המלצה לסטרימר תומך 4K UHD
היי חברים,
אני תר אחר השילוב המנצח של סטרימר טוב ומסך OLED 4K UHD איכותי, אשמח להמלצותיכם על סטרימר איכותי.
שימושים: צפייה בתכנים באיכות 1080P BLURAY / 4K בלבד, דרך מחשב נייד וסטרימר, הצפייה הינה דרך תכנת BS PLAYER , עם תרגום עברי שאני מלביש בתוכנה.
לצערי, אני מאוד חד הבחנה לאיכות צפייה "לא נקייה" או "לא מושלמת", כך שאשמח אם תוכלו להתחשב בכך בהמלצותיכם
תקציב: לא קיים כ"כ כי אינני יודע כמה עולה סטרימר איכותי , אך הייתי אומר שבאיזור ה- 1/2K , אלא אם כן זהו אינו תקציה מספק ואז אעלה.
תודה רבה.
אני תר אחר השילוב המנצח של סטרימר טוב ומסך OLED 4K UHD איכותי, אשמח להמלצותיכם על סטרימר איכותי.
שימושים: צפייה בתכנים באיכות 1080P BLURAY / 4K בלבד, דרך מחשב נייד וסטרימר, הצפייה הינה דרך תכנת BS PLAYER , עם תרגום עברי שאני מלביש בתוכנה.
לצערי, אני מאוד חד הבחנה לאיכות צפייה "לא נקייה" או "לא מושלמת", כך שאשמח אם תוכלו להתחשב בכך בהמלצותיכם
תקציב: לא קיים כ"כ כי אינני יודע כמה עולה סטרימר איכותי , אך הייתי אומר שבאיזור ה- 1/2K , אלא אם כן זהו אינו תקציה מספק ואז אעלה.
תודה רבה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בתקציב הזה הסטרימר הכי טוב שאתה יכול לקנות יהיה הנבידיה שילד:
https://www.amazon.com/NVIDIA-Shield-St ... 915&sr=8-1
https://www.amazon.com/NVIDIA-Shield-St ... 915&sr=8-1
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מצטרף בחום להמלצה של toxin - יש לי אותו בבית ומרוצה בטירוף.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Doli
·
ממליץ לקחת את הדגם החדש, הוא כולל תמיכה רשמית ב-DV בזמן שהדגמים הישנים לא תומכים.
·
ממליץ לקחת את הדגם החדש, הוא כולל תמיכה רשמית ב-DV בזמן שהדגמים הישנים לא תומכים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Doli
·
אכן, דגם 2019.
·