שלום רב.
אני חושב לעבור לפרטנר.עד היום אני עם יס.
חשוב לי מאוד לדעת כמה דברים אבל רק ממישהו שחווה את המעבר מיס/הוט לפרטנר ושמחובר לסיבים האופטים.
-האם הזפזופ והמעבר בין הערוצים הישראלים הוא מהיר כמו ביס/הוט או שיש איזה שהוא דיליי מסוים?
-האם יש תקלות יומיומיות(תקיעות,הקפאה וכו...) בצפייה בשידורי הטלויזיה והאינטרנט,או שהכל רץ חלק?
במידה ויש תקלות בצפיה ובכלל,כל כמה זמן הן קורות?
-האם התקשורת בין השלט לממיר שלהם הוא אינפרא אדום(חייב לכוון את השלט לממיר) או שהוא בלוטוס והממיר יכול להיות גם במזנון סגור בלי עינית?
-יש לי טלויזיה חכמה עם האפליקציה של פרטנר ולא הצלחתי להבין מהנציגים של פרטנר עד עכשיו משהו מאוד חשוב כדי לדעת אם כדאי לי לוותר על הסטרימר ולחסוך 30 שח בחודש או שלא....
העניין הוא,שאצלי מקליטים הרבה תוכניות מהערוצים הישראלים וכששאלתי את הנציגים היכן ההקלטות נשמרות?
נציג אחד אמר שבשביל ההקלטות,אני חייב סטרימר,אבל ההקלטות נשמרות על הענן שלהם עד חצי טרה,אז כששאלתי אותו..אז למה אני צריך סטרימר אם ההקלטות נשמרות על הענן הוא ענה שבלי סטרימר,אי אפשר להקליט.
נציג אחר אמר לי שבשביל הקלטות,אני חייב סטרימר כי ההקלטות הולכות לכונן בעל חצי טרה שנמצא בסטרימר,אבל אם לא יהיה לי סטרימר ואשתמש רק באפליקציה שלהם דרך הטלויזיה,גם אוכל להקליט וההקלטות ילכו לכונן שנמצא בטלויזיה...העניין היחידי הוא אומר...תלוי כמה נפח הכונן שיש לך בטלויזיה.
בקיצור...יש למישהו מושג מה האמת?
תודה רבה וערב טוב.