מה התהליך חיבור לפרטנר פייבר מבחינת קידוחים בדירה? [מרוצים מהחיבור?]

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה

מרוצים מפרטנר פייבר?

כן
7
100%
לא
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 7

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

היי,
מישהו מוכן לספר לי מה הם עושים? מאיפה מחדירים סיב או ש הסיב למטה בארון בקומה רשונה של הבניין בארון רשתות ומחברים עם כבל ?Ethernet
ובטח צריכים לקדוח חורים בחדרים ומבחוץ?

אך המהירות אתם מרוצים?
יש לי HOT500 כרגע ובחודש אחרון יש מלה ERRORS
להיום יש 25402 Total UnCorrectables

תודה

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

הסיב מושחל לתוך הדירה בדרך הכי קלה שניתנת, לרוב דרך הצנרת של בזק, או הוט, או יס, או מה שיש.
בתוך הדירה הסיב מגיע לאיזור הנתב ומתחבר אליו ישירות

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

לי לא קדחו אלא רכבו על הטלפוניה הישנה של בזק

ludvik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

התקנת סיב אופטי פרטנר

שליחה #4 

אצלי פרטנר משכו סיב אופטי עד קופסת התקשורת שבדירה. משכו סיב אופטי מהקופסא לראוטר שממוקם בחדר אחר . הלך קשה כי היו צריכים להוציא קואקס ששמו הוט ולא היה מקום בתעלה. שמו קואקס שלהם שדק יותר ואת הסיב האופטי. החיבור מהראוטר לקו הטלפון ולממירים של הטלויזיה השאירו בלי שינוי עם המתאמים המתאימים. עבדו יפה.

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

Re: התקנת סיב אופטי פרטנר

שליחה #5 

ludvik כתב:אצלי פרטנר משכו סיב אופטי עד קופסת התקשורת שבדירה. משכו סיב אופטי מהקופסא לראוטר שממוקם בחדר אחר . הלך קשה כי היו צריכים להוציא קואקס ששמו הוט ולא היה מקום בתעלה. שמו קואקס שלהם שדק יותר ואת הסיב האופטי. החיבור מהראוטר לקו הטלפון ולממירים של הטלויזיה השאירו בלי שינוי עם המתאמים המתאימים. עבדו יפה.
...
·מזה כופסת תקשורת שבדירה? לי אין דבר כזה, יש לי שקע בזק בסלון ובחדר שלי יש שקע בזק "פירטי" ושקע אינטרנט של הוט גם כן בצורה "פירטית".
בזמנו לקחתי כבל של בזק, חיברתי לברגים של שקע בסלון, בצד שני בסלון קדחתי חור בקיר וחיברתי שקע בצד שני בחדר שלי.
אינטרנט של הוט עובר באותו חור בקיר, רק שמיליתי אותו כי פחדתי שאולי יכנסו לי חרקים לחדר.
פרטנר יכולים להשחיל לשקע בזק בסלון, לקדוח חור לחדר שלי ולחבר שקע שלהם, יש לי חדר עמוס ברהיטים כי אני צריך מקום איחסון לכל חלקי מחשב וגדגטים שיש לי ויש לי מלה, ממש מעבדה/מזבלה, אני לא יכול להזיז כלום, אבל יש מקום מאל המיטה, לא מפריא לי LOL
יש לי 2 חיבורי אינטרנט, שלי ורק שלי 500MB הוט ו בזק בסלון ל VOD ולפלפונים ולגיבוי, מפרטנר אני צריך רק שקע וחיבור למחשב שלי וזהוא, אחרי זה אני אבטל אינטרנט של בזק ויתן להם בסלון חיבור הוט של 100MB שזה מספיק להם וגם יהי לי גיבוי למקרה חירום.
מבחינתי אני מוכן למהירות של יותר מ1 גיגה, במחשב TR3 שאני בונה יש כ.רשת של 10 גיגה וגם יש לי אחד של 5 שאני ימכור כי אין צורך בגלל ה 10

ludvik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

כמו שיש ארון חשמל , אז יש לי בתוך הדירה ארון של כבלי תקשורת שבאים מבחוץ. תעלה בקיר מובילה אליה את הכבלים של הוט , טלפון ועכשיו גם הסיב האופטי של פרטנר. הדירה יחסית חדשה , אז בין החדרים יש תעלות בקיר.
החיבור מהראוטר למחשב נשאר אותו דבר. בינתיים החיבור של 500/50 של פרטנר עובד מצוין, בלי תקלות או ניתוקים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”