עבודה עם 2 ממירים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GoldenDust פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי 2 ממירים של YES, כאשר אני רוצה לחבר אחד ישירות לפלאזמה ואת השני ל-HTPC.
הרעיון הוא שאני אוכל לצפות בפלאזמה בערוץ כלשהו ובמחשב להקליט מערוץ אחר.
והשאלה: איך אני אמנע העברת ערוצים לא רצוניים בין הממירים (שניהם ממוקמים במזנון) :מבולבל:
האם כאשר אני אחבר בלאסטר לממיר שמחובר ל-HTPC אפתור את הבעיה כך שממיר אחד יקבל אותות מהשלט של YES והשני יקבל אותות מהשלט של המדיה סנטר :?:
תודה!
בגן חיות סיני יש ליד כל כלוב שני שלטים:
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #2 

1. אם אתה רוצה למנוע ששלט של הממיר ה"ישיר" ישלוט על הממיר ה"עקיף" כלומר זה שמחובר לHTPC תדביק את עינית האינפרא של הHTPC על הממיר האחד ותכסה הכל עם נייר דבק כהה כך שלא תהיה השפעה של השלט השני.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

ofirc6
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253

שליחה #3 

תבדוק אופציה של שני ממירי יס מסוגים שונים. תשאל טכנאי של חברת יס.

GalBrill
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אם אפשר להציע,
אם כבר יש לך שני ממירים ליד ה HTPC, מדוע לא לחבר את שניהם אליו?
כך תוכל לצפות בזמן הקלטה על ערוץ אחר או להקליט שתי תוכניות במקביל בזמן צפיה בסרט וידאו אחר...

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ואם באמת שניהם מחוברים למחשב, השלט של המחשב ישלוט על שניהם, כ"א בנפרד...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

guyspi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48

שליחה #6 

אני פשוט שמתי את הממיר של ה- HTPC הפוך ומוסתר כך שבמזנון רואים רק ממיר אחד (מחובר לטלויזיה) ,השני פונה בכלל לקיר והבלסטר מפעיל אותו. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא שYES התחילה להפציץ בהודעות האינטראקטיביות המעצבנות שלה ואז צריך להסיר אותם אותם עם כפתור "חזרה" בשלט של YES. אני בטוח שאפשר לפתור גם את זה בעזרת השלט של המדיה סנטר אבל עדיין לא ניסיתי.
בהצלחה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #7 

yarnic כתב:ואם באמת שניהם מחוברים למחשב, השלט של המחשב ישלוט על שניהם, כ"א בנפרד...
...
כל ממיר יתחבר לכרטיס לוכד אחר.
לכל ממיר יהיה ir blaster שלו - כלומר יהיו שני ir blasters למחשב).
כאשר המחשב רוצה להחליף ערוץ בממיר א' - הוא ישלח פקודה דרך הבלאסטר של כרטיס א'. כאשר הוא רוצה להחליף ערוץ בממיר ב' - רק הבלאסטר של ב' ישלח את הפקודה המתאימה.

הערה: אני לא יודע האם יש תמיכה לקונפיגורציה שכתבתי כאן תחת windows. בלינוקס אין עם זה שום בעיה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #8 

guyspi כתב:אני פשוט שמתי את הממיר של ה- HTPC הפוך ומוסתר כך שבמזנון רואים רק ממיר אחד (מחובר לטלויזיה) ,השני פונה בכלל לקיר והבלסטר מפעיל אותו. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא שYES התחילה להפציץ בהודעות האינטראקטיביות המעצבנות שלה ואז צריך להסיר אותם אותם עם כפתור "חזרה" בשלט של YES. אני בטוח שאפשר לפתור גם את זה בעזרת השלט של המדיה סנטר אבל עדיין לא ניסיתי.
בהצלחה.
...
ההודעות האלה של יס מעצבנות גם אותי.
אחת האופציות שחשבתי עליהן היא להורות ל-HTPC לשלוח את הפקודה back דרך הבלאסטר שנייה לאחר שהוא מסיים להחליף ערוץ ובכך להוריד את ההודעה המעצבנת של יס.
הסכנה כמובן, היא שיום אחד יס יורידו את ההודעה הזו, ואז הממיר יחליף ערוץ חזרה...

באופן אישי פניתי ליס והתלוננתי על הנושא. יכול להיות שאם עוד יעשו כמוני מישהו יקשיב שם.

דרך אגב, עד כמה שאני מבין, גם משתמשי יס מקס סובלים מאותה תופעה, לא?

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

לשליטה בשני מממירים יש אפשרות ב-WINMCE2005. צריך פשוט להשיג עוד עינית אינפרה כי והסט מגיע עם שלט עינית אחת ומקלט אחד שיש לו מאחור שני חיבורים לשתי עיניות.
נערך לאחרונה על ידי yarnic ב 27/06/2007 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

GalBrill
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

את ההודעות המעצבנות אפשר לבטל,
נכנסים להגדרות של ממיר יס, ואופציה שנקראת 'אפשור הודעה חשובה' - בוחרים לא לאפשר ואין יותר את המעטפה המכוערת של הממיר יותר לעולם :)

ד"א,
ניתן להתקין בצורה "חוקית" עד 4 כרטיסי PVR על מדיה סנטר וישנם האקים שמאפשרים אפילו יותר - סתם ידע מיותר שאספתי על הדרך...

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #11 

אני חושב שהכוונה היא לא להודעות שקוראים דרך תפריטי הממיר, אלא המעין פרסומות האלו שמופיעות בחלק מהערוצים, לדוגמא:
לחץ על הכפתור הירוק בכדי להרשם להגרלה וכו'... ההודעות האלו צבעוניות, מעצבנות ומסתירות חלק קטן מהמסך. אם לא נוגעים, הן נעלמות אחרי כמה דקות, ולחיצה על מקש החזור מעלימה אותם. פשוט מעצבן...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”