האמת שאני כרגע לא בבית אני לא זוכר דגמים במדוייק..
אבל ננסה בערך... נראה לי 604 ו601 אני לא זוכר מה קדמיים ומה אחוריים....
קדמיים B&W 250 ואט שני וופרים מיד כמו כוורת צהובה וטוויטר..
אחוריים אותה סידרה יש להם רק מיד כוורת צהובה וטוויטר כמו בקדמיים..
סנטר סידרה שונה אבל גם יש להם מיד כוורת צהובה זה מסיבים כאלה וטוויטר יותר למעלה לא על אותו צלע של הסנטר.. לסנטר יש שני פירים של אוויר בצדדים של המיד.. ובמרכז שלו יש כמו כונוס שפיצי שאפשר להוציא בהברגה.. אם כבר מדברים על זה מה זה עושה הקונוס הזה?!?!?
אהה וסאב של "דפנטיב" נראה לי RF 1500 אם אני לא טועה.. הוא 15 אינ'צ שחור כולו תיבה של "בנד פאס" עם פיר מלבני רחב וצר מאחורה...
לא יודע אם בדיוק מפה אבא שלי קנה.. מה שאני כן יודע שהוא שילם עליו 999 דולר .. ועוד 50 דולר משלוח... כמובן שהמגבר חדש באריזה מקורית עם ניילונים אחריות משמה וכל מה שנילווה אליו..
אני מת לחבר את <נערך על ידי ziv_r: שפה לא נאותה> הזה כבר לראות אייך בדיוק עובד הבי אמפינג לקדמיים הוא מוציא 140 ליציאה הקדמיים 250 אני עובד עם 5 וסאב מתתתת כברררררר לחבבררררר!!!!!!!!
אים אתה צריך שנאי
אתה לא צריך לרוץ לס-ג שם אתה תשלם פי שלוש
ממה שזה עולה.
בכל מעבדת אלקטרוניקה רצינית תוכל לשים שנאי מתאים
ויעלה לך הרבה פחות מס-ג מניסיון.
לא יודע אם בדיוק מפה אבא שלי קנה.. מה שאני כן יודע שהוא שילם עליו 999 דולר .. ועוד 50 דולר משלוח... כמובן שהמגבר חדש באריזה מקורית עם ניילונים אחריות משמה וכל מה שנילווה אליו..
אני מת לחבר את <נערך על ידי ziv_r: שפה לא נאותה> הזה כבר לראות אייך בדיוק עובד הבי אמפינג לקדמיים הוא מוציא 140 ליציאה הקדמיים 250 אני עובד עם 5 וסאב מתתתת כברררררר לחבבררררר!!!!!!!!
...
drs
אם זה *** למה שילמת 999+50 דולר ? וחוץ מזה תתחדש ותהנה
...
drs
אם זה *** למה שילמת 999+50 דולר ? וחוץ מזה תתחדש ותהנה
...
לא הבנתי מה אתה רוצה עם ה ***
ולכל השאר אל תדאגו כמובן שאני אבדוק מבחינת חשמל חוץ מזה שאם אני לטועה הוא תומך 110/120/220/240 VOLT