LINKSYS 1900ACS לבית 3 קומות
שלום חברים,
חג שמח!
ברשותי ראוטר מסוג LINKSYS 1900ACS עם קושחה DD-WRT R.4009 לצערי הראוטר לא מספיק חזק למרות שהוא ממוקם בקומת הכניסה במרכז הבית בכך שהוא יכול להגיע לכל הקומות, לקומה העליונה ולקומת מרתף עילי.
לצערי האות האלחוטי די חלש בקומת המרתף ובקומה העליונה.
חשוב לציין כי אני משתמש באנטנות המקוריות שהגיעו עם הרואטר ולא ביצעתי OC לאות האלחוטי עדין, אם יש צורך ואו המלצה אבצע זאת.
אשמח מאוד להמלצות האם כדאי להחליף את הראוטר למשהו אחר שייתן מענה או האם ישנה הגדרה שאני צריך לבצע ואו להחליף אנטנות בכדי לקבל כיסוי מלא בבית.
תודה רבה,
חג שמח!
ברשותי ראוטר מסוג LINKSYS 1900ACS עם קושחה DD-WRT R.4009 לצערי הראוטר לא מספיק חזק למרות שהוא ממוקם בקומת הכניסה במרכז הבית בכך שהוא יכול להגיע לכל הקומות, לקומה העליונה ולקומת מרתף עילי.
לצערי האות האלחוטי די חלש בקומת המרתף ובקומה העליונה.
חשוב לציין כי אני משתמש באנטנות המקוריות שהגיעו עם הרואטר ולא ביצעתי OC לאות האלחוטי עדין, אם יש צורך ואו המלצה אבצע זאת.
אשמח מאוד להמלצות האם כדאי להחליף את הראוטר למשהו אחר שייתן מענה או האם ישנה הגדרה שאני צריך לבצע ואו להחליף אנטנות בכדי לקבל כיסוי מלא בבית.
תודה רבה,
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תעשה חיפוש על קליטת WIFI ותראה כל כך הרבה פעמים את אותה שאלה ואותה תשובה.
בגלל זה כנראה לא ממהרים לענות לשאלות כאלו כבר.
צריך להוסיף נקודות גישה נוספות לרשת האלחוטית בבית, ורצוי מאוד שיהיו מחוברות קווית לראוטר הראשי.
אי אפשר להסתמך על מכשיר אחד כדי לספק רשת יציבה ל- 3 קומות.
תחשוב על כך שהשידור הוא לא רק מהראוטר למכשירים, אלא גם מהמכשירים לראוטר.
מה יעזור לך להחליף אנטנות או למצוא את המכשיר המפלצתי עם ה- WIFI הכי חזק שאפשר, אם הטלפון שלך לא מסוגל לשדר בעוצמה מתאימה כדי שהראוטר יקלוט אותו?
בגלל זה כנראה לא ממהרים לענות לשאלות כאלו כבר.
צריך להוסיף נקודות גישה נוספות לרשת האלחוטית בבית, ורצוי מאוד שיהיו מחוברות קווית לראוטר הראשי.
אי אפשר להסתמך על מכשיר אחד כדי לספק רשת יציבה ל- 3 קומות.
תחשוב על כך שהשידור הוא לא רק מהראוטר למכשירים, אלא גם מהמכשירים לראוטר.
מה יעזור לך להחליף אנטנות או למצוא את המכשיר המפלצתי עם ה- WIFI הכי חזק שאפשר, אם הטלפון שלך לא מסוגל לשדר בעוצמה מתאימה כדי שהראוטר יקלוט אותו?