פתרון מעולה לשיפור כללי של האודיו בבית
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נתקלתי באחד הדיונים באתר בחו"ל במוצר הבא: Shakti Stone.
תחילה חשבתי שזה גדול יותר, משהו שמניחים בסלון, מתפללים אליו כל בוקר ומקריבים לו קורבנות אדם פעמיים בשנה. זה יכול להיות קצת בעייתי מבחינת נקיון והיחסים עם ועד הבית. ברם, מתברר שזה הרבה יותר פשוט ומספיק לשלם 230$ והופה, כל האודיו משתפר בבית. כנראה שגם צריך להניח את האבן הזו איפהשהו אבל התשלום הוא ללא ספק הדרך הנכונה לשיפור האודיו.
זה מזל גדול כי אני בדיוק בדיונים עם חברת GIK בנוגע למלכודות באס ולוחות אקוסטיים לקיר האחורי והאבן הזו נראית לי כמו פתרון הרבה יותר אלגנטי.
תחילה חשבתי שזה גדול יותר, משהו שמניחים בסלון, מתפללים אליו כל בוקר ומקריבים לו קורבנות אדם פעמיים בשנה. זה יכול להיות קצת בעייתי מבחינת נקיון והיחסים עם ועד הבית. ברם, מתברר שזה הרבה יותר פשוט ומספיק לשלם 230$ והופה, כל האודיו משתפר בבית. כנראה שגם צריך להניח את האבן הזו איפהשהו אבל התשלום הוא ללא ספק הדרך הנכונה לשיפור האודיו.
זה מזל גדול כי אני בדיוק בדיונים עם חברת GIK בנוגע למלכודות באס ולוחות אקוסטיים לקיר האחורי והאבן הזו נראית לי כמו פתרון הרבה יותר אלגנטי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לפי מה החלטת שהדבר הזה יעיל ?
יש פרסום של נתונים/גרפים ?
יש פרסום של נתונים/גרפים ?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

ברור שזה יעיל. לפני חודש עבדו עלי עם נתב אודיופילי שהתברר שעובד רק אם מחברים אותו לרשת של השכנים ומציירים חיצים קטנים על הכבלים לכוון את האלקטרונים לפורטים הנכונים. זה סתם הכניס אותי להוצאות מיותרות כי לא היו לי טושים מתאימים בבית וגם השכנים הזמינו לי משטרה כי הם לא רוצים שאמשוך כבלים דרך הסלון שלהם.
אני הפסקתי להיות פרייאר וסתם ככה אני כבר לא מאמין. הפעם הייתי חכם וקראתי את דף המוצר באינטרנט!
אני הפסקתי להיות פרייאר וסתם ככה אני כבר לא מאמין. הפעם הייתי חכם וקראתי את דף המוצר באינטרנט!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Catskinner כתב:ברור שזה יעיל. לפני חודש עבדו עלי עם נתב אודיופילי שהתברר שעובד רק אם מחברים אותו לרשת של השכנים ומציירים חיצים קטנים על הכבלים לכוון את האלקטרונים לפורטים הנכונים. זה סתם הכניס אותי להוצאות מיותרות כי לא היו לי טושים מתאימים בבית וגם השכנים הזמינו לי משטרה כי הם לא רוצים שאמשוך כבלים דרך הסלון שלהם.
אני הפסקתי להיות פרייאר וסתם ככה אני כבר לא מאמין. הפעם הייתי חכם וקראתי את דף המוצר באינטרנט!...
סבבה נשמח לקישור לדף נתוני המוצר כולל מדידות אולי יש פה להיט .
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

בהודעה הראשונה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני לא יודע,
נראהלי יותר מעשי ויעיל להתחיל עם מיקרופון.....
https://www.hometheater.co.il/vt336720.html
נראה לי שהתוצאות אצלו מוכחות...מדעית
נראהלי יותר מעשי ויעיל להתחיל עם מיקרופון.....
https://www.hometheater.co.il/vt336720.html
נראה לי שהתוצאות אצלו מוכחות...מדעית
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9052
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
את המוצר הבא, אני יכול לקחת כפרויקט מעץ לעשות לבד, חחח...
http://www.shakti-innovations.com/hallograph.htm
יש גם אבנים יותר זולות:
http://www.shakti-innovations.com/produ ... -on-lines/
http://www.shakti-innovations.com/hallograph.htm
יש גם אבנים יותר זולות:
http://www.shakti-innovations.com/produ ... -on-lines/
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Catskinner כתב:בהודעה הראשונה...
מה יש בהודעה הראשונה בדיוק ,חוץ ממלל ?(או שאני מפספס ?)
הם מפרסמים איזה שהוא קישור לדף נתוני מדידות כדי שנדע עד כמה הדבר הזה יעיל ובאילו תדרים ?
נראה כמו מלכודת עכברים יותר מאשר באסים
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

ביקשת קישור לדף המוצר ועניתי לך שיש בהודעה הראשונה שלי. מדידות, ערכים ונתונים זה לחלשים. אודיופילים אמיתיים צריכים ודורשים רק מלל.
אגב, יכול להיות שלא חייבים דווקא את האבן שלהם. אתמול ירדתי לגינה, אספתי אבן גדולה ששמתי מול הספה והקרבתי עליה את החתול. שעה לאחר מכן התחיל לרדת גשם. אתם חושבים שיש קשר?
אגב, יכול להיות שלא חייבים דווקא את האבן שלהם. אתמול ירדתי לגינה, אספתי אבן גדולה ששמתי מול הספה והקרבתי עליה את החתול. שעה לאחר מכן התחיל לרדת גשם. אתם חושבים שיש קשר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Catskinner כתב:ביקשת קישור לדף המוצר ועניתי לך שיש בהודעה הראשונה שלי. מדידות, ערכים ונתונים זה לחלשים. אודיופילים אמיתיים צריכים ודורשים רק מלל.
אגב, יכול להיות שלא חייבים דווקא את האבן שלהם. אתמול ירדתי לגינה, אספתי אבן גדולה ששמתי מול הספה והקרבתי עליה את החתול. שעה לאחר מכן התחיל לרדת גשם. אתם חושבים שיש קשר?...
ואללה קלוד אחרי שבועים בארה״ב במינוס 5 כנראה קרה לי משהו פעם הבאה תוסיף איקונים רלוונטים
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חחח יואב, גם אני לא הייתי סגור אם הוא רציני 
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

@istarmini
·נו טוב, ניסיתי. חבל שאי אפשר להמשיך כי בדיוק היה לי פוסט בקנה שבו אני מסביר שהגעתי לתוצאות לא רעות עם אבן דומה שבניתי מלגו.
·נו טוב, ניסיתי. חבל שאי אפשר להמשיך כי בדיוק היה לי פוסט בקנה שבו אני מסביר שהגעתי לתוצאות לא רעות עם אבן דומה שבניתי מלגו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Catskinner כתב:@istarmini
·נו טוב, ניסיתי. חבל שאי אפשר להמשיך כי בדיוק היה לי פוסט בקנה שבו אני מסביר שהגעתי לתוצאות לא רעות עם אבן דומה שבניתי מלגו....
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
@avihuli
·
צחוק צחוק, את הקלשון ראיתי אצל אייל פור ז"ל לפני כמה שנים כשרכשתי ממנו ציוד. אני רוצה להאמין שהוא לא קונה מוצרי שמן נחשים, ואם הוא ראה לנכון למקם אותם באופן קבוע בסלון שלו אז יש מעט דברים בגו.
·
צחוק צחוק, את הקלשון ראיתי אצל אייל פור ז"ל לפני כמה שנים כשרכשתי ממנו ציוד. אני רוצה להאמין שהוא לא קונה מוצרי שמן נחשים, ואם הוא ראה לנכון למקם אותם באופן קבוע בסלון שלו אז יש מעט דברים בגו.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

@maoravni
·אתה מתכוון ל Hallograph? זה עוד כלי נהדר להפיכת עץ לתזרים מזומנים. יש כמובן אמצעים אחרים כמו למשל מוצרים שמגיעים הישר מהרי ההימלאיה (תזכרו שכמו מלח ורוד, כל דבר שמגיע מההימליה הוא טוב - חוץ כמובן מאיש השלג הנורא אבל הוא בכלל במקור מטיבט) נתקלתי באתר אחר בחו"ל בדיון על פעמונים וגבישים שצריך לפזר אותם במרחב והם עושים דברים נפלאים - כל עוד יש לך מספיק כסף כדי לרכוש עוד ועוד. החסרון היחיד איתם זה שהם עובדים רק אחרי שקראת את הביקורת המליצית ב 6Moon . אני לא קראתי וגם הפעמונים שרכשתי היו מעודפים של רפת בקיבוץ אז מה שקרה הוא שעם הפעלת הפעמונים האקוסטיקה לא השתנתה בכלל אבל פתאום צצו אצלי בסלון שני כמרים קתולים שניסו לבצע בי דברים נוראים.
ניצלתי מהם רק אחרי ששלפתי תעודת זהות והוכחתי להם שאני כבר לא ילד בן 8. הם מה זה התבאעסו חבל"ז.
·אתה מתכוון ל Hallograph? זה עוד כלי נהדר להפיכת עץ לתזרים מזומנים. יש כמובן אמצעים אחרים כמו למשל מוצרים שמגיעים הישר מהרי ההימלאיה (תזכרו שכמו מלח ורוד, כל דבר שמגיע מההימליה הוא טוב - חוץ כמובן מאיש השלג הנורא אבל הוא בכלל במקור מטיבט) נתקלתי באתר אחר בחו"ל בדיון על פעמונים וגבישים שצריך לפזר אותם במרחב והם עושים דברים נפלאים - כל עוד יש לך מספיק כסף כדי לרכוש עוד ועוד. החסרון היחיד איתם זה שהם עובדים רק אחרי שקראת את הביקורת המליצית ב 6Moon . אני לא קראתי וגם הפעמונים שרכשתי היו מעודפים של רפת בקיבוץ אז מה שקרה הוא שעם הפעלת הפעמונים האקוסטיקה לא השתנתה בכלל אבל פתאום צצו אצלי בסלון שני כמרים קתולים שניסו לבצע בי דברים נוראים.
ניצלתי מהם רק אחרי ששלפתי תעודת זהות והוכחתי להם שאני כבר לא ילד בן 8. הם מה זה התבאעסו חבל"ז.