בעיה אחת נפתרה - אני מצליח להתחבר דרך דפדפן מחוץ לרשת הביתית לממשק של הראוטר שלי.
הבעיה היתה שהגדרתי איזה משהו לא נכון ב-Port Forwarding:
דרך Remote Desktop אני גם מצליח לקבל חיווי שיש חיבור, כמובן שחיבור בפועל לא מתבצע דרך RD מכיוון שהראוטר לא תומך ב-RD.
נשארה בעיה מס' 2 שמפורטת בסוף הפוסט, איך להתחבר למחשב ספציפי?!
עריכה2
בעיה שניה נפתרה.
אני מצליח להתחבר מחוץ לבית למחשב ספציפי.
ב-Port Forwarding הפניתי את פורט 3389 לכתובת IP פנימית של מחשב ספציפי ולכן אני מצליח להתחבר רק אליו.
אך צצה בעיה שלישית
מה שאני לא יודע לעשות זה איך להתחבר למחשבים אחרים בבית באותה דרך.
האם ניתן לבצע Port Forwarding ליותר מכתובת IP פנימית אחת? חיפוש מהיר בגוגל אומר שלא, מישהו מכיר דרך?
עריכה3:
טוב, אז גם בעיה 3 נפתרה
אם אי פעם מישהו יגיע לפה עם שאלה דומה שישאל ואנסה לעזור,מקווה שאזכור בכלל מה עשיתי.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם,
ראשית נתוני הציוד ומה אני רוצה:
- יש לי בבית 3 מחשבים, ברצוני להתחבר למחשבים מרחוק בעזרת הפונקציה של ווינדוס Remote Desktop.
- יש לי DDNS פעיל דרך NO-IP
- דרך אחת פשוטה וברורה עבורי לבצע את הנדרש היא להתקין קליינט של NO-IP על המחשב, לאפשר בווינדוס התחברות מרחוק, להגדיר IP פנימי קבוע למחשב, להגדיר את העברת הפורטים Port Forwarding, הרלוונטים בראוטר ולהתחבר.
עכשיו אני רוצה לעשות משהו שהוא קצת יותר מורכב עבורי.
- מכיוון שהראוטר שלי (WRT1900ACS) תומך ב-NO-IP באופן מובנה, אני מעוניין להשתמש ביכולת הזאת להתחבר למחשבים בבית מרחוק מבלי להתקין את הקליינט של NO-IP על כל מחשב.
- התחברתי ל-NO-IP בממשק של הראוטר ואני רואה שהחיבור הצליח.
- כשאני נמצא מחוץ לרשת הביתית ומנסה להתחבר לכתובת ה-DDNS דרך הדפדפן אן RD אני לא מגיע לשום מקום.
מה אני אמור לעשות כדי:
1. להיות מסוגל להתחבר מחוץ לרשת הביתית לכתובת ה-DDNS
2. ברגע שאצליח להתחבר לכתובת ה-DDNS כאשר אני נמצא מחוץ לבית, איך אני ניגש לכל מחשב ברשת הביתית בעזרת Remote Desktop?
תודה מראש לכל העוזרים