התקשרנו כדי להחליף את ה DLINK224 המיושן (2013) שמתפקד כמודם בלבד ואלו האופציות היחידות שהעמידו בפנינו:
1. השאלה בשכירות חודשית ניתן לבצע רק על נתב B ( לא מתאים לנו כי לא ניתן להפוך למודם / או שאני לא יודע על כך)
2. רכישת נתב ב269-299 שח אך הנה הקאצ':
- "לא ניתן לבחור דגם, הדגם ישלח רנדומאלית לפי המלאי" (ולכן גם העלות תשתנה)
- יש DLINK ו VTECH, רק את ה DLINK ניתן להפוך למודם" (זה מה שהם אמרו)
- אם נקבל במשלוח את ה VTECH, אז לא נוכל להפוך למודם וגם לא נוכל להחליף כי זה ברכישה
- אם נרכוש מודם פרטי אחר, לא נוכל לקבל תמיכה.
3. הלכנו לבזק סטור, יש שם רק DLINK מדגם אחר שעולה 560 שח ואף אחד שם לא יודע אם ניתן להפוך אותו למודם
מדיניות חדשה בהשאלת ציוד בזק?
-
mescaline
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
נערך לאחרונה על ידי mescaline ב 17/12/2019 13:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
החברה לא רוצה שירכשו ממנה, לא צריך להתעקש.
אפשר להתייעץ בפורום לקבל דגם מומלץ ולרכוש בחנויות לדוגמת קיאספי
אפשר להתייעץ בפורום לקבל דגם מומלץ ולרכוש בחנויות לדוגמת קיאספי
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
mescaline
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
ברור שזו האופציה העדיפה אך במקרה של תקלה, בזק לא יתנו שרות תמיכה כי בקצה הקו לא יהיה ציוד "שלהם"
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
@mescaline
לא יודע על איזה דגם של VTECH מדובר, אבל לי יש את הדגם מלפני כשנתיים, והוא עובד כמודם (דרש עידכון קושחה).
לא יודע על איזה דגם של VTECH מדובר, אבל לי יש את הדגם מלפני כשנתיים, והוא עובד כמודם (דרש עידכון קושחה).
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
לי וגם להורים שלי לא מחובר ציוד של בזק ושהיו בעיות הם כן נתנו תמיכה ואפילו הגיע טכנאי, לא היה לו אכפת איזה ציוד יש.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
מה שבטוח שהם לא יכולים לפתור כלום מרחוק כשהציוד לא שלהם וביקור טכנאי זה כל פעם להיתקע שעות בבית