התקנת ממיר שיואמי סטינג טיוי
היום הותקן אצלי ממיר שיואמי של סטינג.
בשונה מממיר סטינג הרגיל, אותו אפשר לבקש במשלוח, את השיומי ניתן לקבל רק בהתקנה של טכנאי (כל כך מיותר) - לפחות אפשר היה לקוות שזה מבטיח התקנה מקצועית, אבל כמובן שזה יותר מדי לקוות...
הדבר הראשון ששמתי לב אחרי שהטכנאי הלך זה שהאיכות נוראית. גם השידור, אבל אפילו התפריטים. חיפוש זריז בהגדרות של השיואמי גילה שברירת המחדל שלו היא לשדר לטלוויזיה ב-720P. למה הטכנאי שמגיע להתקין את זה לא משנה את זה? לא ברור....
הדבר השני שגיליתי שה-HDMI CEC לא עובד. כמובן שגם זה עניין של הגדרה שאפשר היה לצפות מהטכנאי להגדיר, אם כבר מתעקשים לשלוח טכנאי.
הדבר השלישי שגיליתי זה שמתאם הרשת (שמכריחים אותך להשתמש בו, כי אסור לחבר שיואמי ב-WIFI) הוא מתאם USB 100MBIT. כלומר אין רשת גיגה. אם זה המצב, אז למה לא להתחבר בוייפי AC? (ייבדק בהמשך)
מעבר לזה - אחרי רבות ששמעתי על השיואמי מיבוקס - בינתיים אני לא מאוד מתרשם. מהירות התגובה של האפליקציה היא לא *נוראית*, אבל בהחלט פחות טובה מהטלוויזיה שלי (סוני XG95) אבל יותר "חמור" מזה - היא גם פחות טובה מהסטינג שרץ על הפייר טיוי סטיק 4K שלי - שעולה פחות מקופסת שיואמי כזאת.
בוטום ליין - בינתיים לא התרשמתי במיוחד. אבל ניתן לזה עוד קצת צ'אנס...
בשונה מממיר סטינג הרגיל, אותו אפשר לבקש במשלוח, את השיומי ניתן לקבל רק בהתקנה של טכנאי (כל כך מיותר) - לפחות אפשר היה לקוות שזה מבטיח התקנה מקצועית, אבל כמובן שזה יותר מדי לקוות...
הדבר הראשון ששמתי לב אחרי שהטכנאי הלך זה שהאיכות נוראית. גם השידור, אבל אפילו התפריטים. חיפוש זריז בהגדרות של השיואמי גילה שברירת המחדל שלו היא לשדר לטלוויזיה ב-720P. למה הטכנאי שמגיע להתקין את זה לא משנה את זה? לא ברור....
הדבר השני שגיליתי שה-HDMI CEC לא עובד. כמובן שגם זה עניין של הגדרה שאפשר היה לצפות מהטכנאי להגדיר, אם כבר מתעקשים לשלוח טכנאי.
הדבר השלישי שגיליתי זה שמתאם הרשת (שמכריחים אותך להשתמש בו, כי אסור לחבר שיואמי ב-WIFI) הוא מתאם USB 100MBIT. כלומר אין רשת גיגה. אם זה המצב, אז למה לא להתחבר בוייפי AC? (ייבדק בהמשך)
מעבר לזה - אחרי רבות ששמעתי על השיואמי מיבוקס - בינתיים אני לא מאוד מתרשם. מהירות התגובה של האפליקציה היא לא *נוראית*, אבל בהחלט פחות טובה מהטלוויזיה שלי (סוני XG95) אבל יותר "חמור" מזה - היא גם פחות טובה מהסטינג שרץ על הפייר טיוי סטיק 4K שלי - שעולה פחות מקופסת שיואמי כזאת.
בוטום ליין - בינתיים לא התרשמתי במיוחד. אבל ניתן לזה עוד קצת צ'אנס...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אצלי רץ חלק, אין גיגה כי בכל מקרה מדובר בUSB.0.2 לכן לא רלוונטי מתאם גיגה.
אם אתה כל כך טכני למה בכלל אתה לוקח מהם מוצר כזה ולא רוכש לבד? לא ברור.
אם אתה כל כך טכני למה בכלל אתה לוקח מהם מוצר כזה ולא רוכש לבד? לא ברור.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
רלבנטי ודשו בזה לא אחת
במתאם 100mbהמתגבלה היא המתאם
במתאם 1000mb המגבלה היא מהירות חיבור ה 2usb שהיא איזור ה- 480mb אם אני לא טועה
במתאם 1000mb המגבלה היא מהירות חיבור ה 2usb שהיא איזור ה- 480mb אם אני לא טועה
מה הכוונה "אסור שיואמי ב-WIFI"? אצלי הוא עובד ב WIFI עם סטינג.slarti כתב:הדבר השלישי שגיליתי זה שמתאם הרשת (שמכריחים אותך להשתמש בו, כי אסור לחבר שיואמי ב-WIFI) הוא מתאם USB 100MBIT. כלומר אין רשת גיגה. אם זה המצב, אז למה לא להתחבר בוייפי AC? (ייבדק בהמשך)...
·amirn כתב:מה הכוונה "אסור שיואמי ב-WIFI"? אצלי הוא עובד ב WIFI עם סטינג..........
הכוונה שסטינג אומרים לך שחייב להתקין אותו ברשת - אחרת הם לא מוכנים להתקין.
כמובן שאחרי שהם הולכים אפשר להעביר אותו לוייפיי וכך אעשה כשאגיע הערב הביתה
·mp3lll כתב:אצלי רץ חלק, אין גיגה כי בכל מקרה מדובר בUSB.0.2 לכן לא רלוונטי מתאם גיגה.
אם אתה כל כך טכני למה בכלל אתה לוקח מהם מוצר כזה ולא רוכש לבד? לא ברור....
כי הם נוצתנים אותו בחינם וחוסכים לי בזה 250 שקל של רכישה....
כשאני ניסיתי לראות STING בעזרת הסטרימר של שיאומי (פרטי שרכשתי) ו WIFI נתקלתי בהרבה בעיות ואי יציבות (מה שלא קרה עם NETFLIX).
כשעברתי למתאם קווי (פרטי שרכשתי) הכל הסתדר.
אני הגעתי ל-2 מסקנות (לא בטוח אם נכונות)
1. הסטרימר אצלי ישב קרוב מאוד לראוטר (נניח מרחק מטר ומטה) ואני חושב שקראתי המלצה להרחיק ביניהם. לא ניסיתי.
2. לדעתי התכנה שלהם (סטינג) לא סלחנית כלפי איבוד מידע בדרך (בניגוד לנטפליקס)
1. הסטרימר אצלי ישב קרוב מאוד לראוטר (נניח מרחק מטר ומטה) ואני חושב שקראתי המלצה להרחיק ביניהם. לא ניסיתי.
2. לדעתי התכנה שלהם (סטינג) לא סלחנית כלפי איבוד מידע בדרך (בניגוד לנטפליקס)
·lukas כתב:כשאני ניסיתי לראות STING בעזרת הסטרימר של שיאומי (פרטי שרכשתי) ו WIFI נתקלתי בהרבה בעיות ואי יציבות (מה שלא קרה עם NETFLIX).
2. לדעתי התכנה שלהם (סטינג) לא סלחנית כלפי איבוד מידע בדרך (בניגוד לנטפליקס)...
לא מכיר את תשתית האינטרנט בבית. אבל אם היא לא AC היא כנראה פשוט לא מספיק מהירה.
אצלי בבית ה-WIFI יותר מהיר מרשת של 100מביט....
·lukas כתב:@slarti
·
סיבים של פרטנר 200 מגה...
סיבים של 200 מגה זה לא תשתית WIFI....זה החיבור שלך לעולם. השאלה איזה ראוטר WIFI יש לך, באיזה תקן הוא עובד, ולאיזה קצבים אפקטיביים הוא מגיע.... (לא מה שכתוב עליו, זה חסר משמעות).
לדוגמא - לי יש תשתית בבית מבוססת אוביקוויטי עם אקסספוינטס AC, חלקם תומכים 866 וחלקם תומכים 1333 מביט. בפועל אני מגיע בערך ל-300מביט במקומות הטובים בבית.... אבל אם אין לך תשתית ברמה הזאת ייתכן שאפילו שהאינטרנט שלך מהיר, הקצב שלך בבית יכול להיות בקלות פחות מ-100מביט ולכן קו של 100מביט יוצא יותר טוב.
·guyz6471 כתב:הסלחנות או אדפטיביות של נטפליקס לרוחב הפס
מבדילה אותה מכל ספקיות התוכן האחרות לפחות כרגע (כולל ענקיות כמו אמזון ובטח שהישראליות)...
נטפליקס לא קוסמים. הדבר היחידי שאפשר לעשות כדי להיות סלחן לבעיות רוחב פס הוא לקחת buffer יותר גדול. זה פשוט נותן לך יותר זמן להתאוששות, זמן שבו אתה מנגן מה buffer. כולם עושים את זה, אבל לנטפליקס יש לוקסוס כי אין לה את בעיית ה"מונדיליי". נטפליקס לא משדרים תכנים חיים, מה שכמובן לא נכון לגבי סטינג ודומיו.
אני לא יודע לגבי אמזון, בעיקרון יש להם את אותה 'הנחה' כמו של נטפליקס, ולכאורה הם יכולים להשתמש גם הם בbuffer יותר גדול.
·nir11 כתב:·......
נטפליקס לא קוסמים. הדבר היחידי שאפשר לעשות כדי להיות סלחן לבעיות רוחב פס הוא לקחת buffer יותר גדול. זה פשוט נותן לך יותר זמן להתאוששות, זמן שבו אתה מנגן מה buffer. כולם עושים את זה, אבל לנטפליקס יש לוקסוס כי אין לה את בעיית ה"מונדיליי". נטפליקס לא משדרים תכנים חיים, מה שכמובן לא נכון לגבי סטינג ודומיו.
אני לא יודע לגבי אמזון, בעיקרון יש להם את אותה 'הנחה' כמו של נטפליקס, ולכאורה הם יכולים להשתמש גם הם בbuffer יותר גדול....
זה לא ככ מדויק. יש המון דברים שאפשר לעשות - כולל מקורות מקבילים לתוכן (לגודל יש פה יתרון) עם הורדה פרללית של תוכן (תחשוב טורנט), סוגי דחיסות משופרים, ועוד ועוד. זה כמובן לא הגיוני לצפות מחברה בסדר גודל של יס להיות מסוגלת לתת טכנולוגיה ברמה של נטפליקס. נטפליקס היא חברת טכנולוגיה פר-אקסלנס, שמעבר לזה שזו ההתמחות שלה כבר הרבה מאוד שנים, בנתה את אחד מבתי פיתוח התוכנה המרשימים והמקצועיים ביותר אפילו בסטנדרטים של חברות טכנולוגיה. יס היא חברת שירותי תוכן, שבעבר ביססה את רוב היכולות הטכנולוגיות שלה על פתרונות קיימים מהמדף, וצריכה להמציא את עצמה מחדש - מה שלא קל בכלל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·יופי, עדיין לא רלוונטי לIPTV בשום צורה, אתה יכול להמשיך להתווכח אחרת.Borderline1 כתב:רלבנטי ודשו בזה לא אחת
במתאם 1000mb המגבלה היא מהירות חיבור ה 2usb שהיא איזור ה- 480mb אם אני לא טועה...
@slarti
·
טוב.... אז מסקנות ראשוניות מהעבודה עם השיואמי - הוא... איך לאמר... לא משהו?
שמעתי הרבה עליו בתור אנדרויד טיוי מומלץ, ואני חייב להגיד שהתאכזבתי.
קודם כל - מבחינת ביצועים - הוא איטי באופן מורגש ומשמעותי מאשר ה-FIRE TV STICK 4K (שעולה פחות ממנו.... השגתי אותו פעם אחרונה באמאזון דיי ב-30$, היה גם בבלאק פרידיי). הכל רץ עליו יותר לאט - גם הסטינג, גם הנטפליקס, וכו'.
שנית - הוייפי שלו לא איכותי בכלל. חיברתי אותו לרשת AC שלי (שכל הדיוויסים שמחוברים עליה מגיעים עם ספידטסט להרבה מעל 100 מביט, וגם 200 ו-300) - והבדיקת מהירות אפילו של סטינג הגיעה רק ל-24מביט. זה נחשב מספיק מבחינתם אבל עדיין מראה משהו וגם כנראה לא יעבוד כזה נהדר בנטפליקס 4K.
שלישית - ה-CEC שלו מאוד איטי. אם רוצים לשלוט בו מהשלט בטלוויזיה יש לו מן דיליי קטן (זה לא משהו שלא ראיתי בעבר, אבל זה די נעלם במכשירים חדשים ואיכותיים כמו הפייר טיוי סטיק 4K).
רביעית - כנראה קשור לכל הדברים האלה ביחד - הזמן שלוקח בסטינג לתמונה לעבור מתמונה באיכות גרועה לסטרים נורמאלי הוא ארוך למדי. ובכלל - כל דבר לוקח יותר זמן, הבאפרינג הראשון, החיפוש של דברים, הכל.
בוטום ליין - אני חושב שאשאר עם הפייר טיוי סטיק 4K לצפיה בסטינג בחדר שינה, למרות ההתעסקות בהחלפה ידנית של ה-APK כל פעם שיש עדכון גרסה.
·
טוב.... אז מסקנות ראשוניות מהעבודה עם השיואמי - הוא... איך לאמר... לא משהו?
שמעתי הרבה עליו בתור אנדרויד טיוי מומלץ, ואני חייב להגיד שהתאכזבתי.
קודם כל - מבחינת ביצועים - הוא איטי באופן מורגש ומשמעותי מאשר ה-FIRE TV STICK 4K (שעולה פחות ממנו.... השגתי אותו פעם אחרונה באמאזון דיי ב-30$, היה גם בבלאק פרידיי). הכל רץ עליו יותר לאט - גם הסטינג, גם הנטפליקס, וכו'.
שנית - הוייפי שלו לא איכותי בכלל. חיברתי אותו לרשת AC שלי (שכל הדיוויסים שמחוברים עליה מגיעים עם ספידטסט להרבה מעל 100 מביט, וגם 200 ו-300) - והבדיקת מהירות אפילו של סטינג הגיעה רק ל-24מביט. זה נחשב מספיק מבחינתם אבל עדיין מראה משהו וגם כנראה לא יעבוד כזה נהדר בנטפליקס 4K.
שלישית - ה-CEC שלו מאוד איטי. אם רוצים לשלוט בו מהשלט בטלוויזיה יש לו מן דיליי קטן (זה לא משהו שלא ראיתי בעבר, אבל זה די נעלם במכשירים חדשים ואיכותיים כמו הפייר טיוי סטיק 4K).
רביעית - כנראה קשור לכל הדברים האלה ביחד - הזמן שלוקח בסטינג לתמונה לעבור מתמונה באיכות גרועה לסטרים נורמאלי הוא ארוך למדי. ובכלל - כל דבר לוקח יותר זמן, הבאפרינג הראשון, החיפוש של דברים, הכל.
בוטום ליין - אני חושב שאשאר עם הפייר טיוי סטיק 4K לצפיה בסטינג בחדר שינה, למרות ההתעסקות בהחלפה ידנית של ה-APK כל פעם שיש עדכון גרסה.
·liorp כתב:נכון שהסטינג קצת איטי, אבל לדעתי זו אשמת יס.
הנטפליקס, יוטיוב, קודי וכו' רצים מהר וטוב על המיבוקס.
כבר שנתיים בשימוש אצלי ולא נתקלתי באיטיות.
וודא שגרסת האנדרויד ושאר האפליקציות עדכנית....
תשמע - אותו APK בדיוק רץ בסוני טיוי שלי ובפייר טיוי סטיק ובשניהם הוא מהיר מאוד.
כמובן שיס יכלו להשקיע יותר בביצועים של האפליקציה ככה שהיא תרוץ יותר טוב גם על מכשירים איטיים יותר (כמו שנטפליקס עשו), אבל זה רק נותן אינדיקציה.
כשיהיה לי קצת זמן אני אחבר אותו שוב ואשווה (בשביל הקטע) את חויית המשתמש בנטפליקס. בכל מקרה מבחינתי השימוש העיקרי היה אמור להיות סטינג (ממילא נטפליקס יש לי באפליקציה בטלוויזיה עצמה) - ושם החוייה איטית, ככה שאין הצדקה של ממש להשתמש בזה.