שילוב של טלוויזיה ומקרן
שלום לכולם,
לאחר התלבטויות רבות, ולאחר שהבנתי שקניית טלוויזיה שתספק אותי תעלה בסביבות ה-18,000-19,000 שקלים, אני די קרוב להחלטה על שילוב של טלוויזיה קטנה וסבירה לשידורים רגילים, יחד עם מקרן 1080P לצפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה. אני אמור לטוס לארה"ב באוגוסט, ואני מתכנן לקנות שם מקרן כזה. עוד לא החלטתי בין ה-Sony Pearl VW50 או ה-HC5000BL של מיצובישי. ייתכן שהתחרות תהיה יותר מעניינת כשאהיה שם.
בכל אופן, אני אשמח להמלצות מאנשים עם מערכת דומה על טלוויזיה שתהווה תחליף למקרן עבור שידורים רגילים. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-4500 שקלים על הטלוויזיה. אני מעריך שגודלה יהיה לא יותר מ-32 אינץ', למרות שאם יש מסך 37" בטווח הזה, מה טוב. רוב הזמן הטלוויזיה תציג שידורים רגילים ולא HD.
השילוב הזה, כולל מסך הקרנה ועמוד תלייה, אמור לעלות לי פחות מ-20,000 שקלים, שזה פחות או יותר מה שהתכוונתי להוציא על הטלוויזיה בלבד.
אגב, לגבי הפנינה של סוני - לא מצאתי מידע על אורך חיי המנורה שלה. המנורה של מיצובישי אמורה להחזיק עד 5000 שעות, שזה מרשים ביותר. מישהו יכול להאיר את עיניי?
תודה מראש.
לאחר התלבטויות רבות, ולאחר שהבנתי שקניית טלוויזיה שתספק אותי תעלה בסביבות ה-18,000-19,000 שקלים, אני די קרוב להחלטה על שילוב של טלוויזיה קטנה וסבירה לשידורים רגילים, יחד עם מקרן 1080P לצפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה. אני אמור לטוס לארה"ב באוגוסט, ואני מתכנן לקנות שם מקרן כזה. עוד לא החלטתי בין ה-Sony Pearl VW50 או ה-HC5000BL של מיצובישי. ייתכן שהתחרות תהיה יותר מעניינת כשאהיה שם.
בכל אופן, אני אשמח להמלצות מאנשים עם מערכת דומה על טלוויזיה שתהווה תחליף למקרן עבור שידורים רגילים. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-4500 שקלים על הטלוויזיה. אני מעריך שגודלה יהיה לא יותר מ-32 אינץ', למרות שאם יש מסך 37" בטווח הזה, מה טוב. רוב הזמן הטלוויזיה תציג שידורים רגילים ולא HD.
השילוב הזה, כולל מסך הקרנה ועמוד תלייה, אמור לעלות לי פחות מ-20,000 שקלים, שזה פחות או יותר מה שהתכוונתי להוציא על הטלוויזיה בלבד.
אגב, לגבי הפנינה של סוני - לא מצאתי מידע על אורך חיי המנורה שלה. המנורה של מיצובישי אמורה להחזיק עד 5000 שעות, שזה מרשים ביותר. מישהו יכול להאיר את עיניי?
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
יש את הפנינה ויש את אבן האודם (RUBY).
הפנינה היא גירסא זולה יותר של ה-RUBY אשר במקור השתמשה במקור אור ייחודי (וקצר חיים) מסוג XENON.
הפנינה משתמשת בתאורת UHP סטנדרטית לחלוטין, כך שזמן החיים שלה נע בין 2000-4000 שעות (תלוי את מי שואלים).
הפנינה היא גירסא זולה יותר של ה-RUBY אשר במקור השתמשה במקור אור ייחודי (וקצר חיים) מסוג XENON.
הפנינה משתמשת בתאורת UHP סטנדרטית לחלוטין, כך שזמן החיים שלה נע בין 2000-4000 שעות (תלוי את מי שואלים).
נסה את הPANASONIC AE-1000 עוד לא עשיתי לו את כל ההתאמות (ואגב צריך עזרה בזה)אבל איכות תמונה מדהימה
המקרן הוא LCD אבל לא תבחין בפיקסלים בכלל אלא אם תתקע את הראש למסך
המחיר שלו כמחיר המיצובישי ומעט יותר זול בסביבות ה2800$
אתה מוזמן לראותו אצלי
לדעתי מדהים
המקרן הוא LCD אבל לא תבחין בפיקסלים בכלל אלא אם תתקע את הראש למסך
המחיר שלו כמחיר המיצובישי ומעט יותר זול בסביבות ה2800$
אתה מוזמן לראותו אצלי
לדעתי מדהים
טוב, קניתי לי את ה-Phillips 32PF5331 בעקבות המלצה בפורום טלוויזיות. זו טלוויזיה נחמדה ביותר, עם מחיר שפוי בגודל 32". בחיבור Progressive Scan ל-DVD LG שלי, התמונה נראתה מ-ע-ו-ל-ה, הרבה יותר מהאיכות שראיתי בחנות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- lironanav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הייתי הולך לראות את ה LCD 32 של סמסונג דגם R81 שחורים לא רעים בכלל חדות טובה
לא נופלת מהסוני XBR המון המון חיבורים ויציאות תמורה לא רעה בכלל לכסף
לגבי מקרן תבדוק טוב טוב יכול להיות שיותר שווה לך הפנסוניק שניראה לעניות דעתי מדהים
(אומנם לא ברמה של הJVC החדש אבל הוא גם עולה כפול לגבי הסוני אכן מקרן טוב אבל קצת
יקר מידי לאור שפע האופציות שיש בשוק האמריקאי תמורת מה שאתה מקבל אם התקציב שלך בערך 3000 לך על המיצובישי אם אתה יכול לעלות קצת הפנסוניק לדעתי עדיף נכון להיום כמובן
רק תחפש שם טוב טוב יש מציאות יש אתרים וחנויות שיעשו לך ללא הריביית המעצבן
לא נופלת מהסוני XBR המון המון חיבורים ויציאות תמורה לא רעה בכלל לכסף
לגבי מקרן תבדוק טוב טוב יכול להיות שיותר שווה לך הפנסוניק שניראה לעניות דעתי מדהים
(אומנם לא ברמה של הJVC החדש אבל הוא גם עולה כפול לגבי הסוני אכן מקרן טוב אבל קצת
יקר מידי לאור שפע האופציות שיש בשוק האמריקאי תמורת מה שאתה מקבל אם התקציב שלך בערך 3000 לך על המיצובישי אם אתה יכול לעלות קצת הפנסוניק לדעתי עדיף נכון להיום כמובן
רק תחפש שם טוב טוב יש מציאות יש אתרים וחנויות שיעשו לך ללא הריביית המעצבן