בעיה במכונת קפה דלונגין 685
ערב טוב
קניתי את המכונה הזו וכל פעם שאני מנסה לעשות שתיי כוסות ומחליף את הפילטר לשתיים וגם מודד בדיוק 14 גרט קפה טחון ,לא מצליח לי , אני שומע את המכונה מפמפמת עד שזה נחלש ולא זורם כלום,כשאני מוצים את הידית אז משתחרר אויר ומלכלך את הפיה של יציאת המיים , גם כשאני מכין כוס אחת אז יש זרימה יפה אבל קצרה מאוד כ10 שניות בלבד .
מה לעשות כבר?
ניסתי כל מיניי טחינות שאני טוחן במטחנה rpm 750
קניתי את המכונה הזו וכל פעם שאני מנסה לעשות שתיי כוסות ומחליף את הפילטר לשתיים וגם מודד בדיוק 14 גרט קפה טחון ,לא מצליח לי , אני שומע את המכונה מפמפמת עד שזה נחלש ולא זורם כלום,כשאני מוצים את הידית אז משתחרר אויר ומלכלך את הפיה של יציאת המיים , גם כשאני מכין כוס אחת אז יש זרימה יפה אבל קצרה מאוד כ10 שניות בלבד .
מה לעשות כבר?
ניסתי כל מיניי טחינות שאני טוחן במטחנה rpm 750
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אתה טוחן דק מידי
הפילטר מיועד ל12 גרם בלחץ.
אם אתה עובד עם מטחנה אין סיבה לשמור את המגביר קרמה, אני ביטלתי אותו ועובד עם non pressurised filter, אני מצליח להכניס 16 גרם בראש בלי שום בעיה.
על הדרך עוד טיפ קטן, תוריד את הפנרלו ותעבוד עם הצינורית הקצפה בלבד.
אם אתה עובד עם מטחנה אין סיבה לשמור את המגביר קרמה, אני ביטלתי אותו ועובד עם non pressurised filter, אני מצליח להכניס 16 גרם בראש בלי שום בעיה.
על הדרך עוד טיפ קטן, תוריד את הפנרלו ותעבוד עם הצינורית הקצפה בלבד.
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אתה לא חייב להסיר כלום, אתה צריך לקנות בסקט בלי המגביר קרמה.
בנוסף רצוי לבצע חיתוך בפורטה פילטר כך שתהפוך את זה לנייקד, ותעלים את הפלסטיק מהידית
בנוסף רצוי לבצע חיתוך בפורטה פילטר כך שתהפוך את זה לנייקד, ותעלים את הפלסטיק מהידית