חושב לעבור לפרטנר...

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
אדי1969 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ערב טוב ושבת שלום.
יש לי 3 שאלות בבקשה.
1-אם יש לי טלויזיה חכמה LG והורדתי מחנות האפליקציות של הטלויזיה את האפליקציה של פרטנר,האם אהיה חייב להשתמש בסטרימר שפרטנר מספקת או שאוכל להשתמש באפליקציה שמובנית כבר בטלויזיה ולחסוך 30 שח בחודש?
2-במידה ואוכל להשתמש באפליקציה שמובנית בטלויזיה ולא אצטרך סטרימר,האם הממשק והתוכן של פרטנר ירוץ באותה איכות ומהירות כמו ללקוח שיש לו סטרימר?(יש לי טלויזיה חכמה בת שנה תומכת 4K?
3-במידה ואשתמש רק באפליקציה שמובנית בטלויזיה,האם אוכל להקליט תוכניות?האם התוכניות שאקליט נשמרות בענן של פרטנר או על איזה שהוא דיסק קשיח שמובנה בסטרימר?ואני לא מדבר על כך שאפשר לצפות שבועיים אחורה בתוכניות של כל הערוצים,אלא אני מדבר על הקלטה של תוכנית מסויימת שאני רוצה לשמור בהקלטות שלי אפילו למעלה מחודש.
תודה לעוזרים.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

1- המחיר בסיס שלהם הוא 69 ש"ח וכולל סטרימר במתנה. אין פחות מזה למי שלא לוקח ממיר.
2- הסטרימר שלהם די חלש גם ככה.
3- ההקלטות בכל מקרה בענן אצלם וניתן לראות מכל מכשיר בבית שיש בו פרטנר טיוי. הם בעצם מקליטים את כל הערוצים שהם משדרים ושומרים שבועיים. אם סימנת תוכנית "להקלטה" אז שומרים לך את זה בענן עבורך לצפיה עד חצי שנה או שנה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”