המלצה בבקשה לתוכנה שמורידה DRM מקבצים שהורדתי למחשב, אבל יוצרת קובץ חדש באיכות המקורית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תודה לממליצים :)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@אלוןלון
·
בד"כ תכנים שאתה מוריד למחשב כבר לא כוללים שום DRM.

אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@TheCoolest
·אני מוריד מאתר של טורנטים ומאתרים אחרים, ויש הרבה סדרות חדשות שיורדות מקודדות. מה עושים עם זה ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

@אלוןלון
·
מה זה מקודדות? באתרי טורנטים אין שום דבר מוצפן.

אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@TheCoolest
·זה אומר שהסטרימר שלי DUNE 303D , לא יכול לנגן את הקובץ. ניסיתי להשתמש בתוכנה שמורידה DRM וזה אכן עבד והסטרימר הצליח לנגן. אבל אני מחפש תוכנה טובה שלא מורידה מאיכות הקובץ המקורי.
או מחפש אתרים שבהם אני מוריד את הסידרה באיכות גבוהה ולא מוקדדת :)
מה שתצליח לפתור לי, תבורך על כך :)

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #6 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #7 

@אלוןלון
באיזו תוכנה למשל השתמשת? אין לי גם ספק שמה שניסית לנגן פשוט לא נתמך על יד הסטרימר, תן דוגמא אולי.

אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

ראשית, אני חדש פה, אז אולי יצאתי דביל ופתחתי שני שירשורים, בעוד שהייתי אמור להמשיך מהשרשור הקודם (חשבתי שאלה נושאים שונים, לאחר שהבנתי שאכן הבעיה היא בסטרימר כנראה).
אני מוריד קבצי MKV, כמו שעשיתי כבר שנים. כבר בערך שנה, שהסטרימר לא קורא חלק מקבצי ה MKV של הסדרות הטובות. לאחר מה שאמרו לי בשרשור הקודם, הבנתי שאולי הקבצים מקודדים איכשהו וחיפשתי מה לעשות.
מצאתי תוכנה שנקראת TUNESKIT VIDEO CUTTER - זו תוכנה שנועדה לערוך קבצי ווידאו אבל היא יכולה גם להוריד את ההגנה מכל קובץ ולשמור אותו באיכות המקורית. הבעיה העיקרית היא - שהיא עושה את זה רק לקובץ אחד בכל פעם, אז אתה צריך לשבת ולעקוב אחריה וכל פעם להעלות אליה את הפרק הבא.

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #9 

אתה מבין שאין פה שום ענין של הגנה? אם הורדת קובץ (ותרשה לי לנחש שלא מספק התוכן המקורי) הוא פרוץ ולא מוגן. רוב הסיכויים שאתה מוריד קבצים שקודדו בH265 ולא ב-H264 כמו פעם. נראה לי שיהיה לך יותר פשוט להחליף סטרימר במשהו עדכני יותר מאשר לקודד מחדש כל קובץ

muataz
טרול
טרול

שליחה #10 

אלוןלון כתב:אני מוריד קבצי MKV, כמו שעשיתי כבר שנים. כבר בערך שנה, שהסטרימר לא קורא חלק מקבצי ה MKV של הסדרות הטובות. לאחר מה שאמרו לי בשרשור הקודם, הבנתי שאולי הקבצים מקודדים איכשהו וחיפשתי מה לעשות.
מצאתי תוכנה שנקראת TUNESKIT VIDEO CUTTER - זו תוכנה שנועדה לערוך קבצי ווידאו אבל היא יכולה גם להוריד את ההגנה מכל קובץ ולשמור אותו באיכות המקורית. הבעיה העיקרית היא - שהיא עושה את זה רק לקובץ אחד בכל פעם, אז אתה צריך לשבת ולעקוב אחריה וכל פעם להעלות אליה את הפרק הבא.
...
כמו שshurvitz ואחרים אמרו, הבעיה כנראה בסוג הCODEC של הקבצים שהורדת שלא נתמכים בסטרימר כי הוא ישן מידי ולא תומך בקבצים שמקודדים (אין קשר בין קידוד לDRM או הצפנה) בH265.
תסתכל על שמות הקבצים שהורדת וסביר להניח שתראה H265 או X265 בשם. אם לא בא לך לקנות סטרימר אחר, פשוט תוריד גירסאות של H264/X264, יש לכל דבר חוץ מ4K/2160P
TUNESKIT במקרה הטוב מוריד DRM מקבצים שהורדת בתשלום ב iTunes, וזה לא המקרה כאן.

אלוןלון פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה על ההסבר :) אני מאוד בטוח שאני מקפיד להוריד רק קבצי H264 , אבל אולי אני טועה.
בכל אופן, אולי באמת הגיע הזמן לקנות סטרימר חדש :) יש לי DUNE 303D כבר 7 שנים
תבורכו כולם ותודה !

muataz
טרול
טרול

שליחה #12 

@אלוןלון
אין בעיה.
תבדוק בשמות הקבצים שהדיון התקשה איתם.
תכלס, אם אתה מרוצה ממנו ולא מתעניין בUHD 4K, אז אתה יכול להמשיך להשתמש בו, רק לדאוג להוריד את הקבצים המתאימים. H264 עדיין הקודק הנפוץ ביותר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”