלה לך 85% ממחיר הטלויזיה, זה מאחר שאין להם במלאי את המסך של הדגם שלך !! לכן הם בכוונה אומרים לך 85% מחיר המסך, על מנת שתתיאש, ולא תדרוש להחליף את המסך, ואז מציעים לך טלויזיה חדשה !!
זאת ועוד, אם היו מקיימים את הוראות חוק הגנת הצרכן והתקנות, כל טכנאי אלקטרוניקה עם מעבדת תיקונים, יכול היה לרכוש מהם את המסך להחליף לך בעלות מינימלית ( בין 500 לבין 1000 ש"ח ) אני בדקתי את הנושא !!
גם לי התקלקל כרטיס מסך, בטלויזיה 51 פלזמה של SMSUNG. באו פעמים 2 טכניים עם כרטיסים לא מתאימים שדרשו עליהם 800 ש"ח, הכרטיסים לא התאימו, אמרו לי שאין במלאי כרטיס מסך מהדגם שלי !! אני דרשתי שיפעלו על פי החוק, אז יצרו אתי קשר מאלקטרוניקס פרו ואמרו לי שהזמנת כרטיס כמו שלי יעלה 3200 ש"ח ( כל השיחות מוקלטות ) !!
אמתרי להם שהמחיר שהם דורשים הוא יותר יקר מטלויזיה חדשה 55 אינץ NU7200 !!
בזמן הקרוב תוגש תביעה נגד היבואן סמ-ליין, לא נגד אלקטרוניקס-פרו !! לשיקולך מה אתה רוצה לעשות !!

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #47 

אני אשמח לשמוע איך מתקדם עם התביעה... אנא עדכן (רצוי בשרשור נפרד)

לפותח השרשור הלך הפנל - משמע העלות באמת גבוהה ואין הצדקה לתקן
כאשר מדובר בכרטיס אלקטרוני, בה" אלוהים נתן לנו את האינטרנט ואיביי, פשוט להזמין בדיוק את הכרטיס בעלות של עשרות דולרים לא צריך לעשות דרמה מכל דבר.

אגב... הם לא התנערו מלשון החוק לספק לך חלק, הם תמחרו לך את החלק ויכולים לספק לך אותו וזה לא נוגד את לשון החוק
אם אהבת את המחיר או לא.... זה כבר עניין אישי ולא רולוונטי לבית המשפט.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מראשוני הטוענים שהמוצרים של סמסונג הם ז-בל עופות, אבל מכאן ועד לזכות בתביעה המרחק גדול.

באותה נשימה אוסיף שאין אף יצרן שחף מתקלות, אבל! יש כאלו שכפי הנראה בקרת האיכות שלהם טובה יותר ויש כאלו שהשרות שלהם עדיף. אני לא ממליץ על מה כן... אני ממליץ על מה לא!

ריימונד1930
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #48 

@Kotipelto
·לגבי הנושא של מסך הטלויזיה SMSUNG שהתקלקל לאחר 4 שנים.
לדעתי חלק גדול מהצרכנים לא מכירים את חוק הגנת הצרכן , וכן, את התקנות שירות ואחריות לאחר מכירה !!
1. מכשיר טלויזיה מעל גודל 21 - 23 אינץ, היבואן חייב להחזיק חלקי חילוף במשך 7 שנים ( כל החלקים ) !!
2. לדעתי הסיבה שאמרו לך באלקטרוניקס-פרו או היבואן, שמחיר המסך יעלה לך 85% ממחיר הטלויזיה, זה מאחר שאין להם במלאי את המסך של הדגם שלך !! לכן הם בכוונה אומרים לך 85% מחיר המסך, על מנת שתתיאש, ולא תדרוש להחליף את המסך, ואז מציעים לך טלויזיה חדשה !!
זאת ועוד, אם היו מקיימים את הוראות חוק הגנת הצרכן והתקנות, כל טכנאי אלקטרוניקה עם מעבדת תיקונים, יכול היה לרכוש מהם את המסך להחליף לך בעלות מינימלית ( בין 500 לבין 1000 ש"ח ) אני בדקתי את הנושא !!
גם לי התקלקל כרטיס מסך, בטלויזיה 51 פלזמה של SMSUNG. באו פעמים 2 טכניים עם כרטיסים לא מתאימים שדרשו עליהם 800 ש"ח, הכרטיסים לא התאימו, אמרו לי שאין במלאי כרטיס מסך מהדגם שלי !! אני דרשתי שיפעלו על פי החוק, אז יצרו אתי קשר מאלקטרוניקס פרו ואמרו לי שהזמנת כרטיס כמו שלי יעלה 3200 ש"ח ( כל השיחות מוקלטות ) !!
אמתרי להם שהמחיר שהם דורשים הוא יותר יקר מטלויזיה חדשה 55 אינץ NU7200 !!
בזמן הקרוב תוגש תביעה נגד היבואן סמ-ליין, לא נגד אלקטרוניקס-פרו !! לשיקולך מה אתה רוצה לעשות !!

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #49 

@ריימונד1930

תודה על התגובה, אבל אני לא פותח של השרשור.

ריימונד1930
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #50 

@ahersko
·בתשובה לתגובה שלך יש לי מספר דברים לכתוב :
1. אכן אין מוצר שלא מתקלקל !!
2. את הפרשנות המשפטית של חוק הגנת הצרכן והתקנה - שירות ואחריות לאחר מכירה, נאשיר לעו"ד ולבתי משפט !!
3. יש הרבה פסקי דין נגד יבואנים, שלא פעלו לפי החוק והתקנות, ותקדימים שבית המשפט ביטל עסקה לאחר 7 שנים לידיעתך !!
4. היו חברים כאן שהשוו בין רכבים שהיו פעם נמכרים בכמויות גדולות, והיום בגלל הליקויים וזמן מוסך כולל הוצאות, לא כדאי לרכוש אותם. אז דעה לך שגם רכב חדש אתה לא חייב לעשות טיפול במוסך מורש של היבואן, אתה יכול לעשות בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה עם חלפים מקוריים, שניתן לרכוש ובעלות של חצי מחיר ממחיר מוסך מורשה !! למה כי בג"צ נתן פסק דין לגבי חוק חופש העיסוק, וזה מאפשר לכל צרכן לטפל ברכב שלו בכל מקום ובתנאי שהחלקים יהיו על פי הוראות והמלצות היצרן של הרכב !!
ברור שאם ביקשו ממנו 85% מערך המחיר שהוא קנה את הטלויזיה ( 27000 ש"ח ) על המסך בלבד, ברור לך שהם מנסים לגרום לו לקנות טלויזיה חדשה, ולא לתקן את הטלויזיה שברשותו.
נראה לך הגיוני שיבקשו רק על מסך טלויזיה מעל 20000 ש"ח ? אתה יודע היטב איזה מכשיר טלויזיה ניתן היום לרכוש בסכום כזה !!

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #51 

1. אני בהשכלתי הבסיסית משפטן... אז לכל הפחות אני "קצת" מבין ולדעתי אין לך קייס (עם כל הצער)

2 ההשוואה לרכבים לא רלוונטית, הדיון שם היה על שמירת אחריות יצרן כאשר הרכב לא מטופל במוסכי הרשת. במקרה של טלווזיות אין "טיפול תקופתי" לכן זה לא רלוונטי.
3. אין קשר לחופש העיסוק... כל אחד יכול לתקן לך את הטלווזיה. אין אף חוק שמכריח יבואן למכור חלקים לטכנאים במיוחד שטכנאים פרטיים יכולים היום להשיג כל חלק במרחק לחיצת כפתור ולפעמים זה אפילו מגיע מהר מאוד.
4. תמחור החלקים לא מוזכר בחקיקה - אולי זה לא לטעמך אבל חוקית... אין עם זה בעיה

בכל מקרה מאחל לך בהצלחה ואנא המשך לעדכן.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #52 

@ריימונד1930

יש לך משפט אחד בהודעה שלא נגמר בשני סימני קריאה.
·

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”