איכות ושירות - לא בסמסונג! ההשקעה הכי גרועה שלי אי פעם
-
Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
זהו הפוסט שפרסמתי בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל:
לינק
לפני ארבע שנים רכשתי את את אחת הטלויזיות היקרות והאיכותיות שהיו לסמסונג אז. דגם JS8000 65, 4K HDR.
המחיר היה 27,000₪.
היא נתלתה על הקיר בסלון ומאז לא ירדה ממנו.
בתמונות ניתן לראות את המצב שלה היום - זליגת אור קיצונית מהצדדים, ושני "קפלי" אור באופן סימטרי. חוויית הצפייה נהרסה לחלוטין.
הזמנתי טכנאי של אלקטרוניקס פרו (זו המעבדה הרשמית של יבואן סמסונג בישראל).
האבחנה: הלך הפאנל, או במילים אחרות, צריך להחליף את המסך בעלות של 85% ממחיר טלויזיה חדשה!
האם זה נשמע הגיוני שטלויזיית יוקרה שובקת אחרי 4 שנים ללא שבר\נזק\מגע?!
=====================================================
סמסונג שלחו אותי ל...אלקטרוניקס פרו, שהתקשרו אלי רק כדי לחזור על אותה הצהרה שהמסך כבר לא באחריות ולכן הם ממליצים לי "לשדרג" לטלויזיה חדשה (בעלות מלאה, כמובן).
שאלתי האם זה הגיוני שפאנל של טלויזיה, בטח כ"כ יקרה, הולך לעזאזל אחרי פחות מ-4 שנים. התשובה שקיבלתי "כמו שאמרנו לך, המוצר אינו באחריות", ז"א אין תגובה עניינית.
ראו תמונות מצורפות.
את ההחלטה שלי קיבלתי - לעולם לא אקנה שוב טלויזיה של סמסונג.
לינק
לפני ארבע שנים רכשתי את את אחת הטלויזיות היקרות והאיכותיות שהיו לסמסונג אז. דגם JS8000 65, 4K HDR.
המחיר היה 27,000₪.
היא נתלתה על הקיר בסלון ומאז לא ירדה ממנו.
בתמונות ניתן לראות את המצב שלה היום - זליגת אור קיצונית מהצדדים, ושני "קפלי" אור באופן סימטרי. חוויית הצפייה נהרסה לחלוטין.
הזמנתי טכנאי של אלקטרוניקס פרו (זו המעבדה הרשמית של יבואן סמסונג בישראל).
האבחנה: הלך הפאנל, או במילים אחרות, צריך להחליף את המסך בעלות של 85% ממחיר טלויזיה חדשה!
האם זה נשמע הגיוני שטלויזיית יוקרה שובקת אחרי 4 שנים ללא שבר\נזק\מגע?!
=====================================================
סמסונג שלחו אותי ל...אלקטרוניקס פרו, שהתקשרו אלי רק כדי לחזור על אותה הצהרה שהמסך כבר לא באחריות ולכן הם ממליצים לי "לשדרג" לטלויזיה חדשה (בעלות מלאה, כמובן).
שאלתי האם זה הגיוני שפאנל של טלויזיה, בטח כ"כ יקרה, הולך לעזאזל אחרי פחות מ-4 שנים. התשובה שקיבלתי "כמו שאמרנו לך, המוצר אינו באחריות", ז"א אין תגובה עניינית.
ראו תמונות מצורפות.
את ההחלטה שלי קיבלתי - לעולם לא אקנה שוב טלויזיה של סמסונג.
עם כמה שאני משתתף בעוגמת הנפש שלך, בשורה התחתונה אין מה לעשות ולא ברור מדוע ציפית למשהו אחר. קנית בהמון כסף בזמנו טלוויזיה בעלת פיצ'רים ואיכות תמונה מהטובות שהיו.
לא פרסמו אותה בתור משהו עם אמינות יוצאת דופן. Shit happens.
לא פרסמו אותה בתור משהו עם אמינות יוצאת דופן. Shit happens.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נכון, המחיר לא רלוונטי. טלוויזיות יקרות לא אמורות להחזיק יותר מטלוויזיות זולות יותר. 4 שנים זה בדיוק האמצע מבחינתי, לצערך נפלת בסטטיסטיקה...
בסוני / lg המצב לא טוב יותר.
בהצלחה ידידי ואל תשקיע סכום כזה בטלוויזיה הבאה, ככה תצפה פחות ותתבאס פחות.
בסוני / lg המצב לא טוב יותר.
בהצלחה ידידי ואל תשקיע סכום כזה בטלוויזיה הבאה, ככה תצפה פחות ותתבאס פחות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תעשה חיפוש כאן ותגלה המון דיווחים על השברים הללו בסמסונג. גם סמסונג העולמית מתחמקת מזה לפי הודעות ב AVS. היות ו LG שהיא לא אולד, יש רק מסכי IPS שלא מסוגלים להציג שחור, נשארה רק ברירה אחת למסכי LED LCD, והיא סוני, סוני, ורק סוני. ולא אני לא משוייך אליהם בשום צורה ויכול להמליץ לכל אחד להתרחק מרסיברים של סוני. אבל במסכים, כלל דגמי אולד, אין להם מתחרים מבחינת איכות ואמינות. נכון, שירות סוני בארץ סוועה, אבל נדיר ביותר שתזדקק לשירות הזה עם סוני...
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
הייתי בסרט שלך אי שם ב 2015...
מאז גם אני לא קונה מהם כלום
למען ההגינות, מצב שכזה יכול להתרחש אצל כל יצרן
תחושת בטן לא מבוססת שלי, שאצל סמסונג איכות היצור נמוכה משמעותית מאצל המתחרים
אבל.. אנשים עומדים בתור לקנות ולאף אחד לא אכפת!
מאז גם אני לא קונה מהם כלום
למען ההגינות, מצב שכזה יכול להתרחש אצל כל יצרן
תחושת בטן לא מבוססת שלי, שאצל סמסונג איכות היצור נמוכה משמעותית מאצל המתחרים
אבל.. אנשים עומדים בתור לקנות ולאף אחד לא אכפת!
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לאמא שלי יש פלזמה פיוניר KURO מ-2009 בגודל 50 אינטש. הטלוויזיה עלתה בזמנו כ-20,000 ש"ח והיא עובדת מצוין עד היום ללא שום תיקון ושום תקלה.
אז מה אתם אומרים? שהיום עובדים עלינו ואנחנו לא צריכים לצפות שטלוויזיה תחזיק מעמד מעבר לאחריות שלה? נו באמת.
לפי מה שאתם אומרים, גם ב-1000 ש"ח לא כדאי לקנות טלוויזיה, כי התסכול, הטרטור, הטלפונים וכדומה יחזרו על עצמם כל שנה.
אז מה אתם אומרים? שהיום עובדים עלינו ואנחנו לא צריכים לצפות שטלוויזיה תחזיק מעמד מעבר לאחריות שלה? נו באמת.
לפי מה שאתם אומרים, גם ב-1000 ש"ח לא כדאי לקנות טלוויזיה, כי התסכול, הטרטור, הטלפונים וכדומה יחזרו על עצמם כל שנה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
כנראה שאין על איכות יפנית(לפחות בקרת איכות יפנית), אצלי 2 פלזמות פנסוניק, פשוט סוסי עבודה 
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
מבין את כותב הפוסט, מאוד מבאס שטלויזיה כל כך יקרה מתקלקלת אבל צריך לקחת בחשבון שהכל יכול להיות אחרי שנגמרת תקופת האחריות ואי אפשר לצפות מהיצרן שיפצה על כך, מבחינתי כל יום שעובר עם מוצר ללא אחריות הוא רווח.
כן זה הגיוני,לי הייתה lg שהלכה לעולמה
חודש לאחר שנגמרה האחריות.
3 שנים וחודש.
זורקים וקונים חדש.
אורך החיים של המסכים החדשים
לא עולה על 3-4 שנים,יקרים ככל שיהיו.
מסך היום הוא מוצר בסיסי שנמכר
בגרושים לעומת עשר שנים קודם.
ואיכות החומרים זולה משמעותית יותר מהחומרים
שיוצרו המסכים בעבר.
לגבי השירות! כולם אותו הדבר.
אחריות זה רק סיסמה.
חודש לאחר שנגמרה האחריות.
3 שנים וחודש.
זורקים וקונים חדש.
אורך החיים של המסכים החדשים
לא עולה על 3-4 שנים,יקרים ככל שיהיו.
מסך היום הוא מוצר בסיסי שנמכר
בגרושים לעומת עשר שנים קודם.
ואיכות החומרים זולה משמעותית יותר מהחומרים
שיוצרו המסכים בעבר.
לגבי השירות! כולם אותו הדבר.
אחריות זה רק סיסמה.
-
Kotipelto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
מאוד מצער שכצרכנים אנחנו מתרגלים למציאות כזו.
מוצרים יכולים (חלקם מתוכננים) להתקלקל. במצבים כאלו, זו חוויית השירות שעושה את ההבדל ומייצרת נאמנות בקרב הלקוחות.
גם סמסונג כחברה וגם אלקטרוניקס פרו כספק שירות "העניקו" לי חווייה שלא אשכח. זו חובבנות במקרה הטוב.
הפוסט הזה הוא תמרור אזהרה, בעיקר לאלו שמתכוונים לרכוש מסך יקר. אל תהיו שפני נסיון.
שרון
מוצרים יכולים (חלקם מתוכננים) להתקלקל. במצבים כאלו, זו חוויית השירות שעושה את ההבדל ומייצרת נאמנות בקרב הלקוחות.
גם סמסונג כחברה וגם אלקטרוניקס פרו כספק שירות "העניקו" לי חווייה שלא אשכח. זו חובבנות במקרה הטוב.
הפוסט הזה הוא תמרור אזהרה, בעיקר לאלו שמתכוונים לרכוש מסך יקר. אל תהיו שפני נסיון.
שרון
אני מתאר לעצמי שסמסונג מייצרת מכשירים במטרה שיחזיקו בממוצע 5 שנים, אחרת היה יוצא להם שם מאוד רע.
מאמין שכל חברה מייצרת מכשירים בצורה כזו שהם ייכשלו לאחר X זמן בבמוצע במטרה שיקנו חדשים כמו שראינו עם מכשירים של אפל לדוגמא ששם זה היה תוכנה איטית במכוון.
מאמין שכל חברה מייצרת מכשירים בצורה כזו שהם ייכשלו לאחר X זמן בבמוצע במטרה שיקנו חדשים כמו שראינו עם מכשירים של אפל לדוגמא ששם זה היה תוכנה איטית במכוון.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אתה יוצא מנקודת הנחה שמסך יקר יחזיק יותר וזה חלק מהעלות הגבוהה שלו. כבר תקופה לא קצרה שזה לא ככה. מי שקונה מסך יקר היום עושה את זה בשביל תמונה יותר טובה או מסך מעוצב יותר, לא בשביל שיחזיק יותר זמן.Kotipelto כתב:הפוסט הזה הוא תמרור אזהרה, בעיקר לאלו שמתכוונים לרכוש מסך יקר...
אגב, כמה מכוניות בנות 15 או 20 אתה רואה על הכביש? אני מוכן להישבע שפעם הן החזיקו הרבה יותר זמן...
@shmulikmazor
·
לי היתה הייסנס (מהדגמים המוקדמים שלהם) שהחזיקה 15 שנה.
ויש לי עדיין פיליפס ״42 אינצ׳, משנת 2010. הכי פושטית שלהם, עלתה 2000 שקל.
זה שטלויזיה יקרה או שהיא באה מחברה זו או אחרת, זה לא ערובה לאריכות חיים.
·
לי היתה הייסנס (מהדגמים המוקדמים שלהם) שהחזיקה 15 שנה.
ויש לי עדיין פיליפס ״42 אינצ׳, משנת 2010. הכי פושטית שלהם, עלתה 2000 שקל.
זה שטלויזיה יקרה או שהיא באה מחברה זו או אחרת, זה לא ערובה לאריכות חיים.
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
השארפ 60LE835 שרכשתי בתחילת 2012 עדיין עובדת מעולה ונראית טוב מתמיד.
כמעט בלי דימום אור, עננות ושאר מרעין בישין שאני רואה פה בפורום על טלויזיות דנדשות.
ללא ספק איכות התמונה היום טובה יותר, אבל אמינות המוצרים ממש לא.
כמעט בלי דימום אור, עננות ושאר מרעין בישין שאני רואה פה בפורום על טלויזיות דנדשות.
ללא ספק איכות התמונה היום טובה יותר, אבל אמינות המוצרים ממש לא.
יש לי 50 אינצ של סמסונג בת 7 שהתחילה לעשות בעיות עם התאורה האחורית, תיקון בעלות של 600 שקל, ועוד 40 אינצ גם של סמסונג בת 8 שנראה לי שנהיתה כהה יותר, הכוונה שהתאורה האחורית שלה נחלשה עם הזמן אבל אני לא בטוח ואין לי דרך להוכיח
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תרבות השימוש הקצר אולי טובה ליצרנים אבל מזיקה לנו כצרכנים ובטח מכלה את משאבי כדור הארץ
אני רוצה להאמין שיש יצרנים איכותיים יותר למרות שהם גם יקרים יותר
הנסיון של עם מותגים אחרים טוב משמעותית מכל מוצר של סמסונג שעבר תחת ידי. אף אחד לא שרד יותר מחמש שנים, רובם פחות משלוש ואני מדבר גם על מכונת כביסה, מקרר, שואב, נגני BR, טלווזיות.... פשוט תת רמה.
אני משתדל לרכוש את הכי טוב ככל שידוע לי באותה נקודת זמן (בדר"כ זה גם הכי יקר) אבל בציר הזמן זה בדר"כ משתלם.
אני רוצה להאמין שיש יצרנים איכותיים יותר למרות שהם גם יקרים יותר
הנסיון של עם מותגים אחרים טוב משמעותית מכל מוצר של סמסונג שעבר תחת ידי. אף אחד לא שרד יותר מחמש שנים, רובם פחות משלוש ואני מדבר גם על מכונת כביסה, מקרר, שואב, נגני BR, טלווזיות.... פשוט תת רמה.
אני משתדל לרכוש את הכי טוב ככל שידוע לי באותה נקודת זמן (בדר"כ זה גם הכי יקר) אבל בציר הזמן זה בדר"כ משתלם.
made in japan
כבעלים של פנסוניק ph10 42 עם אמינות מופתית מוכחת
פיוניר קורו 4280
אומר בפה מלא אין על תוצרת יפן made in japan
אבל בל נשכח מה היה המחיר של מסכים כאלה לפני כ-12 שנה,המון המון כסף.
אני ממש לא חסיד של סמסונג תמיד הסתכלתי על הסחורה בעין עקומה,אבל זה מחיר הקידמה
דק,יפה,גדול,חכם,זול,=אמין הרבה פחות לצערי
פיוניר קורו 4280
אומר בפה מלא אין על תוצרת יפן made in japan
אבל בל נשכח מה היה המחיר של מסכים כאלה לפני כ-12 שנה,המון המון כסף.
אני ממש לא חסיד של סמסונג תמיד הסתכלתי על הסחורה בעין עקומה,אבל זה מחיר הקידמה
דק,יפה,גדול,חכם,זול,=אמין הרבה פחות לצערי