חיבור קווי ל nvidia shield pro מקרה 10mbps

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

חיברתי את הסטרימר לראשונה לפני שבוע. הכל עבד פיקס.
אתמול החלו קירטועים. בדקתי את ההגדרות וראיתי שהחיבור הוא של 10mbps. הראוטר שלי תומך בג'יגה והסוויץ' בסלון גם. בסלון יש לי את הדגם הישן של ה nvidia shield ואתמול צפיתי בסרט בלוריי מלא ללא בעיה. לא בדקתי בו את מהירות החיבור אבל אני מניח שהיא לפחות 100.
היום כשאחזור מהעבודה אבדוק את מהירות החיבור בו ואנסה להחליף כבל בין הסוויץ' ל pro.

מישהו נתקל? יש רעיונות?

תודה מראש

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #2 

@kingikra
·
גם לי היום קירטועים, [באפר מתמלא כל 4 שניות] והתברר שהבעיה היתה כבל הרשת.
במקרה אחד החלפתי כבל רשת, ובמקרה שני כבל הרשת לא היה מספיק בתוך השקע רשת שבקיר.
בהצלחה!

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

הגעתי הביתה לפני כשעתיים. התחלתי בניסיון הפשוט ביותר. הוצאתי והכנסתי את כבל הרשת לסוויטש מצד אחד ולשילד מצד שני. הדלקתי את המכשיר, איפשרתי את האטרנט וראה זה פלא, 1000mbps.
למען האמת, אני אדם סקפטי ופסימי. יש לי תחושה שהבעיה עוד תצוץ. גם היתה אתמול הפסקת חשמל קצרה. מי יודע איך היא השפיעה

תודה!

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

אז אתמול בלילה שוב פתחתי את השילד והסרטים שוב קירטעו. דיפדפתי בהגדרות לרשת וראיתי ששוב החיבור מראה 10Mbps.
הלכתי לראוטר וקיבעתי את המאק של השילד לכתובת קבועה. זה שוב הפך ל 1000. היום היתה עוזרת בבית ובוודאות הזיזה את השידה שעליה יושב השילד כך שהחיבור בשילד בטוח קיבל זעזוע קל. עדיין, פתחתי אותו ובדקתי והחיבור נשאר 1000.
אם ישאר כך, אולי בעיה עם DHCP שמקבל כתובת ארעית? לא יודע ולא נראה לי. אם שוב יחזור מתישהו ל 10, אנסה להחליף כבל. אם גם זה לא יעזור, אצטרך לשלוח את השילד חזרה לארה"ב :?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”