היי.
יש לי בבית כמה נקודות בזק .. אני רוצה להתחבר לבזק (אינטרנט). ובחדר שלי ספציפית אין
אני צריך שהמודם יהיה בחדר שלי ספציפית, ובחדר אין נקודה של בזק
מה אני צריך לעשות? למי אני צריך לפנות כדי שיעשה לי נקודת בזק בחדר הספציפי שלי? טכנאי של בזק היה אצלי ואמר שהוא לא יכול לעשות את זה בעצמו.
הוספת נקודת בזק בחדר שלי
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תלוי מה אתה רוצה לעשות.
מה מבנה הבית, איפה ריכוז התקשורת (מאיפה קו בזק נכנס לדירה)
האם יש תעלה לחיווט בין החדר שלך לארון תקשורת דירתי.
אם יש נקודה פעילה קרובה לחדר שלך, אפשר למשוך ממנה המשך חיווט לחדר שלך. (מקסימום לקדוח בקיר החדר חור כדי להעביר את כבל הטלפון)
אם אתה בסדר עם זה שהחוט ירוץ מעל הפאנלים, אתה יכול עשות את זה לבד, או להזמין חשמלאי
אם אתה רוצה להעביר צינור לחיווט בתוך הקירות, שיפוצניק הוא הכתובת.
אכן, טכנאי בזק לא עושים עבודות מסוג זה.
אם יש נקודה פעילה קרובה לחדר שלך, אפשר למשוך ממנה המשך חיווט לחדר שלך. (מקסימום לקדוח בקיר החדר חור כדי להעביר את כבל הטלפון)
אם אתה בסדר עם זה שהחוט ירוץ מעל הפאנלים, אתה יכול עשות את זה לבד, או להזמין חשמלאי
אכן, טכנאי בזק לא עושים עבודות מסוג זה.
מדובר בבית פרטיAmir64 כתב:תלוי מה אתה רוצה לעשות.
אכן, טכנאי בזק לא עושים עבודות מסוג זה....
אני מאמין לעניות דעתי שהפתרון הוא להשחיל כבל בתוך הצינורות הקיימים במבנה הבית
חשמלאי הוא הכתובת?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אם אתה יודע לזהות את הצינור שמגיע לחדר שלך, ויש בו מקום, אתה יכול לנסות להשחיל לבד.
אם כבר יש בצינור חיווט כל שהוא, כדאי להוציא את החיווט הקיים.
צריך לחבר חוט משיכה אל קצה אחד, למשוך את החיווט הקיים עד שחוט המשיכה יגיע את הצד השני.
ואז לחבר את החיווט הקיים + חוט הטלפון אל חוט המשיכה, ולמשוך בחזרה.
חייב לוודא שחוט המשיכה שלך מספיק ארוך, ולחבר את החיווט טוב אליו, שלא יתנתק בעת המשיכה.
רצוי מאוד לעשות זאת עם מישהו שיכול לעזור לדחוף בצד אחד, כשמושכים בצד השני, ולא למשוך בכח.
אם כבר יש בצינור חיווט כל שהוא, כדאי להוציא את החיווט הקיים.
צריך לחבר חוט משיכה אל קצה אחד, למשוך את החיווט הקיים עד שחוט המשיכה יגיע את הצד השני.
ואז לחבר את החיווט הקיים + חוט הטלפון אל חוט המשיכה, ולמשוך בחזרה.
חייב לוודא שחוט המשיכה שלך מספיק ארוך, ולחבר את החיווט טוב אליו, שלא יתנתק בעת המשיכה.
רצוי מאוד לעשות זאת עם מישהו שיכול לעזור לדחוף בצד אחד, כשמושכים בצד השני, ולא למשוך בכח.