מחפש עד 3 מצטרפים להזמנה של סלסילת VST
אהלן, אני מחפש לקנות סלסילת VST 18 גרם במחיר משתלם.
ראיתי באתר של Pullman.coffee (חברה אוסטרלית מוכרת בעיקר בשל הטמפרים שלה) שהם מוכרים סלסילה במחיר של 10 דולר (לא ברור לי עדיין אם אוסטרלי או אמריקאי, אדע בעת ביצוע ההזמנה)
מה שכן, המשלוח עולה 30 דולר.
4 סלסילות הופכות את זה ל-70 דולר לארבע סלסילות שזה מחיר ממש משתלם ועדיין מתחת ל-75$ של המיסים.
אשמח אם יצטרפו אליי עוד 3 אנשים שנמצאים באיזור המרכז / יכולים אחכ לבוא לאסוף ממני ככה שזה ייצא הכי משתלם שאפשר.
מוזמנים לפנות בהודעה פרטית.
לינק לאתר:
https://shop.pullman.coffee/en/?option= ... rch=VST%20
ראיתי באתר של Pullman.coffee (חברה אוסטרלית מוכרת בעיקר בשל הטמפרים שלה) שהם מוכרים סלסילה במחיר של 10 דולר (לא ברור לי עדיין אם אוסטרלי או אמריקאי, אדע בעת ביצוע ההזמנה)
מה שכן, המשלוח עולה 30 דולר.
4 סלסילות הופכות את זה ל-70 דולר לארבע סלסילות שזה מחיר ממש משתלם ועדיין מתחת ל-75$ של המיסים.
אשמח אם יצטרפו אליי עוד 3 אנשים שנמצאים באיזור המרכז / יכולים אחכ לבוא לאסוף ממני ככה שזה ייצא הכי משתלם שאפשר.
מוזמנים לפנות בהודעה פרטית.
לינק לאתר:
https://shop.pullman.coffee/en/?option= ... rch=VST%20
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני לא ראיתי אצלהם באתר סלסלות קטנות יותר , במידה ויהיו אני אשמח להצטרף.
@idoleff
·
היי, מכל מה שקראתי גם בפורום פה וגם בפורומים בחו״ל, הסלסילות הקטנות יותר ממש לא מוצלחות.
מאוד קשה להגיע איתן לתוצאה טובה.
מסלסילה של 18 ששאלתי מאחד מחברי הפורום אני יכול להגיד גם שב-18 אפשר לשים 16 והתוצאה מעולה.
·
היי, מכל מה שקראתי גם בפורום פה וגם בפורומים בחו״ל, הסלסילות הקטנות יותר ממש לא מוצלחות.
מאוד קשה להגיע איתן לתוצאה טובה.
מסלסילה של 18 ששאלתי מאחד מחברי הפורום אני יכול להגיד גם שב-18 אפשר לשים 16 והתוצאה מעולה.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@ozeltzex
·
מעניין , השאלה אם זה גם תלוי מכונה?
בכל מקרה אם זה המצב אז אני אזמין , מקסימום הסלסלה תחכה ליוניקה שתבוא
ראיתי גם שיש שתי דגמים , ridged ו - ridgeless . מה ההבדל ומה מומלץ?
·
מעניין , השאלה אם זה גם תלוי מכונה?
בכל מקרה אם זה המצב אז אני אזמין , מקסימום הסלסלה תחכה ליוניקה שתבוא
ראיתי גם שיש שתי דגמים , ridged ו - ridgeless . מה ההבדל ומה מומלץ?
@omridabbah
·
לא אמור להיות תלוי מכונה. בזמנו עומר @The-Fox הסביר לי משהו על יחס רוחב גובה ואיך זה משפיע לטובה או לרעה.
ההרגשה שלי, שעוד קצת מקום מעל הקפה ממש עוזר לחליטה ועם 16 גרם בסלסילה של ה 18 אני מקבל תוצאות הרבה יותר טובות ועקביות מאשר נגיד 15 בסלסילה של ה 15 (פחות מזה בכלל יוצא גרוע).
בקיצור, סלסילה מעולה, לא תצטער.
מה שכן, השימוש בה הפך להרבה יותר נח עם הניש. לא יודע בדיוק למה אבל עם המאצר היה לי יותר קשה איתה.
·
לא אמור להיות תלוי מכונה. בזמנו עומר @The-Fox הסביר לי משהו על יחס רוחב גובה ואיך זה משפיע לטובה או לרעה.
ההרגשה שלי, שעוד קצת מקום מעל הקפה ממש עוזר לחליטה ועם 16 גרם בסלסילה של ה 18 אני מקבל תוצאות הרבה יותר טובות ועקביות מאשר נגיד 15 בסלסילה של ה 15 (פחות מזה בכלל יוצא גרוע).
מה שכן, השימוש בה הפך להרבה יותר נח עם הניש. לא יודע בדיוק למה אבל עם המאצר היה לי יותר קשה איתה.
·ozeltzex כתב:@omridabbah
·
מה שכן, השימוש בה הפך להרבה יותר נח עם הניש. לא יודע בדיוק למה אבל עם המאצר היה לי יותר קשה איתה....
לדעתי מה שעומר הסביר לך הוא מידע שמופיע פה:
http://www.coffeecuppers.com/Espresso.htm
יש שם מחקר דיי מעמיק על איך משפיע היחס בין גובה העוגיה והשטח עם החורים על החליטה.
החלק של יותר מקום מעל העוגיה קשור לכמה היא נרטבת לפני שנוצר לחץ.
ככל שיש יותר מקום מעליה היא נשארת רטובה יותר זמן לפני בניית הלחץ.
זה כביכול אמור לאפשר לקפה להתנפח קצת ולמים להתחיל לחלחל פנימה.
כמובן שיותר מדיי גם לא טוב.
טוב יש כבר 3 אנשים בנוסף אליי.
כלומר אנחנו 4.
אלו שפנו אליי ראשונים הם:
idoleff
omridabbah
Vladihahalevin
אני לא מעוניין לקחת סיכון ולהזמין יותר מ-4 - מהנסיון שלי עם איך שאמזון מחשבים את המיסים לפני משלוח ועם מקרים ששמעתי, המחיר הקובע אם תשלם מס או לא כן כולל את המשלוח.
כלומר אנחנו 4.
אלו שפנו אליי ראשונים הם:
idoleff
omridabbah
Vladihahalevin
אני לא מעוניין לקחת סיכון ולהזמין יותר מ-4 - מהנסיון שלי עם איך שאמזון מחשבים את המיסים לפני משלוח ועם מקרים ששמעתי, המחיר הקובע אם תשלם מס או לא כן כולל את המשלוח.
@yoni1990
·
גם אם זה נכון יש עם זה בעיה
גם הזמנתי כבר, אבל מעבר לכך, הם פנו אליי וכתבו לי שהם מחסלים את הסטוק, ולכן המחיר הנמוך. לטענתם הסלסילות שלהם שעולות פי 3 יותר נותנות תוצאות טובות יותר מאשר אלו של VST וגם הקוטר (לא גודל החורים) שלהן מדויק ומתאים בצורה מושלמת לטמפרים שלהם.
הבעיה היא שלמרות שהזמנתי 4 הוא אומר שלא בטוח בכלל שיש 4 ולכן גם ככה יכול להיות שחלק מאלו שפנו אליי והזמנתי להם יישארו בלי.
לצערי אדע בדיוק כמה נשאר להם רק ב-6 לינואר כשיחזרו מחופשת הקריסמס והשנה החדשה. עושים חיים באוסטרליה
אם במקרה יהיו יותר מ-4 אפנה למי לפי הסדר למי שאמר שהוא בעניין.
בכל מקרה זה מוזר ביותר
🤷♂
·
גם אם זה נכון יש עם זה בעיה
הבעיה היא שלמרות שהזמנתי 4 הוא אומר שלא בטוח בכלל שיש 4 ולכן גם ככה יכול להיות שחלק מאלו שפנו אליי והזמנתי להם יישארו בלי.
לצערי אדע בדיוק כמה נשאר להם רק ב-6 לינואר כשיחזרו מחופשת הקריסמס והשנה החדשה. עושים חיים באוסטרליה
אם במקרה יהיו יותר מ-4 אפנה למי לפי הסדר למי שאמר שהוא בעניין.
בכל מקרה זה מוזר ביותר
🤷♂