אני לא מבין את ההבדל בין 2 הדגמים
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
ה- BV8 היא מסדרת ה- AQUOS של שארפ, שזו הסדרה היותר איכותית שלהם, אם תגדיל את התמונה תראה את הכיתוב בפינה השמאלית למעלה, ב- SA1E אין את הכיתוב...
טכנולוגית ה- AQUOS היא למעשה לאיכות צפיה משופרת ולמנוע עיוותים בקצוות המסך.
למעשה BV8 היא אחותה התאומה של GA8, רק שכל המסך הוא שחור, ב- GA8 הרמקולים למטה והרגלית הם בצבע כסף....
הפאנל הוא "פאנל (a-si TFT) Advanced Super View LCD )" שזהו פאנל משופר, מה שאין ב- SA1E.
לגבי המחירים, הן לא בדיוק אותו המחיר, אם בדקת ב"זאפ" אז עזוב, יש שם מישמש בין יבוא רישמי למקבילי...
קח חנות אחת, למשל SALE SHOP ותראה בה את 2 הדגמים:-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he
ואז תראה שיש הבדל של כמעט 3000 ש"ח ביניהם ועוד שה- SA1E היא ביבוא רשמי ואילו השניה במקבילי...
דרך אגב אל תתיחס לכיתוב בחנות לגבי זה שה- SA1E היא גם AQUOS, היא לא, זה פשוט לא נכון וההטעיה הזו היא בהרבה מקומות, כולל בחו"ל, אם היא היתה, היה רשום עליה,,,
אם הכיס לוחץ ולא גמיש עד אין סוף, קח את ה- SA1E היא פשוט פצצה של טלויזיה, אבל תקפיד שהיבואן יהיה "ראלקו", נורא חשוב, אצלי כמו שציינתי בשרשורים האחרים היא עשתה לי רעשים של פלסטיקה והיבואן החליף לי למסך חדש דנדש לאחר יותר מחודש...
והבעיה נפתרה.כך שמנסיון שלי ושל הרבה אחרים כאן בפורום, לך רק על יבואן רישמי, לא משנה איזה מסך בסוף תחליט לרכוש.
בהצלחה
טכנולוגית ה- AQUOS היא למעשה לאיכות צפיה משופרת ולמנוע עיוותים בקצוות המסך.
למעשה BV8 היא אחותה התאומה של GA8, רק שכל המסך הוא שחור, ב- GA8 הרמקולים למטה והרגלית הם בצבע כסף....
הפאנל הוא "פאנל (a-si TFT) Advanced Super View LCD )" שזהו פאנל משופר, מה שאין ב- SA1E.
לגבי המחירים, הן לא בדיוק אותו המחיר, אם בדקת ב"זאפ" אז עזוב, יש שם מישמש בין יבוא רישמי למקבילי...
קח חנות אחת, למשל SALE SHOP ותראה בה את 2 הדגמים:-
ואז תראה שיש הבדל של כמעט 3000 ש"ח ביניהם ועוד שה- SA1E היא ביבוא רשמי ואילו השניה במקבילי...
דרך אגב אל תתיחס לכיתוב בחנות לגבי זה שה- SA1E היא גם AQUOS, היא לא, זה פשוט לא נכון וההטעיה הזו היא בהרבה מקומות, כולל בחו"ל, אם היא היתה, היה רשום עליה,,,
אם הכיס לוחץ ולא גמיש עד אין סוף, קח את ה- SA1E היא פשוט פצצה של טלויזיה, אבל תקפיד שהיבואן יהיה "ראלקו", נורא חשוב, אצלי כמו שציינתי בשרשורים האחרים היא עשתה לי רעשים של פלסטיקה והיבואן החליף לי למסך חדש דנדש לאחר יותר מחודש...
והבעיה נפתרה.כך שמנסיון שלי ושל הרבה אחרים כאן בפורום, לך רק על יבואן רישמי, לא משנה איזה מסך בסוף תחליט לרכוש.
בהצלחה
קודם כל תודה על ההסבר המפורט.
לא חשבתי לרגע ללכת על יבוא מקבילי, רק יבואן רשמי כמובן,
הבעיה שלי עם השארפ SA1E הוא מה שהסברת לי בשירשור אחר- הרעשי פלסטיק,
שאפילו אחרי שהחליפו לך מסך זה הצטמצם למספר דקות אבל עדיין,
רעשים אני לא מוכן לסבול, זה לחדר שינה.
יש לך מושג אם קיימת תופעת רעשים כזאת גם ב-BV8?
לא חשבתי לרגע ללכת על יבוא מקבילי, רק יבואן רשמי כמובן,
הבעיה שלי עם השארפ SA1E הוא מה שהסברת לי בשירשור אחר- הרעשי פלסטיק,
שאפילו אחרי שהחליפו לך מסך זה הצטמצם למספר דקות אבל עדיין,
רעשים אני לא מוכן לסבול, זה לחדר שינה.
יש לך מושג אם קיימת תופעת רעשים כזאת גם ב-BV8?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

לא נראה לי, כמו שכתבתי, ה- BV8 זה למעשה אותו מסך כמו ה- GA8, וכאן בפורום יש לא מעט בעלים גאים של ה- GA, ולא נשמעה טענה על הרעש...
אני סופר רגיש לרעשים, בגלל זה נורא הציק הרעש של המסך, גם אצלי זה בחדר השינה, אבל במסך החדש זה כבר באמת בטל בשישים, 3 - 2 רשרושים וזהו...
אבל כמובן שהמסך אמור להגיע "נטול" רעשים ואם יש לך אפשרות אז קנה מסך טוב יותר, למה לא ?
רק לפני זה קרא כאן בפורום היטב על הבעיות של כל חברה וחברה, כי כמעט לכל חברה יש איזשהן בעיות יחודיות, כמו למשל "זליגת האור" ב- LG.
כך שמול זה, הכמה שניות רעשים אצלי, אני מעדיף את הרעשים
אני סופר רגיש לרעשים, בגלל זה נורא הציק הרעש של המסך, גם אצלי זה בחדר השינה, אבל במסך החדש זה כבר באמת בטל בשישים, 3 - 2 רשרושים וזהו...
אבל כמובן שהמסך אמור להגיע "נטול" רעשים ואם יש לך אפשרות אז קנה מסך טוב יותר, למה לא ?
רק לפני זה קרא כאן בפורום היטב על הבעיות של כל חברה וחברה, כי כמעט לכל חברה יש איזשהן בעיות יחודיות, כמו למשל "זליגת האור" ב- LG.
כך שמול זה, הכמה שניות רעשים אצלי, אני מעדיף את הרעשים
הכל תלוי בצורת ההסתכלות.shlafirg כתב:אז יש לך מזל.... היה פה בחור בפורום שהחליפו לו את ה- 32 לחדש, ועדיין היו רעשים, לי החליפו את ה- 37 ויש את הרעשים (רק פחות זמן), בסלון יש לי את ה- 42 ובאמת שם אין רעשים...
מזל...
אני חושב שזה לא שלי יש מזל, אלא שלהם לא היה כ"כ מזל.
הרי הנחת היסוד היא שהמסך מגיע תקין, ללא רעשים. אז זה שהיו לשני אנשים תלונות על רעשים, זו עדיין אינה סיבה שלא לקנות את המסך, הטוב לכשעצמו.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

תעשה קצת חיפוש... ותראה שמדובר יותר משני אנשים....
כשקונים משהו עם בעיה, אז כשמחליפים לך לחדש הבעיה אמורה להפתר, לא? אם 2 אנשים עשו את זה והבעיה נשארה זה אומר שיש בעיה לדגם/מכולה שהגיע לארץ....
אם הגענו למצב שהמוכרים בחנויות יודעים מזה ולפעמים מזכירים את הרעש (שוב באחד השרשורים) אז כנראה שזה "מחלה" בדגם...
דרך אגב גם ב"ראלקו" אומרים שרעש "פלסטיקה" היא לא בעיה אלא מצב נורמלי ויש אותה בכל המסכים פחות או יותר, מה שלעצמו לא נכון...
כך שכן יש לך מזל, בדיוק כמו מישהו שקנה מסך LG מהדגמים החדשים ולא היתה לו בעית זליגה,,,, נכון שהמסך אמור להגיע ללא הבעיה אך בהמון מהמקרים יש את התופעה...
שמע, אני לא אומר שלא יקנו את המסך, אך כששואלים חו"ד ממה שקנה אזי אני כותב מה שיש והקונה יעשה את החשבון שלו...
כשקונים משהו עם בעיה, אז כשמחליפים לך לחדש הבעיה אמורה להפתר, לא? אם 2 אנשים עשו את זה והבעיה נשארה זה אומר שיש בעיה לדגם/מכולה שהגיע לארץ....
אם הגענו למצב שהמוכרים בחנויות יודעים מזה ולפעמים מזכירים את הרעש (שוב באחד השרשורים) אז כנראה שזה "מחלה" בדגם...
דרך אגב גם ב"ראלקו" אומרים שרעש "פלסטיקה" היא לא בעיה אלא מצב נורמלי ויש אותה בכל המסכים פחות או יותר, מה שלעצמו לא נכון...
כך שכן יש לך מזל, בדיוק כמו מישהו שקנה מסך LG מהדגמים החדשים ולא היתה לו בעית זליגה,,,, נכון שהמסך אמור להגיע ללא הבעיה אך בהמון מהמקרים יש את התופעה...
שמע, אני לא אומר שלא יקנו את המסך, אך כששואלים חו"ד ממה שקנה אזי אני כותב מה שיש והקונה יעשה את החשבון שלו...
מכיוון שהמסך שלי חדש, אני מקווה שלא אצטרף בקרוב למתלוננים...shlafirg כתב:תעשה קצת חיפוש... ותראה שמדובר יותר משני אנשים....
שמע, אני לא אומר שלא יקנו את המסך, אך כששואלים חו"ד ממה שקנה אזי אני כותב מה שיש והקונה יעשה את החשבון שלו......