מחפש את השילוב הזול, האיכותי והיעיל ביותר לצפייה בתכנים באיכות 1080P/4K
היי חבר'ה,
מתחבט בשאלה מהו השילוב הטוב והזול ביותר לצפייה בתכנים באיכות גבוהה.
כיום יש לי מסך LCD פשוט שאינו תומך 1080P/4K ובנוסף לפטופ קטן ופשוט שבו אני צופה בתכנים באיכות BLURAY 1080P.
רוצה למצוא שילוב יעיל ותחלופה לציוד הנ"ל.
אופן הצפייה שלי הוא בסרטים במחשב, דרך תוכנת BS PLAYER כאשר אני מוסיף להם תרגום שאני מוריד. צופה רק באיכות 1080P כשהשאיפה היא להשתדרג גם ל-4K.
רוצה לשנות לצפייה דרך מסך הטלויזייה, כשאני משדר דרך הלפטופ/ מכשיר כלשהו, את התכנים.
נטפליקס וכדומה - לא רלוונטי עבורי. בהתחלה חשבתי על להשקיע בלפטופ תומך 4K אבל אז הסבו את תשומת ליבי לכך שהפיתרון היעיל יותר הוא השקעה בסטרימר ומסך חדש. כיוון שאינני עסקתי בחידושים והטכנולוגיות החדשות כבר שנים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם.
שמעתי בנוסף על מוצר שנקרא - "כרום קאסט", אשמח לחוות דעתכם.
תודה רבה.
מתחבט בשאלה מהו השילוב הטוב והזול ביותר לצפייה בתכנים באיכות גבוהה.
כיום יש לי מסך LCD פשוט שאינו תומך 1080P/4K ובנוסף לפטופ קטן ופשוט שבו אני צופה בתכנים באיכות BLURAY 1080P.
רוצה למצוא שילוב יעיל ותחלופה לציוד הנ"ל.
אופן הצפייה שלי הוא בסרטים במחשב, דרך תוכנת BS PLAYER כאשר אני מוסיף להם תרגום שאני מוריד. צופה רק באיכות 1080P כשהשאיפה היא להשתדרג גם ל-4K.
רוצה לשנות לצפייה דרך מסך הטלויזייה, כשאני משדר דרך הלפטופ/ מכשיר כלשהו, את התכנים.
נטפליקס וכדומה - לא רלוונטי עבורי. בהתחלה חשבתי על להשקיע בלפטופ תומך 4K אבל אז הסבו את תשומת ליבי לכך שהפיתרון היעיל יותר הוא השקעה בסטרימר ומסך חדש. כיוון שאינני עסקתי בחידושים והטכנולוגיות החדשות כבר שנים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם.
שמעתי בנוסף על מוצר שנקרא - "כרום קאסט", אשמח לחוות דעתכם.
תודה רבה.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בשנים האחרונות התוכנה ש'כבשה את השוק' היא קודי. תוכנה מצוינת להזרמת מדיה וניהול ספריות מדיה.
אפשר להריץ אותה ממחשב HTPC/MINI PC או מסטרימר שמריץ אנדרואיד.
מחשב יעלה יותר יקר מסטרימר. סטרימרים יש מ-250 ש"ח (דוגמאת Mi Box) ופחות, עד 800-900 ש"ח כדוגמת Nvidia Shield.
הם מריצים 4K+HDR. תוכל לקרוא רבות עליהם בפורום.
תנסה להריץ קודי מהלפ-טופ שלך לראות אם אתה מתחבר לממשק שלה.
מחשב יעלה יותר יקר מסטרימר. סטרימרים יש מ-250 ש"ח (דוגמאת Mi Box) ופחות, עד 800-900 ש"ח כדוגמת Nvidia Shield.
תנסה להריץ קודי מהלפ-טופ שלך לראות אם אתה מתחבר לממשק שלה.
כרגע מוריד ואנסה. כלומר לדברייך - אין שום סיבה/ הצדקה להשקיע בלפטופ? כל לפטופ פשוט ייעשה את העבודה בצורה דומה? לשמור את הכסף למסך OLED איכותי וסטרימר?שי-כ כתב:בשנים האחרונות התוכנה ש'כבשה את השוק' היא קודי. תוכנה מצוינת להזרמת מדיה וניהול ספריות מדיה.
תנסה להריץ קודי מהלפ-טופ שלך לראות אם אתה מתחבר לממשק שלה....
מה לגביי שידור התכנים דרך תוכנת- BS PLAYER עם תרגום , כפי שאני צופה כיום? אפשרי / איכות צפייה מיטבית?
לא חשבתי על תקציב ספציפי, כן אומר שאני מעוניין במסך OLED UHD וסטרימר טוב.toxin כתב:עדיף שתציין מה התקציב שאתה מוכן להשקיע בטלויזיה ובסטרימר....
הייתי אומר שבאיזור ה-7-5K לכל העסק, גמיש קצת אם יש צורך.
אני חבר במועדונים "הוט" ו-"הייטק זון", אם יש מבצעים למוצרים רלוונטיים ואני גם פתוח להזמנה מחו"ל- אם משתלמת וכוללת אחריות בארץ.
תודה.
מרחק הצפייה שלי די קטן, כ-3 מטר (חדר שינה).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
במסכי סוני יש לך אפשרות להוריד קודי ישירות למסך ואז אין ממש צורך בסטרימר
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

סוני 8096 עולה כ 6500 .הקודי מאוד פשוט להתקנה .כנראה בסכום הזה זה המסך הטוב ביותר
אילו אופציות עוד ישנן?claudia5 כתב:סוני 8096 עולה כ 6500 .הקודי מאוד פשוט להתקנה .כנראה בסכום הזה זה המסך הטוב ביותר...
מזכיר שוב שיכול להזמין מחו״ל אם זה מוזיל את העלות ושיש לי גם כרטיסים של מועדונים ״הוט״ ו-״הייטקזון״.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לא חושב שבתווך המחירים יש משהו טוב יותר.מחול לא תוזיל מסך כזה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אתה חייב לחלק את השאלה ל 2 ב 2 פורומים שונים, האחד מה הטלוויזיה הכי טובה שתקבל בתקציב שלך, והשניה מה אפשרות ההזרמה הכי טובה שתקבל בתקציב שלך.
עד שלא תתקצב את 2 אלו יהיה קשה עד בלתי אפשרי לענות לך.
בכל מקרה פורום כללי זה ממש לא המקום לשאלות הללו.
בכל מקרה פורום כללי זה ממש לא המקום לשאלות הללו.
תודה לך, קיבלתי. אין לי איך לתקצב כל-כך סטרימר, משום שאין לי מושג מה עלות סטרימר רע ומה עלות סטרימר איכותי ומה בכלל ההבדלים בניהם.. אבל אפתח דיונים בפורומים הרלוונטיים.Huber כתב:אתה חייב לחלק את השאלה ל 2 ב 2 פורומים שונים, האחד מה הטלוויזיה הכי טובה שתקבל בתקציב שלך, והשניה מה אפשרות ההזרמה הכי טובה שתקבל בתקציב שלך.
בכל מקרה פורום כללי זה ממש לא המקום לשאלות הללו....
תודה רבה.