איך לחבר ממיר דגיטאלי למעבד וידאו חיצוני (VP20 או VP30)
שלום לכולם,
אני חוזר מאמריקה ומביא איתי מעבד DVDO VP20 (או VP30, עוד לא החלטתי). בכל מקרה אני צריך לחבר את הממיר של יס (או הוט, גם את זה אני צריך להחליט), לכניסת components של ה-DVDO.
אני מבין שהממירים בארץ מוציאים רק SCART ולא קמפוננט או HDMI. האם הממירים בארץ יודעים להוציא YUV ביציאת SCART (ואז אני צריך רק כבל פשוט), או רק RGB (ואז אני צריך Transcoder יקר)? האם יש פתרון טוב ויחסית זול שאני לא מודע לו?
תודה,
אמיר
אני חוזר מאמריקה ומביא איתי מעבד DVDO VP20 (או VP30, עוד לא החלטתי). בכל מקרה אני צריך לחבר את הממיר של יס (או הוט, גם את זה אני צריך להחליט), לכניסת components של ה-DVDO.
אני מבין שהממירים בארץ מוציאים רק SCART ולא קמפוננט או HDMI. האם הממירים בארץ יודעים להוציא YUV ביציאת SCART (ואז אני צריך רק כבל פשוט), או רק RGB (ואז אני צריך Transcoder יקר)? האם יש פתרון טוב ויחסית זול שאני לא מודע לו?
תודה,
אמיר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא צריך transcoder כדי לחבר ממיר של יס או HOT ל VP30. כניסות ה component משמשות גם ככניסות RGB - יש שקע SYNC רביעי בצד.
כל מה שאתה צריך זה מתאם SCART ל RGBS עם 4 שקעי RCA שאותם תחבר ב 4 כבלים ל VP. המתאם עולה כמה עשרות שקלים אם אני זוכר טוב.
כל מה שאתה צריך זה מתאם SCART ל RGBS עם 4 שקעי RCA שאותם תחבר ב 4 כבלים ל VP. המתאם עולה כמה עשרות שקלים אם אני זוכר טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אור ו- Catskinner, הבנתי, מצויין!!!
לכל בעלי ה-VP30/VP50 - האם אתם משתמשים ביציאה האנלוגית? האם ייתם ההבדל המרכזי בן ה-VP20 ל-VP30 הוא של-VP20 אין יציאה אנלוגית (יש רק HDMI אחד), ואין לו כניסה RGBHV (ורק שני כניסות קומפוננט).
האם אתם משתמשים ביציאה האנלוגית או בכניסת ה-RGBHV, והאם הייתם מרגישים בחסרונם?
השואת הדגמים השונים : http://www.anchorbaytech.com/support/comparison_chart
אמיר
לכל בעלי ה-VP30/VP50 - האם אתם משתמשים ביציאה האנלוגית? האם ייתם ההבדל המרכזי בן ה-VP20 ל-VP30 הוא של-VP20 אין יציאה אנלוגית (יש רק HDMI אחד), ואין לו כניסה RGBHV (ורק שני כניסות קומפוננט).
האם אתם משתמשים ביציאה האנלוגית או בכניסת ה-RGBHV, והאם הייתם מרגישים בחסרונם?
השואת הדגמים השונים : http://www.anchorbaytech.com/support/comparison_chart
אמיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני משתמש ב-VP50 (אחיו הגדול של שני אלה) ומתחבר אליו אך ורק ב-HDMI.
עד היום השתמשתי ביציאה האנלוגית רק פעם אחת (לבדוק אם זה באמת עובד...)
עד היום השתמשתי ביציאה האנלוגית רק פעם אחת (לבדוק אם זה באמת עובד...)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אמיר, אני אישית הייתי מאוד מרגיש בחסרון של יציאה אנאלוגית ב VP50 כי המסך שלי לא מקבל NR בדיגיטאלי. לעומת זאת לא הייתה לי בעיה לוותר על כניסת ה RGBHV.
בהשוואה ל VP30 אני לא הייתי מוכן להתפשר ולוותר על ה Precision Deinterlacing וזה היה השיקול העיקרי שלי בבחירת ה VP50 על פני אחיו הקטנים שאצלם זה מודול אופציונאלי.
בהשוואה ל VP30 אני לא הייתי מוכן להתפשר ולוותר על ה Precision Deinterlacing וזה היה השיקול העיקרי שלי בבחירת ה VP50 על פני אחיו הקטנים שאצלם זה מודול אופציונאלי.
משום מה ההודעה שלי נמחקה , אני שולח שוב ומקווה שלא תופיע פעמיים.
תודה לכל המשיבים, ולהלן שאלה נוספת -
מהי דרך החיבור האופטימאלית של ה-VP20 ל-מוניטור (Pannasonic TH-50PH9UK) ?
דרך א - ישירות מיציאת ה-HDMI ל-HDMI BLADE של המוניטור
דרך ב - מיציאת ה-HDMI דרך כבל HDMI-DVI ל-DVI BLADE של המוניטור
ושוב תודה על התגובות המיידות, אמיר
תודה לכל המשיבים, ולהלן שאלה נוספת -
מהי דרך החיבור האופטימאלית של ה-VP20 ל-מוניטור (Pannasonic TH-50PH9UK) ?
דרך ב - מיציאת ה-HDMI דרך כבל HDMI-DVI ל-DVI BLADE של המוניטור
ושוב תודה על התגובות המיידות, אמיר
Catskinner,Catskinner כתב:אמיר, אני אישית הייתי מאוד מרגיש בחסרון של יציאה אנאלוגית ב VP50 כי המסך שלי לא מקבל NR בדיגיטאלי. לעומת זאת לא הייתה לי בעיה לוותר על כניסת ה RGBHV.
בהשוואה ל VP30 אני לא הייתי מוכן להתפשר ולוותר על ה Precision Deinterlacing וזה היה השיקול העיקרי שלי בבחירת ה VP50 על פני אחיו הקטנים שאצלם זה מודול אופציונאלי....
אכן בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן אני קונה גם את ה-ATB102D
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כדאי לך לברר אם הפנסוניק מסוגל לקבל Native Rate בכלל. עד כמה שידוע לי יש עם זה בעיה ב 50Hz. יכול מאוד להיות שאני טועה אבל אני זוכר שהמסך היחיד 50 אינטש שמקבל NR ב HDMI הוא ה Pioneer PDP-5000EX. אני מקווה עבורך שאני טועה כי הוא גם יקר לאללה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

guyezra, כן יש לי VP50 שהחליף את ה iScan HD הישן שלי. דווקא רכשתי אותו בארץ, בעולם הדיגיטאלי ברמה"ש. למה?
HDMI blade של Panasonic לא תומך NR. את ה-DVI blade לא ניתן להשיג בארץ, אבל יש אומרים שהוא כן תומך NR. אם זה באמת כך (התוכל לבדוק זאת?), הדרך ב' היא אופטימלית.amirbd כתב: מהי דרך החיבור האופטימאלית של ה-VP20 ל-מוניטור (Pannasonic TH-50PH9UK) ?
דרך ב - מיציאת ה-HDMI דרך כבל HDMI-DVI ל-DVI BLADE של המוניטור...
ויטלי