פרטנר TV וSony
היי, ברשותי XF9005 כמו לחצי מהפורום...
לפני הבנתי, משרשורים קודמים, אין אפשרות להתקין את האפליקציה הנ"ל.
אלא את גרסת הטאבלט.
ניסיתי להתקין את גרסת הטאבלט ללא הצלחה בעזרת USB.
פעולת ההתקנה פשוט נתקעת.
האם מישהו באמת הצליח?
ואם כן, אפשר לשלוח לינק לAPK?
אלא את גרסת הטאבלט.
פעולת ההתקנה פשוט נתקעת.
האם מישהו באמת הצליח?
ואם כן, אפשר לשלוח לינק לAPK?
·תחסוך לעצמך עוגמת נפש ותעבור לסטינג. האפליקציה עובדת מעולה על הסוני. איכות השידור טובה. התכנים לא רואים את פרטנר טיוי ממטר.Erolv כתב:היי, ברשותי XF9005 כמו לחצי מהפורום...
אלא את גרסת הטאבלט.
פעולת ההתקנה פשוט נתקעת.
האם מישהו באמת הצליח?
ואם כן, אפשר לשלוח לינק לAPK?...
* הסיבה שאני מתעקש להתקין את האפליקציה הביזיונית שלהם היא כי יש לי משתמש "בחינם" מההורים.
לאחר כמה שעות הצלחתי להתקין את האפליקציה (גרסת הטאבלט), אכתוב כאן למי שיתעניין בעתיד הוראות התקנה:
1. באמצעות סיייר הקבצים solid explorer התקנתי את הAPK, ההתקנה הישירה היא ללא קיצור דרך לאפליקציה.
2. נדרשתי ליצור קיצור דרך לאפליקציה באמצעות עוד אפליקציה נוספת TV APP REPO, אפליקציה זו כבר לא קיימת בחנות של גוגל ולכן, נדרשתי להוריד את הAPK מהאינטרנט ולהתקין דרך USB.
* שימו לב, אין אפשרות לשלוט דרך שלט הטלוויזיה על האפליקציה אלא, רק באמצעות עכבר או לחילופין, אפליקציה המדמה עכבר.
* פורמט הסאונד הוא סטריאו בלבד בכל התכנים שיצא לי לבדוק. ככל הנראה בגלל שהאפליקציה מיועדת לטאבלט.
* את הAPK של פרטנר TV ניתן להוריד מכל מיני אתרים (עשו חיפוש קצר בגוגל)
לאחר כמה שעות הצלחתי להתקין את האפליקציה (גרסת הטאבלט), אכתוב כאן למי שיתעניין בעתיד הוראות התקנה:
1. באמצעות סיייר הקבצים solid explorer התקנתי את הAPK, ההתקנה הישירה היא ללא קיצור דרך לאפליקציה.
2. נדרשתי ליצור קיצור דרך לאפליקציה באמצעות עוד אפליקציה נוספת TV APP REPO, אפליקציה זו כבר לא קיימת בחנות של גוגל ולכן, נדרשתי להוריד את הAPK מהאינטרנט ולהתקין דרך USB.
* שימו לב, אין אפשרות לשלוט דרך שלט הטלוויזיה על האפליקציה אלא, רק באמצעות עכבר או לחילופין, אפליקציה המדמה עכבר.
* פורמט הסאונד הוא סטריאו בלבד בכל התכנים שיצא לי לבדוק. ככל הנראה בגלל שהאפליקציה מיועדת לטאבלט.
* את הAPK של פרטנר TV ניתן להוריד מכל מיני אתרים (עשו חיפוש קצר בגוגל)
@Erolv
·
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=15
יש פה מדריך איך להתקין (לא את גרסת הטאבלט). בהצלחה.
·
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=15
יש פה מדריך איך להתקין (לא את גרסת הטאבלט). בהצלחה.