אזהרה לקהל הציבור. PEB61HD של פוג'יקום - קניה גרועה.
קצת התאכזבתי מהעצות בפורום.
רכשתי בהמלצת חברי הפורום בזמנו את הדגם הנ"ל.
מהרגע הראשון ראו יס בצורה זוועתית, צבעים לא אמיתיים, פיקסול וכו'. אחרי אינספור אינטרקציות מעיקות עם יניר מערכות (ראוי לציין שם בחור בשם דוד שהיה נחמד) באו לביתי לבדוק עם מיכשור מתקדם והודיעו לי חד משמעית שזו הכלה - עם כל הצער שבדבר.
כדאי לציין שDVD רואים מצוין. מי שרואה רק DVD - רוצו בהמוניכם לקנות.
העברתי את הפלזמה לחמתי שתרבה נחת ושנים.
כרגע הציעו לי דגם ישן יחסית של פיליפס (9956 מיודענו) מעודפים של רשת גדולה ב11K. האמת שרואים בה באמת מדהים דרך היס (שהראו במקום עצמו).
בזמנו כאשר קניתי את האמורה לעיל, הדגם הזה עלה 20K. נראה לי קניה טובה ברמת עלות-תועלת..
המשך לילה טוב.
רכשתי בהמלצת חברי הפורום בזמנו את הדגם הנ"ל.
מהרגע הראשון ראו יס בצורה זוועתית, צבעים לא אמיתיים, פיקסול וכו'. אחרי אינספור אינטרקציות מעיקות עם יניר מערכות (ראוי לציין שם בחור בשם דוד שהיה נחמד) באו לביתי לבדוק עם מיכשור מתקדם והודיעו לי חד משמעית שזו הכלה - עם כל הצער שבדבר.
כדאי לציין שDVD רואים מצוין. מי שרואה רק DVD - רוצו בהמוניכם לקנות.
העברתי את הפלזמה לחמתי שתרבה נחת ושנים.
כרגע הציעו לי דגם ישן יחסית של פיליפס (9956 מיודענו) מעודפים של רשת גדולה ב11K. האמת שרואים בה באמת מדהים דרך היס (שהראו במקום עצמו).
בזמנו כאשר קניתי את האמורה לעיל, הדגם הזה עלה 20K. נראה לי קניה טובה ברמת עלות-תועלת..
המשך לילה טוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא זכורה לי המלצה כזו.
IN FACT, אני דווקא זוכר שהיו הזהרות ודיונים רבים על רכישות מוצרי מדבקה...
IN FACT, אני דווקא זוכר שהיו הזהרות ודיונים רבים על רכישות מוצרי מדבקה...
עופר יקירי, עיין בתגובתו של מרטין סבג כשהתעניינתי ב- HISENSE
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=hisense
אם תעשה בדיקה, תמצא פה עוד הרבה המלצות, בצורה יותר קוהרנטית.
אם תעשה בדיקה, תמצא פה עוד הרבה המלצות, בצורה יותר קוהרנטית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
johndoe,
זו ההמלצה?
מעולם לא בדקנו את המסך הזה באתר, אם היה מאמר שהיה בפירוש ממליץ על מוצר כלשהו והוא היה יוצא גרוע, אז באמת היה לנו נושא לדיון...
שים לב למה שמרטין כתב בהתחלתה השרשור:
זו ההמלצה?
כל מה שכתוב שם זה שבאותו מחיר אפשר להשיג את המכשיר הזה שיש לו פאנל של LG. זה ממש לא המלצה, אלא הפניה לעוד מוצרים דומים...ובמחיר הזה אתה כבר יכול לקנות פוג'יקום HD READY עם פאנל של LG גם.......
מעולם לא בדקנו את המסך הזה באתר, אם היה מאמר שהיה בפירוש ממליץ על מוצר כלשהו והוא היה יוצא גרוע, אז באמת היה לנו נושא לדיון...
שים לב למה שמרטין כתב בהתחלתה השרשור:
אם אהבת והמחיר מתאים לך, אז תתחדש...
johndoe
רק שתדע שלפני שקניתי את הQ91 הייתי סגור על הטלויזיה הזאת!{ובגלל שלא היה אותה יותר במלאי אז ירדתי...}
אני ראיתי אותה בזמנו בבית של אחד מחברי האתר מכויילת, וממש הופתעתי!{גם יס ראו מעולה} לדעתי באותו זמן היא עמדה שווה עם הQ7!
רק שתדע שלפני שקניתי את הQ91 הייתי סגור על הטלויזיה הזאת!{ובגלל שלא היה אותה יותר במלאי אז ירדתי...}
אני ראיתי אותה בזמנו בבית של אחד מחברי האתר מכויילת, וממש הופתעתי!{גם יס ראו מעולה} לדעתי באותו זמן היא עמדה שווה עם הQ7!
אתה מוזמן לחמותי לקפה ועוגה, תתרשם בעצמך ביצירה אחרי כיול...
קיבלתי "חותמת" גם מיניר עצמם בעניין האיכות.
בכל אופן. זוהי המלצה אישית שלי, אחרי שזרקתי כסף לשווא.
מי שקורא את השירשור הזה, כטוב בעיניו יעשה, ההמלצה והניסיון שלי זה חיני חינם.
מי שבכל זאת מחליט לקנות, שיהנה, ואשמח לדעת שהוא מרוצה.
בכל אופן. זוהי המלצה אישית שלי, אחרי שזרקתי כסף לשווא.
מי שקורא את השירשור הזה, כטוב בעיניו יעשה, ההמלצה והניסיון שלי זה חיני חינם.
מי שבכל זאת מחליט לקנות, שיהנה, ואשמח לדעת שהוא מרוצה.
לפני כחודשיים וחצי, ישירות מיניר. .
כתוב בדף הלקוח שלי שהמכירה נעשתה ע"י שביט (הסמנכ"ל).
המכירה בפועל נעשתה מול בחורה בשירות שאני לא ממש זוכר את שמה.
זה לא באמת אקוטי, סך הכל הופתעתי שנתנו פה פידבקים כל כך חיוביים עליה, כמו שאתה כתבת פה.
הדוג' שנתתי לעופר (שאותו אני מאד מעריך אחרי הרבה שעות של רביצה, קריאה והפנמה), באה כדי ללמד שלעתים למרות הרמה הגבוהה בפורום הזה (בשיא הרצינות), נותנים המלצות לא הכי שוות.
וכן עופר, מהבנת הנקרא שלי, מה שמרטין כתב לי דאז, זה סוג של "במחיר הזה תקנה כבר את הפוג'יקום".
המכירה בפועל נעשתה מול בחורה בשירות שאני לא ממש זוכר את שמה.
זה לא באמת אקוטי, סך הכל הופתעתי שנתנו פה פידבקים כל כך חיוביים עליה, כמו שאתה כתבת פה.
הדוג' שנתתי לעופר (שאותו אני מאד מעריך אחרי הרבה שעות של רביצה, קריאה והפנמה), באה כדי ללמד שלעתים למרות הרמה הגבוהה בפורום הזה (בשיא הרצינות), נותנים המלצות לא הכי שוות.
וכן עופר, מהבנת הנקרא שלי, מה שמרטין כתב לי דאז, זה סוג של "במחיר הזה תקנה כבר את הפוג'יקום".
johndoe
אם אני לא טועה מרטין כייל לקרוב משפחה שלו מסך כזה....
הוא אמר שהתוצאה בייחס למחיר היתה טובה מאד!
וכמו שאמרתי,לי יצא לראות את המסך יותר מפעם אחת, ובהחלט התרשמתי לטובה מהמסך הזה.
אההה ועוד משהו אל תשכח שאת המסך היה ניתן להשיג באזור ה6K....{במחיר הזה באמת אין משהו אחר!!!}
אם אני לא טועה מרטין כייל לקרוב משפחה שלו מסך כזה....
הוא אמר שהתוצאה בייחס למחיר היתה טובה מאד!
וכמו שאמרתי,לי יצא לראות את המסך יותר מפעם אחת, ובהחלט התרשמתי לטובה מהמסך הזה.
אההה ועוד משהו אל תשכח שאת המסך היה ניתן להשיג באזור ה6K....{במחיר הזה באמת אין משהו אחר!!!}
תתפלא!
מותקנת לה פלזמה של..... פוג'יקום!! דגם שניתן להשיג ב5K (רכשתי במגה לפני המונדיאל בזמנו), על הקיר בחדר השינה שלי.
רואים בה מדהים. גם עם היס מקס, וגם ב3100. (בהוט בכלל היה להיט. עד שעברתי ליס).
באמת רואים בה מדהים. סיבה פשוטה - פאנל של פנסוניק PW7.
גם הHISENSE 42 היא קניה מעולה לדעתי.
אז כן יש במחיר הזה (ואף יותר זול) אלטרנטיבה אחרת.
רואים בה מדהים. גם עם היס מקס, וגם ב3100. (בהוט בכלל היה להיט. עד שעברתי ליס).
באמת רואים בה מדהים. סיבה פשוטה - פאנל של פנסוניק PW7.
גם הHISENSE 42 היא קניה מעולה לדעתי.
אז כן יש במחיר הזה (ואף יותר זול) אלטרנטיבה אחרת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
johndoe,
1. צר לי שהתאכזבת.
2. לא זכור לי שמישהו משלם לי על ההמלצות שלי. אלו בסה"כ דיעות שלי פרטיות ואני עדיין חושב שבמחיר שלה, זהו אחד המסכים שנותנים את התמורה הטובה לכסף.
3. לא חוכמה לקנות מסך ב-6.5K ש"ח, להגיד שלא אוהבים (לגיטימי לחלוטין, אף פעם לא אמרתי שזה מסך טוב, אלא שבמחיר שלו אין דברים אחרים טובים הרבה יותר בהכרח) ואז להביא דוגמא של מסך בפי שניים כסף כמעט ולהגיד שזה עולם אחר....
4. כשמדברים על מסכי מדבקה, לרובפם יש פאנלים מחברות ידועות (בד"כ LG), היתרון היחיד של הפוג'יקום במקרה הזה, הוא הגב של היבואן לעומת כל מיני יבואנים קטנים שהיום קיימים ומחר אתה לא יודע היכן יהיו. מהנקודה הזו אני יוצא בהמלצה שלי.
5. אני חושב שקניית כל דבר ע"ס המלצות שהוא קורא (באתר מקצועי ככל שיהיה ובמיוחד כשמדובר על מרכיב מאוד גדול של "טעם אישי"), זה מעשה שצריך לקחת את הסיכונים בחשבון...
1. צר לי שהתאכזבת.
2. לא זכור לי שמישהו משלם לי על ההמלצות שלי. אלו בסה"כ דיעות שלי פרטיות ואני עדיין חושב שבמחיר שלה, זהו אחד המסכים שנותנים את התמורה הטובה לכסף.
3. לא חוכמה לקנות מסך ב-6.5K ש"ח, להגיד שלא אוהבים (לגיטימי לחלוטין, אף פעם לא אמרתי שזה מסך טוב, אלא שבמחיר שלו אין דברים אחרים טובים הרבה יותר בהכרח) ואז להביא דוגמא של מסך בפי שניים כסף כמעט ולהגיד שזה עולם אחר....
4. כשמדברים על מסכי מדבקה, לרובפם יש פאנלים מחברות ידועות (בד"כ LG), היתרון היחיד של הפוג'יקום במקרה הזה, הוא הגב של היבואן לעומת כל מיני יבואנים קטנים שהיום קיימים ומחר אתה לא יודע היכן יהיו. מהנקודה הזו אני יוצא בהמלצה שלי.
5. אני חושב שקניית כל דבר ע"ס המלצות שהוא קורא (באתר מקצועי ככל שיהיה ובמיוחד כשמדובר על מרכיב מאוד גדול של "טעם אישי"), זה מעשה שצריך לקחת את הסיכונים בחשבון...
מרטין.
בוקר טוב,
ראשית, לא באתי בטענות, מגוון הדעות בפורום הוא דבר אשר מעשיר אותו ומצעיד אותו קדימה.
סך הכל באתי לתת מחוויתי האישית למען יראו ויראו.
הטעות הגדולה שלי, היא שהנחתי מראש, שמכוון שיש לי פוג'יקום שעובדת יפה, אז כל פוג'יקום תנגן יפה, ואם כמה חברים בפורום אומרים שהיא טובה, אז כנראה שעשרה סינים לא טועים.
ראיתי אותה בחנות בזמנו, ראו בה מתחת לכל ביקורת, למרות זאת עשיתי את הרכישה.
אני מודע לאיכות העצות שלך ושל אחרים בפורום פה, ולכן היה לי חשוב לבוא ולכתוב על הפלזמה הזו, שהיא פופולרית מאד.
לא נותר לי אלא להצטרף ולחזק את מה שתמיד חוזרים עליו בפורום - ראית, אהבת, קנית.
ראשית, לא באתי בטענות, מגוון הדעות בפורום הוא דבר אשר מעשיר אותו ומצעיד אותו קדימה.
סך הכל באתי לתת מחוויתי האישית למען יראו ויראו.
הטעות הגדולה שלי, היא שהנחתי מראש, שמכוון שיש לי פוג'יקום שעובדת יפה, אז כל פוג'יקום תנגן יפה, ואם כמה חברים בפורום אומרים שהיא טובה, אז כנראה שעשרה סינים לא טועים.
ראיתי אותה בחנות בזמנו, ראו בה מתחת לכל ביקורת, למרות זאת עשיתי את הרכישה.
אני מודע לאיכות העצות שלך ושל אחרים בפורום פה, ולכן היה לי חשוב לבוא ולכתוב על הפלזמה הזו, שהיא פופולרית מאד.
לא נותר לי אלא להצטרף ולחזק את מה שתמיד חוזרים עליו בפורום - ראית, אהבת, קנית.