הוספת סאב לסטיראו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סאב לסטריאו
היי מרטין
התקציב שלי בין 4.5K ל-5K,אני מעדיף את הסאב של B&W מסדרת ה-CDM מיד שנייה.
התקציב שלי בין 4.5K ל-5K,אני מעדיף את הסאב של B&W מסדרת ה-CDM מיד שנייה.
חובב סטריאו
מניסיוני בכיוון נכון סאב נכון יכול להוסיף המון מידע בתחום התחתון , לא תדע עד שלא תנסה, רוב האנשים ששמעו את המערכת שלי לאחר הוספת הסאב אהבו את השינוי (יש כאלו שלא,לדעתי הדבר דורש תקופת ניסוין).
נ.ב בתקציב שלך מיד שניה אפשר להביא משהו נחמד (לדעתי יותר מה B&W ), הייתי בודק REL אולי אפילו תמצא איזה sunfire.
נ.ב בתקציב שלך מיד שניה אפשר להביא משהו נחמד (לדעתי יותר מה B&W ), הייתי בודק REL אולי אפילו תמצא איזה sunfire.
מיכאל .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי בועזפז, מניסיון עם סאב של B&W (דגם ASW2500), אני יכול להגיד לך שאם הכיוון הוא מוזיקה, אז רד מהם.
הסאבים היחידים שלהם שמוסיקלים מספיק ולא רק עושים "רעש", אלו סידרת הנאוטילוס (הרבה מעל התקציב) ואולי ה-PV-1 החדש שגם הוא מעל התקציב.
כמו שקודמי אמר, אני הייתי מחפש REL מיד שניה.
זה הסאב שייתן לך הכי הרבה תמורה לכסף בארץ.
כיוון ומיקום נכון יוסיף הרבה לדעתי, מיקום וכיוון לא נכון יהיה קטסטרופה ולא משנה איזה סאב זה יהיה.
הסאבים היחידים שלהם שמוסיקלים מספיק ולא רק עושים "רעש", אלו סידרת הנאוטילוס (הרבה מעל התקציב) ואולי ה-PV-1 החדש שגם הוא מעל התקציב.
כמו שקודמי אמר, אני הייתי מחפש REL מיד שניה.
זה הסאב שייתן לך הכי הרבה תמורה לכסף בארץ.
כיוון ומיקום נכון יוסיף הרבה לדעתי, מיקום וכיוון לא נכון יהיה קטסטרופה ולא משנה איזה סאב זה יהיה.
הייתי ממליץ גם על YAMAHA SERVO 15 ו- VELODYN SPL 1200
וכן VELODYN סדרת HGS /
למישהו יש משומש? אני קונה..
למישהו יש משומש? אני קונה..
יש לי את ה-ASW1000, ובדיוק אתמול ניסיתי להוסיף אותו למוזיקה (המגבר שלי חותך את הצלילים ב-100Hz, כך שכל דבר מתחת לזה מגיע רק לסאב. אני יכול לשנות את זה, אבל בשביל זה המסך צריך לחזור מתיקון...).
אני נאלץ לחזק את ידי זה שיש לו את ה-ASW2500 - זה סאב מיותר לגמרי למוזיקה, חבל על המאמץ. אולי אם הרמקולים שלך יורדים מספיק נמוך הוא יכול קצת לחזק אותם, אבל הוא לא מהווה שום תחליף מוזיקלי לרמקולים שמוציאים באס טוב. הוא כן יודע לבעוט בבטן בסרטים אם מבקשים ממנו.
אני נאלץ לחזק את ידי זה שיש לו את ה-ASW2500 - זה סאב מיותר לגמרי למוזיקה, חבל על המאמץ. אולי אם הרמקולים שלך יורדים מספיק נמוך הוא יכול קצת לחזק אותם, אבל הוא לא מהווה שום תחליף מוזיקלי לרמקולים שמוציאים באס טוב. הוא כן יודע לבעוט בבטן בסרטים אם מבקשים ממנו.