מספר שאלות בעקבות רכישת LCD
1. חיברתי את ה-יס דרך SCART והגדרתי את הממיר ל-RBG. את הוידאו חיברתי דרך קומפוזיט "פשוט". אני חייב לציין שאני פשוט לא רואה שום הבדל באיכות התמונה. משהו בחיבורים או בהגדרות לא בסדר, או שזה באמת המצב... ?
2. דרך ה-SCART הוא כותב לי באינפורמציה שמדובר בחיבור של 50Hz. דרך הקומפוזיט הוא כותב לי שמדובר בחיבור של PAL. למה ההבדל ? האם 50 הרץ זה המקסימום שיש היום ב-יס ?
3. הגדרתי דרך היס את המסך כ- 16:9, אבל אני לא רואה הבדל בתמונה. למה ?
4. כיצד מומלץ להגדיר את התמונה בטלויזיה - Full, Panorama וכו' ? האם ההגדרות משתנות לפי סוג התוכנית (למשל ערוץ 2 שלא משודר במסך רחב, לעומת ערוצי הסרטים שכן ?)
תודה לעונים.
2. דרך ה-SCART הוא כותב לי באינפורמציה שמדובר בחיבור של 50Hz. דרך הקומפוזיט הוא כותב לי שמדובר בחיבור של PAL. למה ההבדל ? האם 50 הרץ זה המקסימום שיש היום ב-יס ?
3. הגדרתי דרך היס את המסך כ- 16:9, אבל אני לא רואה הבדל בתמונה. למה ?
4. כיצד מומלץ להגדיר את התמונה בטלויזיה - Full, Panorama וכו' ? האם ההגדרות משתנות לפי סוג התוכנית (למשל ערוץ 2 שלא משודר במסך רחב, לעומת ערוצי הסרטים שכן ?)
תודה לעונים.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
1. ההבדל תלוי גם באיכות התוכן, לא רק באיכות החיבור. אני מניח שתוכן של DVD בקומפוזיט הוא בערך באיכות של יס ב-SCART (לא הייתי מתפלא אם ה-DVD היה נראה יותר טוב).
2. PAL משדרת ב-50 הרץ.
3. אין לי יס, סורי.
4. אצלי, בשידורי טלויזיה, אני שם על מתיחה פנורמית. אבל שוב, אצלי אין יס אז בכלל אין מסך רחב.
2. PAL משדרת ב-50 הרץ.
3. אין לי יס, סורי.
4. אצלי, בשידורי טלויזיה, אני שם על מתיחה פנורמית. אבל שוב, אצלי אין יס אז בכלל אין מסך רחב.
Silence speaks louder than words
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
1. מוזר, ההבדל אמור להיות חד וברור. אצלי זה כך
2. ענו
3. אם הגדרת 16:9 אתה תראה מסך מלא בתוכניות שמשודרות כך. אם תגדיר מצב 4:3 אוטומטי ומעבר ל16:9 כאשר הסיגנל תואם אז המסמך יעבור בים הפורמטיםץ
עניין של העדפה. אני רואה 4:3 חוץ משידורי יס ולפעמים כדורגל כאשר השידור באיכות טובה
2. ענו
3. אם הגדרת 16:9 אתה תראה מסך מלא בתוכניות שמשודרות כך. אם תגדיר מצב 4:3 אוטומטי ומעבר ל16:9 כאשר הסיגנל תואם אז המסמך יעבור בים הפורמטיםץ
עניין של העדפה. אני רואה 4:3 חוץ משידורי יס ולפעמים כדורגל כאשר השידור באיכות טובה
העם דורש..... כל מיני דברים
לגבי 3 - לא הבנתי איך מגדירים מצב 4:3 אוטומטי. יש לי 3 אופציות: מסך רחב, 4:3 ו-letter boxsam22 כתב:1. מוזר, ההבדל אמור להיות חד וברור. אצלי זה כך
2. ענו
עניין של העדפה. אני רואה 4:3 חוץ משידורי יס ולפעמים כדורגל כאשר השידור באיכות טובה...
שארפ 32SE1.offirs כתב:על איזה דגם מדובר?
המצב של זיהוי אוטומטי ומעבר ל 16:9 שsam22 הזכיר ,קיים רק במסכי סוני,למיטב ידיעתי....
ראיתי שבהגדרות של "מסך רחב", הוא מעביר אוטומטית למצב FULL כאשר מדובר בשידורי מסך רחב, ובשידורים רגילים הוא עובר ל-PANORAMA.
אין לי מושג אם זה טוב או לא.