בעיה בכניסה לגוגל בטלויזיה חכמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
goe1951 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
שם מלא: goe1951
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום.
יש לי טלויזיה של פיליפס והיא ברשותי 3 שנים ותמיד יכולתי להיכנס לגוגל עם החשבון שלי. לאחרונה הטלויזיה חזרה מתיקון במעבדות של רטפון ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי בגוגל. בשיחה עם טכנאי של החברה נאמר לי שיש שינוי בהגדרות של הטלויזיות החכמות ולא ניתן להיכנס לגוגל דרך הטלויזיות החכמות כי לרוב הצרכנים יש סטרימרים. במשך החודש האחרון הייתי נכנס ליוטיוב דרך הטלויזיה ללא כניסה לחשבון שלי והייתי צופה ללא בעיות. בימים האחרונים גם את זה אני לא יכול לעשות וברגע שאני מנסה להיכנס ליוטיוב נותן לי הודעה "אירעה שגיאה" במסך של יוטיוב.
האם נתקלתם בתופעה כזו? האם הטכנאי צודק? מה אתם מציעים לעשות?
תודה רבה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

לא הגיוני. אין שום בעיה להתחבר לגוגל, זה דבר בסיסי במיליוני טלוויזיות.
בזמנו הייתה לי בעיה עם חשבון ברירת המחדל של גוגל, והשרשור הזה עזר לי: https://support.google.com/youtube/thread/3387160?hl=en
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

goe1951 כתב:לי שיש שינוי בהגדרות של הטלויזיות החכמות ולא ניתן להיכנס לגוגל דרך הטלויזיות החכמות כי לרוב הצרכנים יש סטרימרים
...
·
שטות גמורה.
אם כבר, יותר ויותר אנשים משתמשים בסמארט של הטלויזיה במקום הסטרימר.
יחד אם זאת - יתכן ובטלויזיות מהדגם הזה האפשרות הזאת באמת חסומה (יתכן ושדרגו לך את התוכנה במעבדה). במקרה כזה, סטרימר הוא אלטרנטיבה לא רעה בכללץ

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

לא יודע אם זה שטות או לא אבל מי שזוכר מה שקרה עם סקייפ על טלביזיות חכמות לא יתפלא יותר מידי. ייתכן וגוגל החליטו שהדפדפן המובנה לא מספיק מאובטח והם לא מאפשרים יותר התחברות לשירותים שלהם דרכו.

כפתרון ביניים אתה יכול לחבר כרומקסט לאחת מכניסות ה HDMI הפנויות בטלביזיה ובבת אחת היא הופכת להרבה יותר חכמה ממה שהייתה מקודם וגם תואמת לכל השירותים הקיימים ברשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”