המלצה בבקשה לתוכנה שמורידה DRM מקבצים שהורדתי למחשב, אבל יוצרת קובץ חדש באיכות המקורית
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אלוןלון
·
בד"כ תכנים שאתה מוריד למחשב כבר לא כוללים שום DRM.
·
בד"כ תכנים שאתה מוריד למחשב כבר לא כוללים שום DRM.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אלוןלון
·
מה זה מקודדות? באתרי טורנטים אין שום דבר מוצפן.
·
מה זה מקודדות? באתרי טורנטים אין שום דבר מוצפן.
@TheCoolest
·זה אומר שהסטרימר שלי DUNE 303D , לא יכול לנגן את הקובץ. ניסיתי להשתמש בתוכנה שמורידה DRM וזה אכן עבד והסטרימר הצליח לנגן. אבל אני מחפש תוכנה טובה שלא מורידה מאיכות הקובץ המקורי.
או מחפש אתרים שבהם אני מוריד את הסידרה באיכות גבוהה ולא מוקדדת
מה שתצליח לפתור לי, תבורך על כך
·זה אומר שהסטרימר שלי DUNE 303D , לא יכול לנגן את הקובץ. ניסיתי להשתמש בתוכנה שמורידה DRM וזה אכן עבד והסטרימר הצליח לנגן. אבל אני מחפש תוכנה טובה שלא מורידה מאיכות הקובץ המקורי.
או מחפש אתרים שבהם אני מוריד את הסידרה באיכות גבוהה ולא מוקדדת
מה שתצליח לפתור לי, תבורך על כך
ראשית, אני חדש פה, אז אולי יצאתי דביל ופתחתי שני שירשורים, בעוד שהייתי אמור להמשיך מהשרשור הקודם (חשבתי שאלה נושאים שונים, לאחר שהבנתי שאכן הבעיה היא בסטרימר כנראה).
אני מוריד קבצי MKV, כמו שעשיתי כבר שנים. כבר בערך שנה, שהסטרימר לא קורא חלק מקבצי ה MKV של הסדרות הטובות. לאחר מה שאמרו לי בשרשור הקודם, הבנתי שאולי הקבצים מקודדים איכשהו וחיפשתי מה לעשות.
מצאתי תוכנה שנקראת TUNESKIT VIDEO CUTTER - זו תוכנה שנועדה לערוך קבצי ווידאו אבל היא יכולה גם להוריד את ההגנה מכל קובץ ולשמור אותו באיכות המקורית. הבעיה העיקרית היא - שהיא עושה את זה רק לקובץ אחד בכל פעם, אז אתה צריך לשבת ולעקוב אחריה וכל פעם להעלות אליה את הפרק הבא.
אני מוריד קבצי MKV, כמו שעשיתי כבר שנים. כבר בערך שנה, שהסטרימר לא קורא חלק מקבצי ה MKV של הסדרות הטובות. לאחר מה שאמרו לי בשרשור הקודם, הבנתי שאולי הקבצים מקודדים איכשהו וחיפשתי מה לעשות.
מצאתי תוכנה שנקראת TUNESKIT VIDEO CUTTER - זו תוכנה שנועדה לערוך קבצי ווידאו אבל היא יכולה גם להוריד את ההגנה מכל קובץ ולשמור אותו באיכות המקורית. הבעיה העיקרית היא - שהיא עושה את זה רק לקובץ אחד בכל פעם, אז אתה צריך לשבת ולעקוב אחריה וכל פעם להעלות אליה את הפרק הבא.
אתה מבין שאין פה שום ענין של הגנה? אם הורדת קובץ (ותרשה לי לנחש שלא מספק התוכן המקורי) הוא פרוץ ולא מוגן. רוב הסיכויים שאתה מוריד קבצים שקודדו בH265 ולא ב-H264 כמו פעם. נראה לי שיהיה לך יותר פשוט להחליף סטרימר במשהו עדכני יותר מאשר לקודד מחדש כל קובץ
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
כמו שshurvitz ואחרים אמרו, הבעיה כנראה בסוג הCODEC של הקבצים שהורדת שלא נתמכים בסטרימר כי הוא ישן מידי ולא תומך בקבצים שמקודדים (אין קשר בין קידוד לDRM או הצפנה) בH265.אלוןלון כתב:אני מוריד קבצי MKV, כמו שעשיתי כבר שנים. כבר בערך שנה, שהסטרימר לא קורא חלק מקבצי ה MKV של הסדרות הטובות. לאחר מה שאמרו לי בשרשור הקודם, הבנתי שאולי הקבצים מקודדים איכשהו וחיפשתי מה לעשות.
מצאתי תוכנה שנקראת TUNESKIT VIDEO CUTTER - זו תוכנה שנועדה לערוך קבצי ווידאו אבל היא יכולה גם להוריד את ההגנה מכל קובץ ולשמור אותו באיכות המקורית. הבעיה העיקרית היא - שהיא עושה את זה רק לקובץ אחד בכל פעם, אז אתה צריך לשבת ולעקוב אחריה וכל פעם להעלות אליה את הפרק הבא....
תסתכל על שמות הקבצים שהורדת וסביר להניח שתראה H265 או X265 בשם. אם לא בא לך לקנות סטרימר אחר, פשוט תוריד גירסאות של H264/X264, יש לכל דבר חוץ מ4K/2160P
TUNESKIT במקרה הטוב מוריד DRM מקבצים שהורדת בתשלום ב iTunes, וזה לא המקרה כאן.