שלום לכולם.
אני מעוניין להעביר כבל אודיו מהסאב לכיוון המגבר בתעלה בקיר. התעלה כבר מוכנה. איפה אני יכול לרכוש כבל מתאים לסאב + 2 בננות שלאחר ההשחלה אוכל לחבר את הבננות לשני הקצוות של הכבל?
אם אני לא טועה, אני צריך כבל 75 אום?
תודה.
רכישת כבל סאב להשחלה בקיר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בעקרון כן אתה צריך כבל עם עיכבה של 75 אוהם אבל זה לא קריטי בסאבים. מה שיותר חשוב זה סיכוך ובידוד מהפרעות חשמל בעיקר כשמדובר באורכים העולים על מטרים ספורים.
אחת החברות הטובות שגם לא קורעת במחירים היא Blue Jeans Cable ובדף המקודש לכבלים לסאב תוכל לבחור את סוג הכבל המתאים לך והאורך. אגב, ההמלצה שלהם לכבלים העוברים דרך תעלות היא Belden 1695A. הם מגיעים עם מחברי RCA מוכנים אבל זה לא אמור להפריע להשחלה בתעלה.
סתם שאלה, לא שווה לך לשקול פתרונות אלחוטיים ולהימנע ממשיכת כבל בתעלות? עבור סאבים זה אלטרנטיבה מאוד סבירה.
אחת החברות הטובות שגם לא קורעת במחירים היא Blue Jeans Cable ובדף המקודש לכבלים לסאב תוכל לבחור את סוג הכבל המתאים לך והאורך. אגב, ההמלצה שלהם לכבלים העוברים דרך תעלות היא Belden 1695A. הם מגיעים עם מחברי RCA מוכנים אבל זה לא אמור להפריע להשחלה בתעלה.
סתם שאלה, לא שווה לך לשקול פתרונות אלחוטיים ולהימנע ממשיכת כבל בתעלות? עבור סאבים זה אלטרנטיבה מאוד סבירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.