היום אני בסלקום אבל אני עובר בסוף החודש לדירה חדשה בשכונה חדשה שסלקום (שם נרדף לשירות ברמה גבוה) לא מכירים בכתובות שלה....
ההתלבטות שלי היא בין פרטנר שפרסו סיבים עד לביניין ומחכים למשיח כדי לפרוס בתוך הביניין לבין סטינג.
מבדיקת מחיר הטריפל של שתיהן פחות או יותר זהה במחיר, לסטינג יש VOD טוב יותר ואת ערוץ ההיסטוריה אבל אין בית + וערוץ אוכל.
בפרטנר ה-VOD על הפנים אבל יש להם בית+ ואוכל והם טיפה טיפה יותר זולים.
מה אתם ממליצים ?
פרטנר או סטינג
עניין של טעם בתוכן ואם ערוץ בית+ והאוכל חשובים לך.
יש לך את קטלוג ה-VOD של סטינג באתר שלהם, תעיף מבט.
בפרטנר יש הרבה פחות תכנים אבל יש סרטים בתשלום כמו בסלקום אז יש לך סרטים יותר חדשים לעומת סטינג ששם יש רק סרטים בחינם אז אין סרטים חדשים יותר אבל עדיין חדשים יחסית.
בסטינג יש את התוכן של yes ושל HBO, בפרטנר אין.
אני אישית חושב שאם התוכן של yes לא קריטי לך אז סלקום הכי עדיפים. יש גם מבחר בערוצים וגם ב-VOD, מוזר שהם לא מזהים את הכתובת שלך. אם אתה לא רוצה לעזוב אותם אז תנסה לדבר עם נציג שירות אחר. אני עברתי דירה לפני שבועיים והנציג הראשון שדיברתי איתו בפרטנר אמר שהכתובת שלי לא מחוברת לתשתית הוט. דיברתי עם נציג אחר והוא אמר שהכתובת כן מחוברת לתשתית הוט והוא עשה את זה והכל עובד כמו שצריך.
יש לך את קטלוג ה-VOD של סטינג באתר שלהם, תעיף מבט.
בפרטנר יש הרבה פחות תכנים אבל יש סרטים בתשלום כמו בסלקום אז יש לך סרטים יותר חדשים לעומת סטינג ששם יש רק סרטים בחינם אז אין סרטים חדשים יותר אבל עדיין חדשים יחסית.
בסטינג יש את התוכן של yes ושל HBO, בפרטנר אין.
אני אישית חושב שאם התוכן של yes לא קריטי לך אז סלקום הכי עדיפים. יש גם מבחר בערוצים וגם ב-VOD, מוזר שהם לא מזהים את הכתובת שלך. אם אתה לא רוצה לעזוב אותם אז תנסה לדבר עם נציג שירות אחר. אני עברתי דירה לפני שבועיים והנציג הראשון שדיברתי איתו בפרטנר אמר שהכתובת שלי לא מחוברת לתשתית הוט. דיברתי עם נציג אחר והוא אמר שהכתובת כן מחוברת לתשתית הוט והוא עשה את זה והכל עובד כמו שצריך.
אני הייתי בטריפל של פרטנר והתנתקתי מהטלוייזיה בלבד ( השארתי סיבים אופטים לאינטרנט )
הכמות תכנים של פרטנר שווה אולי 30 שקל בחודש, אין שם שום דבר לראות .. די בדיחה
האמת שאין לי מושג למה שמישהו ירצה לשלם כסף על התכנים של פרטנר, עדיף כבר לקנות סטרימר ולהתקין KODI (רק בשביל הערוצים הבסיסיים )
עכשיו עברתי לסטינג והרבה יותר טוב, ספריית VOD ענקית וערוצים הרבה יותר טובים ( ערוצי הסדרות והסרטים של יס )
מציע לך לקחת אינטרנט סיבים אופטיים של פרטנר ( הוא באמת מדהים )
וטלוויזיה של סלקום או סטינג ( לא ניסיתי עדיין סלקום אבל שמעתי שהם גם טובים, בכל מקרה סטינג יותר זול )
עריכה:
חשבתי שיש לך כבר סיבים אופטיים של פרטנר בבניין
במקרה הזה אני חושב שכדאי לך לקחת טריפל של סלקום, נראה לי יצא לך הכי משתלם. יעלה לך 160-180 כולל ממיר וראטור ( אתה יכול להוריד אותם קצת במחיר מניסיון )
בכל מקרה, אני לא רואה שום מצב שבו כדאי לך לקחת טריפל של פרטנר כשאין להם אפילו סיבים בבניין שלך.
האינטרנט שלהם די פח ( זה שלא על סיבים )
הטלוויזיה שלהם גם כן די פח
ואתה יכול להצטרף לסלקום שעולה אותו דבר +- 20 שקל בטריפל
או לקחת אינטרנט של בזק / הוט ובנפרד טלוויזיה של סטינג שעולה לך 45/65 לחודש לחצי שנה ואז לזרום על זה
הכמות תכנים של פרטנר שווה אולי 30 שקל בחודש, אין שם שום דבר לראות .. די בדיחה
האמת שאין לי מושג למה שמישהו ירצה לשלם כסף על התכנים של פרטנר, עדיף כבר לקנות סטרימר ולהתקין KODI (רק בשביל הערוצים הבסיסיים )
עכשיו עברתי לסטינג והרבה יותר טוב, ספריית VOD ענקית וערוצים הרבה יותר טובים ( ערוצי הסדרות והסרטים של יס )
מציע לך לקחת אינטרנט סיבים אופטיים של פרטנר ( הוא באמת מדהים )
וטלוויזיה של סלקום או סטינג ( לא ניסיתי עדיין סלקום אבל שמעתי שהם גם טובים, בכל מקרה סטינג יותר זול )
עריכה:
חשבתי שיש לך כבר סיבים אופטיים של פרטנר בבניין
במקרה הזה אני חושב שכדאי לך לקחת טריפל של סלקום, נראה לי יצא לך הכי משתלם. יעלה לך 160-180 כולל ממיר וראטור ( אתה יכול להוריד אותם קצת במחיר מניסיון )
בכל מקרה, אני לא רואה שום מצב שבו כדאי לך לקחת טריפל של פרטנר כשאין להם אפילו סיבים בבניין שלך.
האינטרנט שלהם די פח ( זה שלא על סיבים )
הטלוויזיה שלהם גם כן די פח
ואתה יכול להצטרף לסלקום שעולה אותו דבר +- 20 שקל בטריפל
או לקחת אינטרנט של בזק / הוט ובנפרד טלוויזיה של סטינג שעולה לך 45/65 לחודש לחצי שנה ואז לזרום על זה