מישהו מכיר פה את הימאהה RXV661?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ברוב הסרטים שאני צופה אני כמעט ולא שומע בכלל את האחוריים. יכול להיות שזה שאלה של כיוון הרסיבר או שפשוט לא בכל הסרטים יש שימוש ממשי ברמקולים האחוריים?
ניסיתי אפילו להגביר את ה LEVEL שלהם למקסימום ולהנמיך במקביל את שני הקדמיים והסנטר וזה עדיין לא עזר.
תודה
ניסיתי אפילו להגביר את ה LEVEL שלהם למקסימום ולהנמיך במקביל את שני הקדמיים והסנטר וזה עדיין לא עזר.
תודה
האם הסרטים שלך הם 5.1 או שהם DIVIX והרסיבר מפענח את הסאונד?
איזה אחוריים יש לך?
ותלוי אילו סרטים..
איזה אחוריים יש לך?
ותלוי אילו סרטים..
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
NBA:
הסרטים הם DVDR ולא DVDRIP שזה DIVX. האחוריים שלי זה זוג PSB. לא משובחים במיוחד אבל לפי מה שהסבירו לי, באחוריים צריך להשקיע הכי פחות. לגבי איזה סרטים, אז אתמול ראיתי PEARL HARBOR ואני חוזר בי על כל מה שאמרתי. שמעו פשוט מצוין. חלוקה מצוינת בין הרמקולים. כנראה שהבעיה היתה בסרטים שראיתי עד עכשיו. או שהסאונד שלהם נערך בכיווץ ל 4.7 או שפשוט הם לא משופעי אפקטים.
עופרפולק:
חיברתי ל BACK כמובן
תודה לשניכם
הסרטים הם DVDR ולא DVDRIP שזה DIVX. האחוריים שלי זה זוג PSB. לא משובחים במיוחד אבל לפי מה שהסבירו לי, באחוריים צריך להשקיע הכי פחות. לגבי איזה סרטים, אז אתמול ראיתי PEARL HARBOR ואני חוזר בי על כל מה שאמרתי. שמעו פשוט מצוין. חלוקה מצוינת בין הרמקולים. כנראה שהבעיה היתה בסרטים שראיתי עד עכשיו. או שהסאונד שלהם נערך בכיווץ ל 4.7 או שפשוט הם לא משופעי אפקטים.
עופרפולק:
חיברתי ל BACK כמובן
תודה לשניכם
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אה רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת ואת מה שאני ידעתי וחשבתי שעשית .סראונד בק אלה הצדדיים וסראונד רגיל אלה הרמקולים שנמצאים מאחורה , נכון שאנחנו יושבים בספה שצמודה לרוב לקיר והרמקולים בצדדים אבל בחיבור למגבר הם מחוברים לסראונד רגיל
עופר - אני חושב שאתה טועה.עופרפולק כתב:אה רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת ואת מה שאני ידעתי וחשבתי שעשית .סראונד בק אלה הצדדיים וסראונד רגיל אלה הרמקולים שנמצאים מאחורה , נכון שאנחנו יושבים בספה שצמודה לרוב לקיר והרמקולים בצדדים אבל בחיבור למגבר הם מחוברים לסראונד רגיל...
סראונד BACK הם הרמקולים שמורכבים על הקיר האחורי במקרים שהוא ממוקם רחוק מאחורי נקודת הצפייה בעוד הסראונד הרגיל הם אלה שנמצאים בקו אחד עם הצופה\מאזין.
מכיוון וב-99% מהבתים נקודת הישיבה צמודה לקיר האחורי, הרי שהרמקולים שמורכבים על הקיר הזה נמצאים למעשה בקו אחד עם נקודה זו ולכן הם למעשה הסראונד הרגיל ואז לא עושים שימוש בסראונד BACK.