חברת Pumpers חברה ל- Google על מנת להציג לכם לא סתם חיתול חכם, אלא מערכת שלמה של התראות ולמידה חכמה שתעזור לכם לקבל שינת לילה רצופה וגם עדכוני התפתחות על הרך הנולד.

·Huber כתב:shmulikmazor - אז מה שאתה מציע הוא שנחזור לכתוב בעט נוצה ולסוע בסוס ועגלה?...

·RobotCop כתב:1. לא התכוונתי לבעיות עם קרינה אלא להשוואה של מישהו שלא רוצה להשתמש בהמצאה החדשה לבן אדם שחי לפני מאה שנה. כולה עוד חידוש מיותר יותר או פחות שכנראה אין בו צורך אמיתי.
2. מזל שעברתי את שנות השמונים שגם בהן טענו אנשים בלי ידע מספק שאין שום הוכחות שטבק מזיק לבריאות. אז אני לא אומר שקרינה בלתי מייננת מזיקה לבריאות אבל הייתי טיפה יותר זהיר בהצהרות לגבי חוסר הסכנה וכמה שכדאי לכולם לעשות את זה....
·shmulikmazor כתב:לדחוף לילד קרינה מגיל 0....

·nir11 כתב:הציטוט הזה לא לגמרי מדוייק.
יכול להיות שקרינת רדיו לא גורמת לסרטן, אבל היא כן גורמת לנזק לגוף. כך לדוגמא, לא נותנים לטכנאים לטפל באנטנות רדאר כשהן משדרות. אנחנו מדברים פה על אפקטים מוכחים, לא רק מבחינת הקורלציה, אלא גם מבחינת הבנת המנגנון.
גלי מיקרו פשוט מחממים אותנו מבפנים. מעל טמפרטורה מסוימת אנזימים מתפרקים, ועוד כל מני דברים רעים.
אני לא נכנס פה לעניין תחומי תדרים, מיקרו זה אולי לא בדיוק רדיו ולא בדיוק סלולר. לא צולל לספקטרום כרגע.
לפחות לפי הלינק הזה, הם כולם שכנים
https://churchofthecosmos.wordpress.com ... lth-risks/
יחד עם זאת, יש איסור מוחלט לעמוד קרוב לאנטנות סלולר שמשדרות. הכוונה לאתרים, לא לאנטנה בטלפון. זה בגלל פרמטר ***ההספק***....

·shmulikmazor כתב:לדחוף לילד קרינה מגיל 0.
לא תודה. שמנכ"ל פמפרס יבצע ניסויים על בני משפחתו.
וברצינות, יש גבול מוסרי/בריאותי לכמות הטכנולוגיה שניתן לדחוף לנו....